Från kalaskulan tillbaka till sexpacket igen

En öm kropp, huvudvärk from hell har börjat denna dag. Sviterna av en skön träning igår, när min Lillfis lät mig köra hela passet. Biceps, triceps och sida mage. Mina magmuskler mar inte riktigt gått ihop än så tar det lugnt på den fronten. Fortsätter såklart även med squatchallenge och igår var det 70st.

Att amma innebär större förlust av vätska vilket totalt hade missats sv mig. Drack vatten men igår kväll och imorse mådde jag illa med huvudvärk. Dumt.
Note to self: träningsdagarna måste innebära mer mat och mer vatten.

Nu har amningen gjort sitt och jag är tillbaka på startvikten ungefär. Vetskapen om att jag riskerar att fortsätta rasa i vikt eftersom min plan är att amma ca 3 månader till så måste jag bygga muskler. Nu är det upp till mig, att sköta mig och göra mitt.

Magen har försvunnit nu. Kan verkligen sakna den ibland och kvar har jag fortfarande den mörka randen och en mage mjuk som bulldeg. Jag är jättenöjd med kroppen som den är nu. Den har verkligen gått igenom något fantastiskt och gett mig det vackraste i livet.
Mitt mål är att inte bli så där smal som jag en gång varit utan behålla mina hälsosamma kurvor. Bara fylla ut den med muskler igen.

Gillar