Instagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduved

JEG REJSER TIL HERCEGOVINA

Indlægget er lavet i samarbejde med Lozo Tours.


Imorgen rejser jeg en uge til Herzegovina. Turen har været planlagt i et halvt år, og mine forventninger er skyhøje. Jeg tager en af mine tætteste veninder, Tulle, under armen og rejser med selskabet Lozo Tours ud på oplevelsesrejse. Jeg elsker at rejse - og især med gode venner. Jeg er derfor meget begejstret over at skulle afsted med Tulle. Jeg er sikker på, det bliver en kæmpe oplevelse.

Hercegovina er kendt for ekstremsport, og der er mulighed for alverdens vilde aktiviteter som feks paragliding, riverrafting, ATV og meget mere. Jeg er vildt spændt på, hvilke ting vi bliver kastet ud i.

Derudover skulle madkulturen være helt fantastisk. Selvom jeg jo har gang i et sundhedsprojekt, går jeg stadig meget op i mad og glæder mig rigtig meget til at smage de lokale specialiteter og retter.

Bosnien-Hercegovina var i krig i 90'erne og har efterfølgende haft svært ved at slippe af med det uretfærdige krigsimage, landet har fået. Faktisk stammer cirka 22.000 danskere derfra. I dag er der ganske fredeligt, og jeg er rigtig spændt på at se, hvad landet kan tilbyde.

Vi flyver tidligt imorgen, og jeg glæder mig rigtig meget til at dokumentere min tur på skrift og i levende billeder. Følg med her og på min Youtubekanal.

xx

Marie(duved)

  • 2.758 visninger
  • Near Orio al Serio, Province of Bergamo, Italien

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229