Läkarbesök och en sista dag

På måndagar varannan vecka slutar min vecka med barnen och det är dags för dem att hänga med pappa. Just denna måndag var det dags för Lilleman att ta bort sina tre stygn i pannan. Så stolt. Så efterlängtat. Doktorn, mamma. Så klok. Vetskapen om att bara doktorn får ta bort dem. Han var ju så duktig att sätta dit dem. Hur skulle denna spralliga älskade unge klara av att vara still igen? Och hur skulle mamman klara av att sysselsätta en ettåring samtidigt som hon ska kunna lugna en två-och etthalvtåring?

Det fick bättre än förväntat! Lillsyster satt stilla, som den lilla prinsessa hon är i sin vagn medan Lilleman satt blixtstilla i mitt knä! Stygn togs på ett kick och allt var över inom bara någon minut. Tack vare underbara människor på Prima Familjeläkarmottagning. Så tacksam.

Pappa hämtade barnen och kvällsmöte för mamman fick stilla ensamheten. Det är mycket man ska klara som ensamstående till två små. Men jag kommer alltid vara så glad att de har varann genom allt. Sida vid sida. De kommer aldrig veta annat. Och så länge deras föräldrar mår bra. Kommer de få de bästa förutsättningar får att själva må bra.

Gillar

Kommentarer