Gravid och lite lätt klädpanik

Det här med kläder som gravid har inte alls varit lätt för mig. Jag har testat mammakläderna men de sitter inte bra. Jag är liten men har alltid haft mina former och älskat dem! Min, som vanligtvis är, vältränade kropp har jag gärna visat upp i tighta klänningar, toppar osv. Nelly.com har varit en given favorit hos mig.

Nu, sedan jag blev gravid har jag de första 18 veckorna gömt min kropp i bylsiga tröjor och leggings. Inte alls känt mig bekväm. Som ni vet är det inte bara magen som växer utan brösten och höfterna hänger med. I bylsiga kläder ser jag gärna fyrkantig ut med mina 1,57 m över havet.
När jag sedan såg min prins i magen och att allt var bra så var det bara att visa upp kulan! Underbart! Men va sjutton skulle jag ha på mig? Gravidkläder har jag inte vuxit i än och de flesta av mina vanliga arbetskläder (läs: skjorta, kostymbyxor) har inte stretch och funkar inte, vare sig runt bröst, mage eller lår. Hemma kan jag gå runt i mina myskläder med min onepiece och betterbodies mjukisar som favoriter men på jobbet? På stan? Jag vill ju vara mig själv och klä mig som jag älskar!?

Då fick jag se Rebecca Johansson, JRebeccas blogg här på Nouw. Denna fantastisk vackra kvinna som verkligen kan konsten att framhäva en vacker gravid kropp och vara sig själv. Hon har fortsatt köpa sina kläder precis som förr, kanske lite större bara. Och det är så sjukt snyggt!

Jag har nu letat fram mina ribbstickade långkläningar och klickat hem nya, från rean till hösten. Klänningar är ju sjukt skönt och snyggt, speciellt med en den älskade kalaskulan dessutom. Jag kommer bo i klänningar och införskaffa mig lite gravidleggings, gravidstrumpbyxor till hösten. Inget mer letande och sökande efter gravidkläder. Här kan nu köpas kläder som jag kan använda efter graviditeten också. Helt underbart lycklig tjej!1 High Neck Ribbed Bodycon, Glamourous 199:- nu rea på Nelly.com

2. SFGINY LS KNIT DRESS, Selected Femme, 319:- nu rea Nelly.com

3. Tie Hard Maxi Dress, NLY Trend 249:-, Nelly.com

  • Gravid

Gillar

Kommentarer