På fitness workshop

På sidan av mitt småbarnsliv och någonstans innan mitt liv som politiker är jag ju fitnessnörd. Eller träningsfreak är kanske en bättre definition. Igår var iallafall det dags för fitnessworkshop med Carina Isaksson, Josefine Pettersson och Cecilia ”Amazon” Benjaminsson - tyngre fredagsmys gänget.

Dagen började i kaos. Jag, som alltid vaknar runt 05.00 utan att ställa klockan - vaknade 07.40 trots att jag ställt klockan 05.30. Vad är oddsen!?
I panik kastade jag på mig kläderna, packade väskan, gjorde frukost och flög in i bilen. 08.10 rullade jag in i parkeringshuset och upptäckte att jag glömt mobilen. No biggi förrän jag insåg att jag även glömt mina kort - inga pengar allså!! Eftersom jag inte kunde ringa min sambo för att sedan få lösa ut bilen fick jag snällt åka hem och hämta den. Kaos!
Ännu en gång rullade sedan jag och min bil på plats 08.25. Workshopen startade 08.30. BAAM!

Poseringsträning första timmarna, sen grym träning med Tabata med Carina och Alex för att sedan köra benträning deluxe med Josefine. Bäst var att få boxas igen. Älskar det!!!

Efter seminarie om fitnesslivet med Carina där hon lyfte många tuffa delar av just det här livet, som är en alla dans på rosor när man satsar på tävling. Jag älskar den tuffa delen, men kroppen blir påfrestas, relationen kan bli påfrestas och hjärnspökena är inte alltid på din sida..

Dagen avslutades med att få grymma tips i marklyfsträningen med Alex ”Mr Tyngre”.


Gillar