Att vara i vecka 27

Känner mig stor som ett hus och magen spänner som en ballong! Ligamnenten gör ont och kanske är det för att de är känsligare denna gång? Eller är jag större? Enligt vänner och kollegor är jag så liten så.. Men i huvudet ser jag ungefär ut som en heffaklump.

Imorgon ska vi lyssna på den vilda krabaten i magen igen. Hon som hittat så väl lungor som kissblåsa att ta spjärn mot. Enligt appen  preglife är hon ca 32cm lång och väger över 1kg i slutet på vägen. Nu får hon hicka när jag äter kryddig mat och blir irriterad när jag dricker kallt. Det märks att hon hör ljud utifrån och sparkar runt när brorsan lever rövare. Tror de redan nu har kontakt, hon och Lilleman. På nått sätt. Han har märkt att det är något i mammas mage. Eller iallafall att den är rätt mjuk gosig att krama på.

Jag vill minnas att tiden med Lilleman i magen var så lätt och att det är så nyckel som är jobbigare denna gång. Krämporna är mycket detsamma men lyften av Lilleman gör att ryggen slits fortare och sidan av magen känns ibland som den ska slitas av. Tur att jag har en vilja av stål och för dum för mitt eget bästa. 13 veckor kvar till BF. Bit ihop, eller bryt ihop! Efterlängtad till tusan är du lilla vän ändå.

Vänstra bilden övers är samma tid med Lilleman, som med denna vilding. Lite skillnad på form men det är nog från dag till dag. Morgon liten. Kväll stor. Same procedure as last time.

Gillar