Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

MIN HELG

MY DAY

Hej älsklingar. Hoppas ni har haft en bra helg och är redo för en ny vecka! Min helg har bara bestått av jobb men har fotat lite till er så tänkte att vi kör en liten Min Helg i bilder. :-)

FREDAG

Min Fredag började med jobb. Jag slutade klockan tre sen gick jag och kollade lite i butiker och skulle byta ett datafodral. Hittade dessa två tröjor som jag fastnade för, drar mig gärna till neutrala färger så som beige. Hittade även denna coola torkade blomma (?), ville köpa men kändes onödigt då vi snart flyttar. På kvällen tog jag det bara lugnt och körde lite hemma spa med ansiktsmask osv.

LÖRDAG

På Lördagen var dag dax för jobb igen. Blev helt förälskad i denna beiga klänning som vi säljer. Hur fin är den inte? Perfekt sommar och höstklänning.
När jag hade slutat jobbet så chillade jag bara hemma. Det har varit riktigt höstväder hela helgen med regn och kyla så jag och W bestämde oss för att gå och köpa lite gott sen spenderade vi resten av kvällen i soffan med tända ljus och tittade på Jocke & Jonna (tro det eller ej men har börjat gilla deras bloggar igen).

Söndag

Söndagen spenderade jag faktiskt hela eftermiddagen i soffan. Var så himla trött och höll nästan på att somna på jobbet haha. Det regnade ändå hela dagen så då passade jag på. Var också en snabbis efter jobbet och köpte tröjan som jag hade kollat på tidigare, så glad att jag köpte den för den är sååå mysig.
Efter lite vilande så fixa jag middag lagom tid tills W kom hem, sen avslutade vi kvällen med att kolla på Baksmällan 3. Riktigt rolig film.

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw