En sista morgonstund

Regnet smattrar mot fönstret. Jag ligger kvar i soffan och lyssnar på ljuden som finns där men ändå en tystnad. Regnet. Klockan. Hunden som snarkar. Kärlekens andetag bredvid mig.
Det är söndag, och imorgon är det dags att gå tillbaka till jobb och vardag igen. Vi har sista dagen idag att få ordning på vårt sovrum och äntligen kunna sova i en riktig säng igen. Men först - lugn och ro.

Gårdagen blev en sån där dag då min kropp bar helt slut. Körde ett pass BodyPump på morgonen och då försvann den sista energin så trots att jag ville göra så mycket, blev jag tvungen att bara ta det lugnt. Hunden fick även som långpromenad men det tog lång tid. Sammandragningar om, och om igen. Kärleken beordrade mig ännu en gång - ta det lugnt.

Frustrerad över att inte kunna göra något. Gick upp och ner i trappan, för att spana på det sista som gjordes i sovrummet. Förvandlingen! Väggarna är klara så idag ska vi måla, köpa heltäckningsmatta, golvsocklar och ställa in våra möbler. Det blir så fint så mina gravidhormoner nästan får mig att börja gråta vid tanken. Nästa helg kommer jag kunna bädda spjälsängen!

Bakade en kladdkaka med hallonflakes som fyllde sockerdepåerna och gav energi för 2 sekunder som sedan rann ut igen lika snabbt. Lördagsmys på kvällskvistens till en familjefilm och att för att sen få somna bredvid den som håller mitt hjärta. Det har varit en sån underbar semester. Fyra veckor på rad utan en tanke på mitt jobb. Det var så välbehövligt!

  • Nära Västerås

Gillar