Segla är livet!

Nu har vi kastat ankare igen och denna gång med vår egna båt. Lillfis sitter nöjt i en barnstol till cykel som vi förankrat vid sittbrunnen. Helt suveränt! Vill dock notera att han har flytvästen på sig så snart han INTE sitter i denna. Det finns flytvästar för småttisarna på båt. Jag önskar bara någon ville uppfinna smidigare sådana som blir mer naturliga för barnen att ha på sig.

Vi har lagt till för natten vid Kedjeön. Blev till att rasta barnen på ön och grilla hamburgare. Det är så gott att grilla själv men kanttvärr inte rekommendera hamburgarna på Lidl. Fettet dröp av dem och de krympte till pyttesmå. Smaken var ok men jag måste säga att jag gärna vill ha bra lätt också.

Nu känner jag verkligen att sjön suger och tröttheten är slående. De stora grabbarna ska gå och basta medan jag precis nattat Lillfis och kryper själv ner under filten. På ön finns wi-fi så jag ska fortsätta kolla på Anne with an E. Det kan ju inte bara vara jag som älskat den serien när jag växte upp. Fast då, som böcker förstås.

Gillar

Kommentarer