Latest

A Lot Of Work

Back To Basics

Weekend!!

Hej på er!! Hoppas allt är fint med er!<33
Jag har inte skrivit något blogginlägg dem senaste dagarna den här veckan men det var inte hänt så värst mycket. Jag har gått i skolan och allt är bara drygt med skolan. Vi ska hålla tal själva snart och arbeta med ett stort projekt! Får mycket ångest gällande att våga redovisa och hålla i saker på de sättet..

Min förkylning är fortfarande kvar och det börjar gå mig på nerverna. Kan inte träna ordentligt och fullt ut på gymmet samt att min energi försvinner totalt!!
Ja som sagt, det är inte så mycket nytt som har hänt förutom att det har tillkommit mycket skolarbete :-/

Ha det bra så länge. Puss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas allt är fint med er<33
Min helg har varit så skön och välbehövlig om jag ska vara ärlig. Jag är en person som alltid kliver upp 7-8 på morgonen alltså både på helger och vardagar men den här gången sov jag till 11-12!! Längtar inte till skolan imorgon för vill fortsätta att sova ut, hehe..

Idag åkte vi till Birsta City och kollade runt lite, vi gjorde inget speciellt bara de. Och för ett litet tag sedan öppnades Carolina Gynnings butik i Birsta! Det är en väldigt fin butik faktiskt och allt som säljs är så snyggt och lite annorlunda. I like it!! Men hoppas ni får en bra sista kväll på denna veckan så hörs vi. Puss!!

Likes

Comments

Hej på er!! allt bra? <33
Nu är det helg! Har nog aldrig uppskattat helgen lika mycket som jag gör nu. Var bara på skolan i 2 dagar men det var jobbiga två dagar och min förkylning har blivit värre så jag fick lov och stanna hemma idag..

Det ända jag planerar in den här helgen är att sova (!!!)
No joke. Just nu tar jag det bara lungt och har fastnat framför Farmen. Ett riktigt underhållande program faktiskt! ;-)
Men hoppas ni får en bra start på helgen nu.
Puss!!

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas allt är fint med er<33
Jag slutade skolan väldigt tidigt idag men har haft två väldigt tråkiga och långa lektioner idag så det kändes som en evighet..
Imorgon börjar vi skoldagen med skidor och om det är något ni borde veta om mig så är det att jag absolut inte är en vintermänniska..

Vem är glad över att torsdagen snart är över och att det blir fredag imorgon?? Jag iallafall :-)

Har börjat haft en grej för stora örhängen med lite extra på dem om ni förstår vad jag menar. Så snyggt till en väldigt simpel och basic look!!

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ni mår fint <33
Jag har just nu världens suraste uppstötningar och det gör så ont i magen men det får ta och gå över snart för att jag orkar inte...
Förresen idag vad det min första skoldag för detta året och det var en riktigt konstig dag! Alla mina lärare för den här dagen var sjuka förutom en och man kan tycka att det är skönt men samtidigt gjorde det bara allting drygt faktiskt.

Jag gjorde inget på skolan idag, det var en riktigt tråkig och lång dag faktsikt även om jag slutade 1 men därefter gick jag till gymmet!
Herregud vad kallt det var idag, det var ungefär -13 grader!! :-(
Tycker vädret och det kalla bara förstör ens dag enligt mig iallafall..
Men ha en fortsatt bra kväll. Puss!!

Likes

Comments

Location: Espresso House

Hej på er!! Allt bra?
Min dag idag började väldigt lungt, klev upp klockan 9 och läste klart min bok, äntligen slipper jag den!!
Klockan 2 for jag till gymmet för en booty/leg workout och jag är helt slut men det är ju en bra känsla efter träningen ;-)
Somsagt så är jag på Espresso House just nu och vid 5 tiden ska jag hem. Jag kommer ta en varm och härlig dusch och sedan ta det lungt innan det är skola imorgon..
Känns jobbigt men samtidigt är det skönt med en rutin igen. Puss!!

Likes

Comments

Hej på er!! Nu är vi redan inne på andra veckan av januari men så skönt för snart vill jag bli av med vintern. Längtar så efter lite värme..;-)
Jag började morgonen idag med att läsa i min bok som jag har fått i uppgift somsagt och har bara 20 sidor kvar!! Skönt :-)

Har även hunnit duscha och städat mitt rum, bästa känslan som finns måste vara nya lakan!! Håller ni inte med??
Är så hungrig så nu ska jag laga lite käk åt mig och sedan får vi se vad som händer.
Puss!

Likes

Comments

Hej på er!! Allt bra med er?
Idag var jag med min familj på en shoppingdag iallafall vad jag trodde men hittade inget som jag fastande för. Nu på sistonde jag har faktiskt lite svårt att hitta något fint, vet inte varför kanske är en kräsen person...Haha

Vi var ute ganska länge idag så nu längtar jag till min säng och en bra serie!!
Är det bara jag som känner att det blir en slags workout när man ute på shopping, oftast mycket folk och det blir stressigt men idag var det förvårnansvärt lungt men klagar inte!

Men ni får ha en bra kväll nu. Puss!!

Likes

Comments

Det är inte så ofta jag dricker te faktiskt, inte så värst förtjust i det alltid. Kan känna att det behövs när man börjar bli lite sådär sjuk! Med tanke på hur mycket det snöar och främst hur kallt det är så lär man få en förkylning och lite halsont men får hoppas på att teet kommer att hjälpa lite mot de.
Puss!

Likes

Comments

Hej på er!! Allt bra?
Kom precis ut ur duschen efter mitt träningspass på gymmet, körde mage som jag berättade förut att jag hade tänkt att göra igår men det blev inte av då. Men nu blev det gjort och det känns väldigt skönt!
Nu försöker jag mest att ta det lungt och sätta mig framför en serie, inget nytt..
Borde få i mig nåt snart också, börjar kurra i magen!!
Hoppas ni får en fortsatt bra dag, puss!!

Likes

Comments

Instagram@mariehido