En semesterdag nu och då.

Nerja är en fantastisk liten by utan för Malaga. Det tillhör den spanska solkusten. Costa del sol. Här har jag spenderat de senaste 10 årens somrar. Minst 10 dagar. En sån där hälsoresa minst en gång om året. Ibland två. Galet vad jag älskar detta hus.

Vi bor i ett område som heter Alhambra 1, Alhambra uno, där vi är några hus som delar en gemensam pool. Stämningen är lugn då det oftast är barnfamiljer som är här. Området har även ett par lokala restauranger eller om du vill kan du ta en promenad på 20 min till såväl strand som cityliv. Bargatan heter Tutti Frutti men där har jag bara varit i början av min Nerja-tid.

Rätt häftigt att tänka att jag var här för 10 år sedan, mer på en partyresa. Där mellan har jag varit här såväl ensam som med vänner. De senaste åren ensam, eftersom Nerja är min mindfullness. Här har jag gått i bergen de senaste 5 åren. Förra året var jag här som gravid i 15 veckan men ändå besteg jag mina berg och vandrade i de fantastiska flodfåror som finns här.Tänk, där tyckte jag min mage var stor. I vecka 15. Här i Nerja.

Gillar