Att fira in 2021

Kändes så överskattat i år. Det är så mycket som hänt min lilla familj den senaste tiden att året känns som ett blurr i jämförelse. December var inte vår månad och nyårsafton blev väldigt annorlunda.

För några dagar sedan slet min man av sin bröstmuskel vilket innebar operation och sängliggande i tre veckor. Tre veckor.
Det är utmanande att dessutom ha barnen hemma 100%, corona-tid och ensam med en tvååring och en fyraåring. Jag har återigen lärt mig så mycket om mig själv. Träningen har varit obefintlig och så även egentiden. Min dag går ut på att leka med barnen, städa, laga mat, städa igen, laga mer mat, plocka leksaker, tvätta, göra smörgåsar och torka utspilld saft.... men det gör mig inget. Mina barn är det viktigast och deras trygghet är allt. Jag har två glada barn här hemma som aldrig känts mer lugna, trygga och självsäkra. Det är allt som räknas.
På kvällarna när barnen somnat är jag helt slut! Minns tiden för exakt två år sedan när jag var ensam med en 6månader och en tvååring...

Vi åt pannkakor, godis, chips och skålade i trocadero. Barnen somnade strax innan 20.00. Jag tror jag klarade mig till 22.00....

2020 kanske inte var mitt år men nu lägger jag det bakom mig. Varje dag är en ny dag med nya möjligheter. Välkommen 2021.

Gillar

Kommentarer