Att börja se framtiden

Idag har jag pluggat politiska ideologier, varit på öppna förskolan med Lillasyster (som verkligen älskade sångstunden) pluggat engelska för tekniker och bara myst i soffan med min älskade lilla dotter. För två år sedan väntade jag Lilleman och hade aldrig trott eller räknat med att nu, två år senare vara ensamstående tvåbarnsmamma.

Även om det inte var riktigt det jag räknade med då, så är jag precis där jag borde vara. Här i min lägenhet vid mälarens strand. Förutom två fantastiska barn har jag även hela framtiden framför mina fötter. Om några månader tillbaka i arbetslivet och just nu räknas rösterna för min politiska framtid. På val.se kan du följa såväl parti röstningen som personvalen. Det är så spännande. På torsdag har jag möte med regiongruppen och på söndag med kommunfullmäktige gruppen. Efter den här veckan vet jag lite mer om hur det ser ut för mig framöver.

Jag älskar att vara aktiv. Visst saknar jag gym och löprundor men jag är aktiv mentalt. Jag har fortfarande en kick-as kropp som levererat två barn. Jag har nu en kick-as karriär framför fötterna och jag tänker leverera den för mina barn. Deras framtid ligger också framför mina fötter. Mitt ansvar. Och jag kommer se till att den blir så där kittlande bra. Allt jag gör, gör jag för dem.

  • Nära Öster Mälarstrands Allé , Västerås

Gillar