Att summera vecka 32

Det har varit mycket resande, fixande, jobbandes och tränandes. Inte så mycket för en lugn stund. Veckan har också varit kantad av smärta, tårarar och nervositet.

Hämtade min hämtade den nya bilen i måndag vilket var helt magiskt men samtidigt så sorgligt att sälja min gamla, trogna tjänare. Att sälja en bil är dessutom inte det lättaste. Minst 46 intresserade men vem är egentligen seriös!?

Har fått handlingarna inför höstens första beredning inför nämnd och lämnat in ett nämndinitiativ. Hoppas så att vi kan börja med våra möten igen på riktigt snart. Digitalt i all ära men så mycket lättare med fysiska möten.

Jobbresa nedåt i landet på onsdagen och sen högt upp i norr på torsdagen. Det är skönt att vara igång igen och mycket vill alltid mer. Det har varit svårt att avsluta arbetsdagarna.

Eftersom Kärleken haft semester har vi kunnat tränat tillsammans ett par gånger. Kroppen känns okej efter två veckors semester. Lite knackig i höften och lingonveckan på det. En helg som inte blev som tänkt men ändå fylld av kärlek, värme och allt där mellan.

Lilleman har fått nytt påslakanset med Spider-Man och båda barnen har nya matstolsdynor. De blev så glada nära jag visade dem på FaceTime igår.
Idag ska jag äntligen få hämta dem på förskolan och krama dem mest hela tiden!

Gillar