En midsommar på egen hand

Det blev en annorlunda midsommar men med guldkant. Eftersom Lillfis har haft det riktigt tufft med tandsprickning, eksem och allt vad som det innebär med snart sju månaders ålder, bestämde jag mig igår för att inte följa med och segla denna midsommar. Prognosen var regn och tanken på att vara instängd på en båt 42 timmar med en frustrerad snart sju månaders kändes inte alls lockande. Min sömn, som varit obefintlig de senaste veckorna var inte heller lockande att försöka sig på i en bädd på 80cm med en snart sju månaders vid sin sida. Jag och Lillfis stannade hemma och pappa seglade iväg till Kedjeön.

Istället har vi tagit en härlig längre promenad längst vår fina hamn. Det byggs äntligen så otroligt mycket i vår stad och hamnen är ett av områdena som verkligen växer.

Målet med 1000 bostäder per år ser ut att ro i-land denna gång. Problemet är att det byggs dyrt och det blir dyrt, och det blir dyra hyror vilket gör att de nya bostäderna vänder sig till specifika grupper. Jag vet att det går att bygga billigare men bibehålla kvaliteten. Främst gäller bara att planera rätt från början och att det rådet samförstånd mellan byggherrar och övriga inblandade.

Gillar