Med ett varmare hjärta

Dagen har fyllts av fantastiska, engagerade människor. En början på huvudbiblioteket i stan där riktiga eldsjälar jobbar. De ser till att, trots en gammal och svårtillgänglig byggnad, ser dessa till att göra böcker tillgängligt för alla. Det finns jättemånga talböcker. Och böcker med större text. Det finns dagstidningar på talbok. Men personalen är mest fantastiska biblioteket har. De åker ut med böcker till dem som inte kan ta sig dit själva, läser in ljudböcker, fixar maskiner, översätter text, guidar, lär och underlättar. Det finns datorer och ipads för utlåning. Biblioteket är tyvärr en bortglömd skatt. Jag kommer se till att utnyttja detta mer!

Innan lunch blev det möte där en kollega verkligen brinner för det hon gör. Facility Management. Så imponerad och jag hoppas hon lyckas hela vägen.

Efter ett pass bootcamp spenderades timmarna efter lunch på möte med parasportförbundet. Västmanland har otroligt duktiga idrottarr och de borde uppmärksammas mer. Vi måste satsa mer på att göra våra anläggningar tillgängliga fullt ut. För alla.

Nu är kropp och knopp helt slut med hjärtat är varmt. Underbart hur många fantastiska, engagerade människor det finns.

Gillar