Header

​...jag och min kärlek åker till Santorini tillsammans, längtar så otroligt mycket!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske har märkt så har jag lagt bloggen lite vid sidan av för jag har verkligen ingen motivation till att blogga längre, tyvärr... Men ni kan följa mig på Snapchat - jag heter SirMarre där som jag även gör på Instagram!

Likes

Comments

= goals! Min lediga måndag startades upp med cardio och 20 minuter solning. Jag har tyvärr köpt månadskort på solariet igen så jag tar torskat varje dag sedan jag köpte det, dumma mig. I alla fall, nu är jag på väg hem för att fixa iordning mig innan jag ska bege mig in mot stan. Jag hoppas att ni alla får en bra start på veckan, för det förtjänar ni! PÖSS!

Likes

Comments

Godmorgon! Just nu ligger jag helt nyvaken i sängen och är bokstavligt talat helt död från gårdagen. Igår jobbade jag från klockan 11-16 och sedan jobbade jag kväll/natt på PUSH, dvs att jag kom hem väldigt sent och somnade ännu senare på grund av att jag inte kunde somna när jag väl la mig i sängen. Äsch, ska försöka sova en stund till när jag är klar med detta blogginlägget!


Ikväll ska jag i alla fall ut och äta med min underbara familj. Jag kommer inte riktigt ihåg vad restaurangen hette men det ska vara någon italiensk! Dagens höjdpunkt, längtaaaar...

Likes

Comments

​Hej! Klockan är efter 1 och jag ligger fortfarande i sängen och har fått cirka noll gjort. Samma som igår, jag låg i sängen 99% av dagen och gjorde INGET, på min...lediga dag? Inte okej. Jag får skylla på att jag knappt fick någon sömn i helgen, i fredags var jag ute och partajade och i lördags jobbade jag natt. 

Idag ska jag jobba från klockan 16 till 21 och därefter ska jag hem och ta ett varmt bad samtidigt som jag ska kolla på Ung och bortskämd, veckans höjdpunkt program-mässigt, läääängtar haha! Nu ska jag kolla vidare på The Vampire Diaries som jag har börjat kolla om, en utav dom bättre tv-serierna enligt mig!

Likes

Comments

Halloj! Igår jobbade jag till klockan 21 och därefter skyndade jag mig hem för att fixa iordning mig inför kvällen. Jag mötte upp Charlotte runt klockan 23 och då drog vi in till stan. Första stoppet för oss blev The Pelican, är någon förvånad? I don't think so! Helt klart bästa drinkstället i Göteborg enligt mig! Där tog vi några drinkar innan vi drog vidare och mötte upp Amie och hennes två tjejkompisar. Vi hamnade på Lounge(s) och slog klackarna i taket tills vi kände att det var dags att bege oss hemåt. Innan jag och Charlotte åkte hem gick vi förbi Donken och åt oss proppmätta, haha.

Idag har jag myst runt i stan med min syster. Vi har ätit thaimat och shoppat lite, för min del blev det dock bara fönstershopping. Nu ska jag bara ta det lugnt och ta en powernap för ikväll/natt ska jag jobba på PUSH. Jag hoppas att ni alla får en kanontrevlig lördag!

Likes

Comments

Instagram@sirmarre