=)

Nästa vecka skall jag på ansiktsbehandling, fick presentkort i julklapp, och det skall bli riktigt gött att skämma bort sig lite! Jag har ju börjat med "SkönhetsSöndag" hemma, så det känns bra att boosta upp det. Super är också att salongen inte har några öppettider utan enbart anpassar sig efter kundens önskemål. Passar mig! Det gick att välja vilken tid ända fram till 20.00 och alla dagar utom söndagar, och då har jag ju ändå egen skönhetssalong hemma =) Nu skall jag bara fixa hästmatare så är det "all set" sedan!Aroma expert - resultatinriktad ansiktsbehandling.
Den ultimata ansiktsbehandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser. Ger direkta och synbara resultat. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: dubbelrengöring, peeling, ånga och portömning, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, specialmask efter hudtyp, handmassage, avslutande creme. 
1 tim 25 min

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

=)

Fixat och trixat idag! Sotat ur pannan, kokat ihop köttgryta, haft grannen över på en kaffe, burit ved, vattnat blommor, tvättat, mockat hästskit, mockat kattskit, hittat lite nya gamla kompisar på Facebook... RIDIT!!

 =)

Skulle tömköra Nasse också, men han skall nog ensamhetstränas lite först, spelet på gången för Cannelle stod och ropade i hagen. Fick in honom i boxen och så fick han vara i typ en kvart... Gick lugnt och beskedligt med kedja och godis sedan ;)

Melodifestivalen verkar vara en besvikelse om man skall summera kommentarerna på Fejjan, tur man inte slösar sin tid med att titta på TV! Fast tanken om ett glas vin och lite slöglanandeslog mig faktiskt, mest var det nog vinet jag ville åt. Dessvärre var ju klockan långt efter 14 när tarmsuget kom, så det var ju ändå så kört... Om man skulle dra ihop till en Tysklandsresa och bunkra upp? Verkar ju inte som att ICA kommer börja sälja alkohol inom den närmsta tiden.

MINDRE HÄSTKÖTT OCH MER ALKOHOL PÅ AFFÄREN, tack!


Likes

Comments