On a bike

Igår hyrde vi varsin cykel för att utforska kusten här i Kroatien lite mer. Det var så mysigt att cykla omkring bland alla söta gator och små restauranger längst med havet.

... det mysiga försvann dock när vi kom fram till en skogsväg med LÅNGA branta backar av grus och sten. (har tyvärr inga bilder från det, jag var nog för upptagen med att klaga haha... det var verkligen inte min grej!!) Jag tänker aldrig mer cykla med en mountain bike i skogen. hehe.

Men tillslut kom vi fram till staden Markarska, och då kändes den fasansfulla resan ändå värd ;). Det var så fint där och vi belönade oss med en lunch vid hamnen så fort vi kom dit. Jag åt en suuupergod Carbonara.

När vi kom fram bytte jag från mina svettiga kläder till en av mina nyaste strandklänningar som har blivit en riktig favorit! Vi gick runt på marknader och bara tog det lugnt i stan en stund.

Love Locks

Senare gick vi till några klippor som låg intill hamnen.

Fint gäng det här!

Sen hoppade vi från klipporna. Haha, nej okej, ni som känner mig vet att inte jag hoppade. Jag är sååå höjdrädd att jag faktiskt knappt klarar av att titta på när andra hoppar. Är en riktig liten fegis när det kommer till höjder.

Fram mot kvällen satte vi oss på cyklarna för att cykla tillbaka till Podgora igen.

Har det så bra här!

Bloggar mer imorgon kram <3

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Fina bilder!!!!
nouw.com/ellendelin
nnathalies
nnathalies,
Så härligt!!
nouw.com/nnathalies
annawoodcock
annawoodcock,
Men ååh jag dör så härligt!!
nouw.com/annawoodcock
Maawl
Maawl,
Såå drömmiga bilder 😍
nouw.com/maawl
saralinnea
saralinnea,
Wow! Det ser helt fantastiskt ut! 😃
nouw.com/saralinnea
rakeles
rakeles,
Vi hyrde också cyklar när vi var i Kroatien, men håller med om att backarna var ganska tuffa. Verkar som ni har det rätt bra i alla fall! Underbara bilder, det är så himla fint där!
nouw.com/rakeles

Instagram