Min fitness satsning - del 1

Som ni vet tävlade jag den 7 december på Luciapokalen. En satsning efter att tränat hårt och byggt en kropp sedan februari. Hela resan fantastisk. Till och med tävlingsdagen var så otroligt rolig även om det blev rätt stressigt när min klass startade 1 timme innan schema..

För att börja från början så åkte vi mot Stockholm på fredag eftermiddag. Laddade och redo - jag helt slut men taggar för inregistrering och första lagret färg. Formen kändes bra men samtidigt kände jag mig liten. Vikten när jag lämnade hemmet vad 49,0kg. En vikt jag aldrig trodde jag skulle se på vågen igen.

Väl på hotellet så skulle kolhydraterna fylla kroppen, jag duschade och rakade kroppen en sista gång innan inregistreringen. Som tur är flöt den på väldigt bra och vi tog en sväng på fitnessfestivalen innan det var dags för första lagret spraytan. Det mina vänner är en väldigt speciell erfarenhet.
Du klär av dig helt naken och sprayas sen bland såväl nakna kvinnor som män, av såväl kvinnor som män. En inte allt för angelägen känsla..

Väl på hotellrummet åt jag mina sista riskakor och nötter innan jag somnade...

.... tävlingsdagen kommer i nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer