Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

EN REGNIG PROMENAD

MY DAY

Hej på er! Kom hem för en stund sedan efter en timmes promenad med min syster i lurarna. W är iväg och spelar golf och jag kände bara hur trött jag började bli här hemma, och hur energin försvann så det vara bara att ge sig ut och få lite energi. Så nu är man pigg igen!
På en av rundorna jag brukar gå så passerar man ett litet "koloni" område som jag alltid brukar gå in i och kika lite på. Tycker det är så avkopplande och mysigt att traska runt där. Och just nu blommade deras Dahlior för fullt, så fint!

Nu är jag iallafall hemma igen. Ska plocka undan lite snabbt nu och ta en runda med dammsugaren, sen ta en varm dusch innan W är hemma igen. Ikväll ska vi nog bara laga middag, tända ljus och kolla på Morden i Sandhamn. Kollar ni också på det? Jag har aldrig kollat på dem tidigare säsongerna innan, men är helt fast i den senaste som visas nu. Så bra!!

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw