Instagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduvedInstagram marieduved

FRYGTELIG LYKKELIG

Der har været stilhed på bloggen længe, men det er stilhed før stormen. Jeg har savnet at skrive, og har SÅ meget på hjerte. I dag deler jeg tanker om, hvordan jeg føler mig så lykkelig, at det skræmmer mig.

Jeg er utrolig glad for tiden. Så glad, at det skræmmer mig en lille smule. Kender I det, når man er så glad, og alt går så godt, at man kun kan blive bange for, hvad der går galt. Så lykkelig, at det er frygteligt. Jeg tager mig selv i at være momentært rædselslagen for, at noget ændrer sig. Jeg forsøger ihærdigt at lade mig selv slappe af og nyde den situation, jeg står i, men jeg har virkelig svært ved at tage helt afstand til frygten.

Jeg snakkede med min kæreste om det i sidste uge, der overraskende nok delte de samme følelser som jeg selv. Det var faktisk ham, der bragte det op. Delvist lettet over, at jeg ikke var den eneste, der oplevede irrationel frygt, delvist ærgerlig over, at vi begge havde svært ved ikke at frygte en pludselig ændring.

For hvad skal man egentlig gøre? Det er jo spild af negativ energi at være ærgerlig på forhånd, fordi man forventer at lykken vender. Hvorfor kan vi ikke bare være glade og nyde det - og hinanden? Hvorfor forventer vi, at noget må gå galt, når alt går godt? Det virker så fjollet og irrationelt, men ikke desto mindre er frygten til stede. Ikke hele tiden, ikke hele dagen, men lidt hver dag. Er det fordi vi ikke under os selv at være lykkelige, eller fordi vi før har oplevet, at noget gik galt, lige som man troede, alt var godt? Jeg ved det ikke, men ubehageligt er det.

Det eneste rigtige må være at nyde det hver dag, når man vågner lykkelig op og går lykkelig i seng. Så må vi tage stilling til situationen, hvis det en dag ikke længere er tilfældet, at vi vågner lykkelige. Indtil da må vi nyde det, så meget vi kan.

xx

Marie(duved)

  • TANKER
  • 2.666 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229