Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

EVENT HOS LINDEX

Länk till lounge settet - Tröja HÄR // Byxa HÄR

Eventet hos Lindex var så trevligt i Måndags! Jag möte upp tjejerna på jobbet vid 18 tiden och så drack vi lite bubbel och snackade, innan vi begav oss till Lindex. Det bjöds på jordgubbar, melon och bubbelvatten sen fick vi hela butiken för oss själv, dröm! Vi alla plockade på oss massor med kläder och sprang från provrum till provrum och visade upp haha! Jag fastnade jätte mycket för lounge settet som ni ser ovan, det var så mjukt och skönt men lite för stort för mig. Dock köpte jag med mig "jeans/skjortan/jackan". Så jäkla ball och tror jag kommer ha mycket användning av den i sommar tillsammans med ett par cykelbyxor och ett par svarta jeans i höst, tyvärr hittade jag ingen länk till den.

Just nu befinner jag mig i Ystad, liggandes i en solstol i solen och kollar på när W och hans pappa bygger här ute, underhållning på hög nivå kan jag lova er!

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw