Kroppsliga filosofier

Jag har knappt sett insidan av ett gym på fyra och en halv månad. Trodde aldrig att jag skulle kunna rycka så enkelt på axlarna åt det som jag gör nu. Gör mina övningar här hemma och enda nackdelen är att min rumpa är mindre. Kanske borde träna upp ryggen igen också innan jag blir sne av att bära min Kärleksklump men i övrigt mår jag bra.

Min kropp visar inga tecken på att fött barn förutom lösare hud på magen. Den är jag stolt över. Jag älskade verkligen den där magen. Att jag är smalare än innan jag blev gravid beror förmodligen också på att jag inte längre äter vare sig BCCA eller proteiner. Jag tror kroppen sväller av alla syntetiska proteiner. Visst saknar jag min proteingröt men kroppen mår bättre.
Stress är även en stor faktor till att all vätska höll sig kvar. Stressade över allt och hade alltid tio bollar i luften. Nu har jag en stor, viktig boll att ha i rullning och jag mår bättre än jag gjort på flera år, trots sömnbristen.

Det jag saknar är att jobba och ha en riktig vardag men tänker ta tillvara på mina dagar hemma med min son. Det här är once in a lifetime för mig.

Gillar

Kommentarer