en födelsedagshelg i Umeå.

Just när vi överlevt black friday körde cyber monday igång och min inkorg fylldes igen med tiotals mejl om de allra bästa rabatterna och tips om hur jag sparar mest. Sparar mest gör man väl egentligen genom att inte handla alls kan jag tycka. Även om jag gillar att få rabatt så har jag mest känt mig stressad. De skulle säkert vara smart att köpa vitvaror, julklappar, lampor och allt vad vi kan tänkas behöva men det hade jag varken tid eller ork för i helgen.

Min mamma är nämligen 100 år yngre än vasabladet och fyllde 60 år i fredags. Det firade vi genom att åka en sväng till Umeå. Med fyra barn mellan 1 och 9 år känns Wasaline som ett skönare alternativ än sju timmar på ett flygplan till södern, även om sol och all inclusive hade varit bekvämt jämfört med slask och fullbokade restauranger. Umeå behandlade oss ändå väl och jag besökte också Avion och Ikea första gången. Avion kan jag rekommendera om du har lite tid i staden och mest är ute efter shopping, annars kommer jag nog att fortsätta åka in till centrum. Ikea var som de flesta ikea är och jag både fasar lite för och ser fram emot när vi ska köpa allt till huset. Garderober, badrumsskåp, lampor, speglar och en miljon små saker. Då kan man nog behöva en hotellnatt.

Åtta vuxna, fyra barn, shopping, kaffe, ikea, mat, simhall, leos lekland och champagnefrukost.Tre roliga och intensiva dagar tillsammans.

Gillar

Kommentarer