Tredje dagen till sjöss men jag drömmer fortfarande

Äntligen har jag fått lite efterlängtad sömn. Allergimedicinen kickade in och gjorde mig till en lycklig tjej. Det räcker gott och väl med kisspauserna som väcker mig på natten.

Nu har vi lämnat Kungsängen efter lite frukost i magen och 5 km i benen. Det blev en promenad i stadsmiljö men hittade faktiskt ett promenadstråk "Dalkarlsbacken" med lite historisk bakrund där Dalkarlarna fick 3000 l öl i ersättning mot att bygga en vägbank och stödmur åt Jakob Cosswa. Den 15 december 1665 fick han fullmakt att vara rikets ”Wägemästare”.. Kul med historia tycker jag!

Nu går vi in i Stockholm. Planerar att lägga till vid Djurgår'n!

Min kropp är trött, fötterna är ömma och huvudvärken visar att jag behöver lite vila. Även om det inte händer mycket på sjön så händer det så mycket i min kropp just nu. Antar att det är lite ansträngande trots allt. Lillfisen i magen är ju snart 30 cm lång och hans små fossingar 4 cm..

Jag har känt mig så stor, men hur får han ens plats? Jag kommer nog aldrig mer klaga på att jag är stor.. Är en liten person så då måste magen ta över om han ska hålla sin kurva. Fascinerad över att kroppen är så programmerad på vad den ska göra. Lillfisen lär ju trängas rätt duktigt där inne ändå.

  • Nära Hässelby-Vällingby, Stockholm

Gillar