Att lämna vecka 24 och gå in i vecka 25

Det har nog egentligen inte hänt så mycket från förra veckan, men misstänker att det kommer ske mycket nu. Kan inte tänka mig att Lillfisen är en hel linjal lång och väger lika mycket som EM stor ketchupflaska.

Mående
Sammandragningar sker rätt ofta nu och speciellt när jag överanstränger mig. En överansträngning som jag egentligen inte ens anser vara det men det gör visst min kropp. Magen är så lite och söt på morgonen men efter lunch sväller jag och blir en klump. Den ömmar och gör ont när jag kommer åt den för hårt, eller om Kärleken min inte tänker på att den är där. Jag kan snart inte heller böja mig ner utan att känna den ömma kulan. Ryggen känns oftast hyfsad under dagen men på kvällen får jag ont i svanken och svanskotan.

Lillfisen
Har helt klart börjat få sina dygnsrutiner och han sover rätt länge på morgonen att jag ibland funderar på om han är där. En lätt strykning över magen brukar dock räcka för att han ska ge sig till känna. Ha än gillar att sparka eller slå på kissblåsan och något som gör att det sträcker i ljumskarna. Ibland trycker han hårt med rumpan eller huvudet mot min mage så det blir en hård knöl just där..

Träning
Sån lycka att få gå dit. Det är verkligen min fristad och min plats att samla energi. Jag mår som bäst på gymmet. Kör mest övningar som inte tar så mycket på magen då jag kan få lite sammandragningar då men annars håller jag mina rutiner där också. Mest fokus överkropp. Ska testa bodypump i veckan efter några veckors uppehåll pga semestern. Längtar! Går mina promenader varje dag. Bäst går de på förmiddagen då ryggen inte känns av lika mycket då.

Tankar
Den här veckan har mina tankar gått mycket till mig själv och min uppväxt. Hur jag upplevde allt och hur jag har det idag. Blir jag en bra mamma? Hur är en bra mamma? Hade jag en bra uppväxt? Vilken sorts mamma vill jag vara?
Min son kommer växa upp i en familj där huset är fullt varannan vecka. Hur kommer det påverka honom? Så glad att jag har mina två närmaste som också väntar liten bara några veckor efter mig. Vänner för livet!

Namn håller vi på att kasta mellan oss och jag har 2-3 favoriter än sålänge men kommer vänta till efter han är född. Då får jag se vem han egentligen är ❤️

  • Nära Västerås

Gillar