Hej, söndag och kväll!
ska skriva lite o berätta vad vi gjort på veckoslutet.
Fredag: skola och förde abbi till hundvakt sedan for vi till Boman "Fredriks kompis,och lite min" efter det for vi till kino och hade time of the life tills det blev kaos och vi åkte hem 😬
Lördag: sov till kl. 13 och skulle cykla med zeus till butiken för var hungrig o villa ha mat,men så var det ju alla helgons dag så det var stängt 😂 cykla hem och la mig i sängen med fixe,somnade och vaknade 2h senare 😱 Boman kom med bilen och vi åkte till draken!
Söndag: vaknade på stugan,kollade tv sen ut med Zeus och så åkte vi efter abbi. åkte och handla och sen hem,lagade lasagne och efter det har vi bara varit. tog även isär sängen så nu ska vi försöka hitta en ny sådan som inte är sönder 🙂
kram!💟

bild 1 och 2 är från fredagkväll före Kino.
3 är på abbi och hennes mamma och pappa från lördagen och 4 och 5 från idag på zeus 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej.
Min potatismos är vad jag och min sambo +mina syskon gillar extremt mycket 😍
1.koka vattnet
2.skala potatisen
3.sätt i köttbuljong för din smak i det kokande vattnet.
4.sätt potatis hela eller skurna i bitar (om du vill vinna på tid).
5.när potatisen kokat så mosar du den och tillsätter smör och vispgrädde för din smak och kanske lite salt om det behövs.
kram💞

Likes

Comments

Hej.
Den senaste veckan har det snurrat tankar om att skaffa barn,hur nära o kära skulle reagera. Jag vill ha barn före jag är 21-23 och min kille före han är 30(han är nu 27). Vi trivs otroligt bra tillsammans och har det jätte bra i vårat förhållande så ett barn skulle ju inte göra det värre. jag vet att jag vill ha barn med honom och en framtid,hus,djur,familj och giftemål💖 Men sen kommer ju det stora bekymret om hur alla i familjen och släkten skulle reagera (jag vet man skall verkligen inte lyssna på dem och ta åt sig skit) men finns endå en liten rädsla i att dom skulle bli otroligt besvikna,arga och förbannade. Ett barn är ju en positiv sak och då skall det vara bara massa kärlek och inget hat. men man återstår och ser hur det blir i framtiden.

Nu till en annan sak,TRÄNING!
nånting jag verkligen suger på 😭 finns motivation men hur i helsike ska man göra så det blir rätt liksom 😂 laddade ner en app till min telefon som är super bra 13övningar på 7min (den heter 7fit ) och man blir verkligen helt svettig och slut. skulle ju dock va kul om man hade kunnighet så man vågar dra sig till gymmet och träna där istället. jag skäms verkligen inte över min kropp men det skulle vara bra att bygga några muskler så ryggen och alla andra små muskler man har blir bättre och starkare,för en stark kropp behöver alla för att må bra!

Nu har jag skrivit av mig lite grann och kanske kan tänka på nåt annat en stund.
kram💞

Likes

Comments

HEj!
mitt dröm sovrum skall vara en blandning mellan gammalt&nytt. Mörka&ljusa färger,det skall passa in till alla årstider helt enkelt 😍 kommer sätta in några bilder här nedan 👇🏻 som jag printat från google bara. Man blir så himla sugen på att renovera eller bygga eget när man kollar på för&efter bilder när någon har fixat&donat hemma 😍 Hoppas ni får lite inspiration eller ideèr.
kram💞

Likes

Comments

En otroligt lugn och skön söndag trots det otroliga bus vädret utanför. Man höll på och flög bort när man var ute med hundarna,riktigt blåsigt och tråkigt väder. Har kollat film och pratat med älskling hela dagen. Bara 1natt kvar efter denna så kommer min älskling hem igen,vad jag längtar!

Likes

Comments