Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

SJUKSTUGA & KÖKSSTÄDNING

MY DAY, HOME

Godmorgon älsklingar. Hur är det med er? Jag mår lite bättre, eller energin är tillbaka så jag slipper vara sängliggandes men förkylningen, hostan och halsont hänger tyvärr kvar.. man börjar ju bli lite trött på det nu och att inte kunna träffa någon. Men antar att det är något man bara får ta just nu.

Före

Efter

Jag har iallafall sysselsatt mig här hemma med att storstäda köket! Har inte gjort det sen vi flyttade in så nu var det dax. Jag har rensat, organiserat om och städat alla luckor, skåp och kylskåp. Det finns ju inget bättre än att ha ett riktigt städat kök.

Jag ändrade också om lite när det kommer till inredningen. Är det något jag har svårt att få till när det gäller inredning så är det just köket! Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det och kanske just därför jag aldrig blir nöjd.
Det fick iallafall bli såhär just nu.. ska kika runt lite på hemsidor och kolla om det finns något snyggt. Personligen tycker jag att det inte finns så mycket fin köksinredning, eller så har jag bara kollat fel haha.

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw