The Boy

När killarna gick och la sig efter Den lilla kycklingen fick jag äntligen välja film. Vi har lite olika smak här hemma. Väljer jag, landar alltid valet på en skräckfilm. Ikväll var inget undantag.

THE BOY handlar om en tjej, Greta från USA som åker till England för att jobba som nanny. När hon kommer till det fantastiska huset ute på landet upptäcker hon att parets barnm, Brahm inte är som andra barn. Framför henne möts hon av en docka! Överaskad väljer hon att hjälpa paret, och ta hand om Brahm när de ska iväg. Hon får en lista, som ska följas, likt andra barn även om Brahm är väldigt petig, enligt hans mor. När paret lämnar blir Greta själv med Brahm och hon väljer att inte följa listan. Han är ju bara en docka...
.. då börjar otäcka saker hända och Greta börjar fundera på om Brahm verkligen bara är en docka!

Spännande film som får 4 av 5 stjärnor av mig. Jag hoppade till några gånger och satt som fastklistrar för att se vad som händer näst. Den får ändå bara en fyra för att en sväng i filmen blundade jag till... den fick mig att somna lite. Kan vara för att storyn som berättas ändå inte är unik, men skrämmande! Kan rekommendera att titta på den nu när sommarregnet smattrar mot fönstret. Men om du inte är lika magstark som jag så rekommenderar jag att sitta tätt intill någon. Gärna med kudden i famnen!

Gillar