21 saker om mig


- Jag har ofta beslutsångest

- Jag är mörkrädd och vill gärna ha en liten lampa tänd om jag sover ensam

- Jag hade kunnat leva på frukost

- Jag fryser väldigt lätt, till och med ibland här i Asien trots att det är nästan 30 grader på kvällarna

- Två saker som gör mig väldigt berörd är djur som har det dåligt eller när barn blir mobbade eller har det dåligt hemma. Vill bara krama om alla och hjälpa till.

- Jag sover ofta med täcket över huvudet (och fötterna utanför täcket haha - ja det ser ganska roligt ut). Filip brukar skratta åt mig. Jag tror att jag gör det för att jag såg på en tv-serie när jag var liten där det var onda utomjordingar som satte in någon slags mask i öran på folk. Minns att jag inte vågade sova med öronen utanför täcket efter det...

- Jag har ofta dagar med dålig självkänsla,

- När jag är ensam hemma måste jag alltid ha på något ljud i bakgrunden även om jag inte lyssnar/tittar, t.ex. podd tv eller musik.. eller allt på samma gång. Jag gillar inte tystnad.


- Jag hatar drama och är ganska konflikträdd. Jag har inte svårt att uttrycka min åsikt, men väljer mina tillfällen. Onödiga tjafs är ingenting jag gärna lägger min energi på.

- Jag är LIVRÄDD för fåglar efter att jag blev anfallen av en fiskmås i somras. Jag vågade knappt gå runt utomhus efter händelsen och kände hur pulsen steg varje gång jag såg en fågel... det är sjukt jobbigt. Funderade till och med på KBT ett tag haha.

- Jag vill börja vlogga men vår videokamera vill inte fungera...och jag är lite rädd att ingen hade orkat kolla haha!

- Jag måste ha sås till all mat, finns ingen sås tar jag ketchup.

- Jag borde träna mer, har knappt rört min kropp över huvudtaget de senate åren.

- Jag har lite glugg mellan tänderna och ville så gärna ha tandställning som liten för att få bort det. Idag tycker jag faktiskt att det är ganska gulligt med glugg, så jag har inga problem med det.

- Jag är väldigt rädd för döden

- Mitt favoritmotto är att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Även om andra kanske inte behandlar en själv som man hade önskat - man förlorar ingenting på att vara snäll. Man ska inte låta andras dåliga uppförande komma åt en, så att man agerar likadant själv, och man vet aldrig heller varför denna person beter sig illa, ofta mår dessa människor inte så bra.


- Jag googlar alltid symtom om jag mår dåligt, något man inte borde göra haha.

- Jag älskar att fotografera och sitta och pilla med att redigera bilder. Har fått en del frågor sista tiden om min redigering, jag lovar att göra ett inlägg om det snart!

- Innan vi åkte iväg på vår resa har jag jobbat på polisen sedan 2014. Har nog dock aldrig skrivit ut det här på bloggen.

- Jag gick naturvetenskaplig linje i gymnasiet, av någon anledning blir många förvånade över detta och svarar med att de trodde jag hade gått samhäll "eller något sådant".

- Jag älskar allt som har med julen att göra och tycker att december är så himla mysigt. Jag tror att jag kommer sakna min familj och lilla Sverige väldigt mycket under juldagarna. Vi kommer ju fira jul i Thailand.Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Ja sover alltid med en fot utanför täcket men är noga med att täcka halsen, det är från förr när jag var rätt för vampyrer...
nouw.com/seagullcrying
agnesroos
agnesroos,
Så underbaaaar!
nouw.com/agnesroos
Malin
,
Spännande! Vad hade du för tjänst hos polisen?
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Jättebra inlägg! Superfina bilder <3
nouw.com/amandaparkkinen
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Men åhh vilka fina bilder!!
nouw.com/ebbalowenberg
Johannabrege
Johannabrege,
haha ja jag går också naturvetenskaplig linje och folk blir alltid förvånade, Kram
nouw.com/johannabrege

Instagram