Lucka nummer 4: Ett misslyckande i livet

Som person brukar jag aldrig ge mig in i något som jag vet att jag kommer misslyckas med. Ni vet, det där som man iallafall inte är duktig på. Ja, jag är ju en prestationsmänniska.
Trots det så när det kommer till misslyckanden så har jag gjort flera. Och lärt mig otroligt mycket av dem. Men det jag är bäst på att misslyckas med är: förhållanden. Ja, du läste rätt. Förhållanden.
Jag har bara haft några få. Men de har hållt i 3-4 år. Visst har jag varit kär, men jag har inte varit riktigt lycklig. Att vara prestationsinriktad och i ett förhållande kan vara svårt Jag ger alltid 110% i ett förhållande och bryr mig otroligt mycket om den andra personen. Glömmer bort att ta hand om mig själv och mitt välmående. Det blir tärande. För båda personerna. Kanske är det därför otrohet från den andra partnern varit så vanligt? Jag har blivit sårad och stampad på. Förkrossad och krossad.

Jag är så mycket starkare idag. ​Fall seven times. Stand up eight. Jag har och jag jobbar fortfarande otroligt mycket med mig själv. Att själv må bra är så viktigt för att kunna få någon annan att må bra.

Jag har ingen kontakt med den ena och den andra önskar jag bara gott. Kan sakna den fina vänskapen vi hade, skratten tillsammans och timmarna framför alla världens filmer. Det där vi delade tillsammans. Trots att han krossade mitt hjärta ett antal gånger så är jag inte samma person idag som då. Jag har vuxit flera centimeter och är starkare nu. Jag jobbar fortfarande med att leva i en relation utan att glömma bort mig själv. Ibland kommer jag av mig själv men oftast hittar jag rätt väg. Livet är som sagt ingen dans på rosor jämnt. En och annan tagg kan göra ont men det är inget som inte läker.

En magisk känsla för 6 år sedan. I en annan tid. Ett annat liv.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Gillar