Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

FAVORITER JUST NU I BUTIK

Tvålpump HM - Tyckte att denna tvålpump var riktigt fin. Beige och svart tillsammans kan ju aldrig bli fel, det passar så bra in i vår lägenhet också. Dock kör vi svarta detaljer i badrummet så denna fick jag hoppa över. // Kruka AB Småland - Asså denna kruka hade jag inte tackat nej till. Jäklar vad fin den är. Problemet är bara vart jag skulle ha ställt den haha..

Woodstick HÄR - Åh detta ljuset luktar maaaagiskt. Om jag inte minns fel så sprakar väl detta ljuset också när man har det tänt? Har alltid velat köpa en men avstår alltid hehe, men hur mysigt!! // Julstjärnor HÄR - Fastnade för dessa fina julstjärnor när jag var inne i min favorit butik. Köpte med mig den bruna hem då vi numera har ett stort fönster och bor högst upp, då syns inte mina ljusstakar hehe. Kommer bli så fint! Matchar inredningen också.

Ljusstakar AB Småland - Wow fastnade för dessa ljusstakarna direkt när jag klev in i butiken. Min besatthet är ju vaser och ljusstakar, men kolla bara så fina dessa är!! // Inredningsdetaljer HM - Det kan inte bara vara jag som blir helt kär i sånna här bord inne i butiker. Det skriker lyx och perfektion och jag bara älskar det.

Hej mina älsklingar. Hur är det med er? Jag har nästan precis kommit hem efter en julklapps runda på stan och sitter nu här och skriver medans elmannen är i köket och fixar. Jag har varit off här ett tag men som ni säkert förstår så har jag/vi haft fullt upp med lägenheten och sakta men säkert börjar det nu bli ett hem. Igår städade jag hela lägenheten och började packa upp lite inredning. Det tar ju sin tid innan allt byggdamm är borta, och perfektionist som jag är så vill jag inte börja packa upp tills allting är helt rent och klart hehe men har insett att jag får nog släppa lite på det om vi ska kunna ha det lite mysigt iallafall till 1a advent. Jag vet att många av er vill se bilder hur det ser ut här och ni kommer att få se men vill hålla lite till på det tills det iallafall ser ut som ett hem. <3

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw