Header


Hej!

Ja det är som det ser ut. Igår kom vi hem till kalla Sverige igen!

Igår landade vi på Landvetter och möttes av vita gator och snötäckta träd. Åh vad fint det är med vinterlandskap! Min pappa kom och hämtade oss på flygplatsen och hade köpt med sig en stoooor påse med lösgodis :D Föräldrar vet allt exakt vad man vill ha efter ett dygns resa och dålig sömn i ett obekvämt flygplanssäte.

Vi har hållit det lite hemligt att vi skulle åka hem eftersom vi ville överraska Filips föräldrar (som trodde att vi var påväg till Indien). Överraskningen blev lyckad och vi hade en riktigt mysig kväll med bubbel och smörgåstårta! Känns så skönt att vara tillbaka faktiskt. Kommer antagligen sakna värmen efter bara en vecka, men just nu uppskattar jag verkligen allt man har här hemma så himla mycket.

Nu kommer det bli kallare klimat här på bloggen och förmodligen mer outfits om ni har saknat det ;) haha. Jag har redan hämtat ut SÅ SJUKT FINA saker som jag ska visa er snart!

Kram på er! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Hej!

Idag lämnar vi Singapore. Känns som att vi hade behövt mycket mer tid här! Finns så mycket att se, göra och äta här. Men vi kommer garanterat åka tillbaka till Singapore i framtiden.

Kan ni gissa vart vi ska åka härnäst? ;)

Kram!

---

Hi!

Today we'll be leaving Singapore. Feels like we had way too little time here. There's so much to see, so and eat in this city. But I'm sure we will go back to Singapore in the future!

Can you guess where we're going Next?;)

Xx

Likes

Comments

// Dress/Klänning -HERE/HÄR //


Ännu en favoritklänning från Verge Girl. Få 15% med rabattkoden "Marielle15".

Kram!

--
Get 15% discount with "Marielle15"

xx <3

Likes

Comments

Near Arab street, Singapore.

Little India.


Tänkte att jag kunde bjuda på några fler bilder nu när jag ändå är igång! Dessa bilder är från samma dag, vi hann med en hel del under bara en dag här i Singapore. Här är bilder från Arab street och Little India. Singapore är mångkulturellt och jag tycker att sånt är så charmigt! Idag har vi även besökt China town - bilder kommer inom kort!

Kram!
---

Some more pictures! These are from the same day as the ones in my last post. We did a lot of things in only one day. The pictures is from Arab street and Little India. It's a lot of different cultures in Singapore, which I think is so nice! Today we've been to China town - I will show you photos from there very soon!

xx


Likes

Comments


Lite blandade bilder från en av dagarna här i Singapore! Jag tar så mycket bilder att jag knappt hinner med att föra över allt till datorn haha. Men förr eller senare kommer det mesta nog upp här på bloggen.

Kram <3
---
Mixed pictures from one of our days here in Singapore!

Likes

Comments


Hej!

Idag har vi utforskat mer av Singapore med hjälp av våra gula cyklar som vi cyklat runt på hela dagen. Det är så smidigt att ta sig runt på cykel i Singapore och man hyr dem via appar i mobilen. Man kan hitta cyklarna lite överallt och låser upp med appen, sen när man cyklat klart lämnar man cykeln där man är och låser den. Finns väl liknande i många storstäder, älskar det!

När man cyklat runt och svettats i nästan en timme måste man stanna och äta glass. Har jag berättat att jag älskar McFlurry?

Vi spenderade ett par timmar på Orchard road som är ett stort shoppingområde med massa stora köpcentrum här i Singapore. Väldigt många dyra butiker men även butiker som H&M, Zara, Topshop och så vidare. Jag kände att jag måste komma tillbaka till Singapore med en tom resväska och lite tjockare plånbok nästa gång haha.

Fikapauser måste man göra med jämna mellanrum... :)


Vi cyklade hem i kvällssolen och njöt av alla söta små gator! Singapore är så rent och fint. Väldigt annorlunda från de andra länderna vi varit i. Ikväll har vi inte gjort så mycket mer. Vi gick ut och åt på en restaurang i närheten av hotellet och köpte med oss lite godis hem efteråt. Har kollat på youtube-klipp och redigerat bilder! En lugnt lördagkväll med andra ord.

Nu ska vi sova och imorgon väntar en dagstur ner till stranden (om vädret är fint *hoppas!!*).

Kram på er! <3

Likes

Comments

Friday 2018-02-16

Hej!

Idag har vi gått omkring på upptäcksfärd här i stan i princip hela dagen. Har nästan ont i fötterna (kan ju också bero på att jag inte har världens bästa "gå-skor"). Men måste tacka teknikgudarna för google maps, vet inte vad vi hade gjort utan det under denna resan haha!

Det känns så kul att vara i en storstad igen och jag försöker lista ut hur vi ska hinna med så mycket som möjligt under våra sex dagar här. Just det, jag kanske ska berätta var vi är! Som några av er kanske förstått så är det Singapore vi strosat runt i under denna fredag. Är så peppad på resten av våra dagar här!

Kram! <3

Likes

Comments


Efter resor med tåg, taxi och flyg har vi äntligen kommit fram. Det är stora kontraster att gå från ett outvecklat och lugnt land som Sri Lanka till ett ett land där det finns både nattliv, stora köpcenter, höghus och butiker som är öppna 24/7. Jag vet inte om jag har berättat vart vi skulle efter Sri Lanka?

Någon som kan gissa - eller som har snappat upp det tidigare? ;)

Nu är klockan i alla fall sent på natten här. Så vi ska sova.

Men jag lovar att försöka uppdatera mer här imorgon!

Kram <3
---

After traveling by train, taxi and plane we have finally arrived. I love the contrasts to go from an undeveloped and quiet country like Sri Lanka to a country where there are both nightlife, big shoppingmalls, high buildings and shops that are open 24/7.

I don't know if I've told you where we were going to after Sri Lanka?
Anyone who can guess - or who has seen it here on the blog earlier? ;)

Well, now is's late in the evening here. So we'll go to bed. But I promise to try to update more here tomorrow!

xx <3Likes

Comments


Hej!

Hoppas att ni alla haft en mysig alla hjärtans dag, både ni som är i förhållanden och ni som är singlar. Jag tycker att alla hjärtans dag är en perfekt högtid att bry sig om alla sina nära och kära - eller sig själv - lite extra! <3

Vi har åkt tåg halva dagen, och har kommit fram till Colombo för att spendera vår sista kväll i Sri Lanka nära flygplatsen. Vi åt en jättegod (!!!!) middag på The Gallery Café här i Colombo nu ikväll. Ett perfekt ställe att äta alla hjärtans dag middag på, de hade pyntat hela restaurangen med hjärtan och tända ljus. Så mysigt!

Imorgon väntar nästa land. Känns såklart kul, men lite trist att lämna detta underbara land. Är helt säker på att jag kommer åka tillbaka till Sri Lanka i framtiden.

Kram på er!

Likes

Comments


Vid utkanten av Mirissa hittar man detta lilla bildvänliga platsen, Coconut tree hill. Värt att besöka om man vill ta lite fina bilder och njuta av havet.

Idag är vår näst sista dag på Sri Lanka, och det känns så trist! Vill verkligen stanna kvar här ett par veckor till. Men vi avslutar på bästa sätt med ett par dagar på The Kip, myser med deras mysiga hundar (Delilah och Rubie) och kopplar av i den mysiga innegården. Åh va jag älskar detta stället!

Nu är klockan snart 18.00 här i Sri Lanka och vi ska snart åka och äta middag.

Hoppas ni alla har en fin tisdag <3

---

At the edge of Mirissa you will find this little cute location with a lot of palm trees, it's called Coconut tree hill. Worth visiting if you want to take some nice pictures and enjoy a nice view of the ocean.

Today is our second-to-last day in Sri Lanka, and it feels so sad! Would really like to stay here a couple of weeks more. But we end our visit in Sri Lanka in the best of ways with a couple of days at The Kip, cuddling with their cozy dogs (Delilah and Rubie) and relaxing in the cozy inner courtyard. Oh, I love this place so much!

Now it's almost 6 pm in Sri Lanka and we will go out for dinner soon.

Hope you all have a nice Tuesday <3

xx

Likes

Comments

Instagram@mariellelindahl