Ingen har väl missat den senaste trenden med nätstrumpbyxor?? Det är verkligen sååå snyggt tycker jag, speciellt till ett par slitna jeans eller en oversize tröja med overkneeboots. Älskar. Ska nog beställa hem några från madlady imorgon!

Har dock svårt för nätstrumporna som också blivit en trend, tycker det inte alls är snyggt. Men kanske kommer börja tycka om det senare? vi får se. Har faktiskt aldrig sett någon irl med sånna strumpor, kanske är snyggare än på bild men det är väldigt tveksamt.

Diss på dessa!

/ Marie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite random bilder på mig och Felicia som jag hittade på datorn. Puss / Marie

Likes

Comments

Hej finisar. Nu ska även vi börja blogga, yey. Jag är sjukt taggad. Har börjat läsa mer bloggar på senaste och blivit så inspirerad. Verkar så skönt att bara kunna skriva av sig om lite vad som helst, allt från ens jobbiga dag i skolan till politik, outfit bilder osv. finns så mycket kul man kan dela med sig av. Vi har tänkt att skriva lite när vi känner fört så inga förväntningar eller något liknande haha, som sagt har vi endast skaffat denna blogg för skojs skull.

Ni som läser denna blogg lär ju redan veta vilka vi (Marie och Felicia) är så vi skiter i de första inlägget med presentation osv, det är alltid så stelt. Och om ni inte vet vilka vi är så är det bara att följa med i bloggen så kommer ni nog snart få reda på det. Pussar / Marie

Likes

Comments