Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

MIN HELG

MY DAY

Glad Måndag på er! Jag har haft en så mysig helg. Torsdag-Fredag jobbade jag sen har jag spenderat mina senaste dagar i Ystad. Det har grillats för första gången i år vilket var underbart gott! Det har tagits långa promenader i skogen bland alla mysiga stugor och drömt mig bort. Kikat lite i butiker (kolla bara på den magiska gula servisen från Mateus, den hade jag mer än gärna velat ha i min framtida stuga) och så har det spelats en massa Fia med knuff vilket förövrigt är ett så roligt sällskapsspel.
Igår åkte jag hem till mamma och myste med henne. Vi var ute lite i trädgården medans solen var framme, jag tog ut en filt och bara mös i solen! När molnen kom så gick vi in igen och bara slappade i soffan. Jag tvättade mina penslar, körde en ansiktsmask och smörjde in mig med brun utan sol. En riktigt Söndag med andra ord!

Men idag är det ny vecka, sista veckan i April med andra ord. Det är ju helt sjukt att det är Maj månad på Lördag? Även fast jag vill att tiden ska sakta ner lite så vill jag också att den ska gå så fort som möjligt så vi kan börja fixa i lägenheten.
Ikväll ska jag iväg på ett event med Lindex med tjejerna från jobbet. Vi ska träffas lite innan och dricka lite bubbel osv, så kul! Hoppas ni får en bra start på veckan. <3

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw