Mitt lilla jobb och jag

Så underbart att få sova i sin egen säng. Sover helt fantastiskt bra. Mjukt och skönt för både rygg och mage. Ville inte stiga upp imorse..

Men nu intas lunchen på jobbet. Har haft investeringssplanering och prognos samt planering för våra kommande praktikanter. Det är alltid kul att visa ungdomarna vad vi gör på en "kommun". Att vi är de riktiga samhällsbyggarna, med tanke på att vi har allt från ingenjörer som planerar staden till våra duktiga vårdare ute på äldreboenden och gruppbostäder. Jag har älskat mitt jobb så länge. Känns lite konstigt att gå hem på mammaledighet om lite mer än 3 månader..

Jag är byggnadsingenjör i grunden. Har jobbat totalt 10 år här nu, åt staden. De första 6 åren som byggprojektledare där jag varit med och byggt allt från en ny grundskola och en förskola till tillbyggnad av SOS-alarms kontor. De senaste 4 åren som projektchef har jag ansvarat för de byggprojekt och projektledare vi har i stadens egen regi. Nu, nu är min uppgift att vara exportstöd med allt vad det innebär. Är certifierad kontrollansvarig, sakkunnig tillgänglighet och miljösamordnare - alltså en paragrafryttare vars bibel är bygglagstiftningen.

Men det är i november som mitt livs viktigaste jobb börjar - mitt liv som mamma.

Puh.

  • Postad i: Mitt jobb
  • Nära Västerås

Gillar