=) Thorbjörn skall kanske träffa mina föräldrar för en middag i Stockholm snart... Han hetsade upp sig lite väl mycket, varpå jag sade åt honom att det ju inte är Kungen och Drottningen han skall dinera med. Jo, säger han då! För du är ju min Prinsessa och då måste ju din mamma och pappa vara Kung och Drottning...

Åååå, lovelovelovelove him!!

<3 <3 <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

!!!

Idag fick jag tillkalla ambulans till jobbet, då en av mina frukoststammisar bara föll ihop =( var lite läskigt... Kom massa fradga ur munnen och det rann i både näsa och öron. Helt okontaktbar och totalt lealös, men han kvicknade till så han kunde prata sedan, men fick åka med plin-plong bilen i allafall.

Nu måste jag speeda upp tempot här, ligger efter massor på jobbet!

Ikväll blir det till att kasta in hästen i transporten och karl´n i bilen och åka till Hästis-Bästis för en ridtur och ett pass i paddocken, sedan blir det dubbeldejt med tacos =)

Lovely Life <3

Likes

Comments

... i ögonlocken! Fyyy... Sitter nästan och nickar till i bokföringssiffrorna ;) för mycket jobb och fest och alldeles för lite sova. Känns till och med i armarna.

Helgen bestod av jobb hela fredagen, med någon form av kassarekord - och dricksrekord! Hela 84 riksdaler på vår lilla cafeteria, det är inte fy skam!! Sedan var det hemåt och fixa med massa jox, och därefter hämta Tobbe på natten. Hade ju kanske gått smidigt om han inte varit så jääääävla full!! =) Hahaha, lilla gubben klara inte av att dricka sprit, tur att en annan gör det!

Trots bakfylla och ågren var han världens mysigaste gull och hjälpte mig på jobbet sedan på lördagen =) Jag hade inte sovit mycket och kände mig nog nästan sämre än vad han gjorde... Tror inte han hade hunnit bli riktigt bakis ens... Efter jobbet drog vi ned på ett FULLPACKAT Ica för att mathandla, gick smidigt dock, sicksackade oss fram och tag bara det som stod på listan, chopchop - klart!

Hem till hästarna, och sedan till ett mindre fullpackat Ica i Gamleby för att köpa lite plockmat till kvällen. Eftermiddag och kväll på en altan i fullt solgass, så underbart <3 åt, drack, pratade och lyssnade på musik, bara hade trevligt och mysigt =) In och fixa cheesecake och grillsås och sedan blev duschen ett bubbelbad med bubbelvin innan vi drog ned till parken för en halvtimmes.., fest? Haha, eller inte! Mest blev det langos och mys på en parkbänk, plus en borttappad handväska, och snålskjuts med några blöjraggare!

Söndag var det Mors Dag och födelsedagskalas. Kalaset gick bra trots att det var två tidsoptimister till arrangörer. Det var lite nervöst att träffa alla släktingar och familjemedlemmar, men det kändes till slut helt ok.

Idag sitter jag med massa pappersarbete på jobbet, och förmiddagen var proppfull med gäster, ikväll är det läkarbesök och sedan blir det hämtmat, hästgos och hjärtemys <3

Likes

CommentsMIN MAMMA ÄR BÄST!

Ok, det säger väl kanske alla om sina mammor, men min är faktiskt bäst på riktigt.

Mamma, Liselotte Friman, Jag Älskar Dig <3 även om jag är uppkäftig och vrång ibland så är det ju bara för att det är som det står på bilden ;) 
Du Är Bäst!

<3 <3 <3

Likes

Comments