Jeg tenker så mye om dagen, det er veldig rart og tenke på at jeg har to skjønne barn jeg elsker ubeskrivelig høyt. Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg elsker kjempe høyt.

man skal ikke legge skjul på at det er sprekker en gang iblant i et forhold, men hvem har ikke det. Mange velger å legge skjul på det for å virke perfekte, noen har det kanskje knirkefritt?
Jeg vet at det er sunt å ha litt murring, for det styrker båndet mellom forholdet.
Er det for mye kan man tenke litt utenfor boksen, kanskje det er lenge siden man reiste bort for og tenke på bare forholdet å ikke noe annet? eller at alene tid er noe som trengs? for det er viktig med alene tid også, at partneren reiser bort noen timer eller på vennetur så man ikke går opp på hverandre. 

Er du i et forhold der man føler man ikke får lov til så mye og blir kalt sutrete for minste ting, bør nok partneren ta seg en tur bort til venner å få litt andre tanker akkurat da, sånn som game, gutte-/jentetur sånn for å klarne tankene til å komme hjem til en partner som kanskje har fått lov til å sysle i fred.

-MarieFeliciaLund
 

Likes

Comments

Jeg kjenner at jeg blir litt provosert, det finnes enkelte ting her i verden. Men faktisk det som er viktigst er barn, man blir foreldre. Det følger ingen bruksanvisning på dette, men mors- og fars instinkt som varsler når noe er galt. man bruker Facebook som en legeside ved å spørre andre foreldre om sykdommer, dette er vel legens område? selv om andre har opplevd sykdommer som ligner ditt barns, så trenger det ikke være det samme? barn er forskjellige å kan gi varsler på ulike måter. Er du urolig for at barnet er syk ringer du lege eller legevakt!

Foreldre spør om mye når man er førstegang fødene, man har foreldrene sine, helsesøster og barneavdelingen om man er usikker. Ikke gå etter andre mødre, vær sikker på deg selv når det gjelder barnet ditt.

Mor og far har varsel lampe når noe skjer med barnet å da handler du riktig ved å spørre profesjonelle mennesker. Finnes mange gode tips fra andre mødre også, men en grense finnes!

-MarieFeliciaLund

Likes

Comments