En dag fylld av inspiration, kunskap och politik

En dag fylld av intryck, inspiration och kompetens med seminarie kring bostadspolitik där vi behöver få ner kostnaden för de dyra hyresrätterna och satsa mer på det egna boendet-då det är billigare idag med eget boende. Dessutom ger bostadsbristen upphov till sämre skolgång, kriminalitet och missbruk. En god lunch fyllde på energidepåerna information av fisk, potatismos och syrad vitkål (?) där sedan vår partiledare Anna Kindberg Batra tog vid.

Det var ett år sedan jag hörde henne livet h jag måste säga att hon idag är ett strå vassare. Nu mer säker på scen med en helt annan utrålning och med ett med personligt approach. Anna pratade om ett starkare och tryggare Sverige där alla ska vara med och bidra. Alla vill bidra och alla måste få en möjlighet. Bättre chans till första jobben, se till att det ger mer att arbeta
än att få bidrag, satsa mer på skolorna - nolltolerans för dåliga skolor m.m
Hon växte i mina ögon idag.

Äldrepolitik där vi riktar vår uppmärksamhet på kvalitet, inte kvantitet och individer - inte facket! Ett avslut av Tobias Tobé, politisk sekreterare som pratade väldigt mycket om att minska utanförskapet - snart 1 000 000 människor i utanförskap!

Vi i Moderatkvinnorna hade en riktigt fin och givande dag med roadtrip fylld av politiksnack och reflektioner.

Nu avnjuts choklad med min Kärlek, trygg hemma i soffan igen.

Gillar