Coffee is always a good idea

Hei på dere! I dag våknet jeg opp med en dundrende hodepine, og det første jeg tenkte på var å få i meg en kopp kaffe, eller ti. Heldigvis løsnet hodepinen utover dagen, og jeg føler at jeg orker litt mer nå enn hva jeg har gjort tidligere i dag. Jeg vurderer om jeg skal bli med Ole Anders når han skal på håndballtrening, så jeg kan trene på treningsrommet i hallen. Jeg har kommet litt igang med treningsrutiner igjen og det er deilig.

Jeg har en times tid å bestemme meg på om jeg orker å trene eller ikke. Alt er vel bedre enn ingenting? Jeg tenker at nå som jeg er igang med trening igjen så skal jeg bli flinkere til å oppdatere bloggen med noen enkle men effektive økter.

Hva tenker dere om det?

Klem

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen dere! Jeg tenkte jeg skulle gi en liten oppdatering fra helgen. I går ble det ingen oppdatering da jeg var helt utslått og lå på sofaen så og si hele dagen. I dag sa jeg ja til å jobbe, men jeg kjenner at formen tilsier at jeg kanskje burde holdt sengen, men vi får se hvordan dagen utvikler seg.

På fredag reiste vi til Valdres hvor vi skulle sjekke inn på Danebu kongsgård, hvor vi skulle tilbringe hele helgen. Min kusine hadde nemlig bryllupet sitt der på lørdagen. Vi kom frem rundt ni på fredags kveld etter en nærmere 3 timers kjøretur i snøføyken. Da var det bare å få sjekket inn og gå for å møte resten av gjengen som hadde tatt seg turen til Valdres. Lørdagen startet med en god hotellfrokost, for så å ordne seg til bryllupet. Vi skulle være i korka til halv to, og måtte kjøre en liten stund for å komme oss til kirken. Seremonien begynte klokken to og vi tok imot brudeparet på Danebu kongsgård halv fem, og middagen begynte halv seks.

Det var en herlig middag vi fikk servert, og mange fine taler ble holdt. Det var en vellykket feiring som for noen varte helt til klokken fem på natta. Jeg gikk i seng halv to, det var sent nok for meg, haha.

På søndagen gikk turen hjem igjen, og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å legge meg på sofaen og sove i et par timer. Nattesøvnen er så utrolig mye bedre i eget hjem og jeg trengte virkelig noen timer på øyet før Ole Anders kom hjem fra danmarksturen han hadde fått i bursdagsgave.

Et kort sammendrag av hva jeg gjorde i helgen. Nå skal jeg videre på jobb, så dere får ha en riktig fin tirsdag videre!

Klem

Likes

Comments

Min kjære vakre kjæreste. Gratulerer såå mye med dagen!

30 years old - happy birthday baby

Ååh i dag fyller min kjære 30 år. Det skal selvfølgelig feires! Vi skal ha et lite familieselskap i kveld men først må jeg pynte kake og gjøre klart. I går bakte jeg oreo kake så i dag er det bløtkake for tur. Så i kveld skal vi kose oss meg kake og kanskje noe godt i glasset?!

Klem

Likes

Comments

Hei på dere. Soverommet har vært helt bomba om dagen. Jeg begynte å rydde, og det endte med at halvparten av klærne havnet på gulvet før jeg hang det inn i skapet igjen. Jeg har en tendens til å dra ut alt, også ligger det i flere dager fordi det er så utrolig mye å rydde opp igjen at jeg nesten ikke orker. Men jeg tok meg selv i nakken og fikk ryddet alt med en gang denne gangen. Det er vel ingen ting som er bedre enn et ryddet soverom?

My room is a mess

I morgen har Ole Anders bursdag og vi skal selvfølgelig feire. Derfor ryddet jeg hele resten av huset i går, og i dag står baking for tur når jeg er ferdig på jobb. I morgen kommer familie innom for å feire bursdag, men jeg skal fortsatt rekke hjem fra jobb, pynte enda en kake og pynte litt. Men jeg har godt mot og tror at alt kommer til å gå fint.

Nå skal jeg avgårde på jobb, så blogges vi senere!

Likes

Comments

Hei vakre mennesker. ÅÅÅh jeg svever om dagen. Jeg har alltid hatt tanker om hvordan dette kunne skje, men jeg ble skikkelig overrasket når det først skjedde. På torsdag overrasket min kjære meg med en ring, og ikke hvilken som helst ring, EN FORLOVELSESRING!!! Jeg er såååå glad. Tek at det virkelig skjedde meg! Hjerte hoppet i brystet da han gikk ned på kne, og tårene begynte selvfølgelig å trille. Nå begynner jeg virkelig å bli voksen. Iløpet av 6 måneder har jeg kjøpt hus, flyttet, begynt i ny jobb, bestått nettstudie og forlovet meg. Dette har vært noen gode 6 måneder!

Lykkerus - jeg er forlovet <3

I said yes - The perfect ring for me

Ringen gjenspeiler både meg og min forlovede. Ringen er enkel men elegant, den er helt perfekt for meg. Ole Anders har også tenkt tanken at jeg skulle få en ring som jeg kunne bruke på jobb, og siden jeg arbeider med barn, så er denne helt perfekt. Nå skal vi bare nyte tiden fremover som forlovet før vi begynner å tenke på noe som helst av sparing, bryllup osv.

Klem

Likes

Comments

God morgen dere! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere, men nå kjenner jeg meg klar til å begynne litt smått igjen. Jeg startet januar med bihulebetennelse, og den har vart helt til nå, så etter jobb har jeg ikke gjort stort annet enn å sove på sofaen. Jeg er fortsatt ikke helt bra, men jeg har troa på at en ny nesespray jeg prøver ut skal få meg på rett kjør igjen. Når nesesprayen koster over 300kr så burde den funke!

Jeg føler meg mye mer avslappet om dagen. Det eneste som ligger i bakhodet nå er jobbsøking, ellers har jeg fått gjort unna alt annet som stresser meg. Nå er jeg virkelig klar til å gjøre dette til mitt år!

Her om dagen tok jeg sjansen på å klippe mitt eget hår. Og jeg må si at jeg ble utrolig fornøyd. Det var virkelig på tide og få klippet noen veldig slitte tupper, og jeg hadde ikke lyst til å bruke 600kr på å klippe håret.

~

Nå skal jeg straks avgårde på jobb. Jeg ble oppringt og spurt om jeg kunne begynne en halv time senere i dag, så jeg fikk en ekstra lang morgen. Men det er helt greit, da fikk jeg spist frokost og våknet ordentlig.

Ha en fin torsdag så blogges vi mer senere !

Klem

Likes

Comments

Hei og riktig god morgen. I dag er første arbeidsdag for meg i 2018 og det skal bli godt å komme inn i rutiner igjen. Late dager, god mat og null jobb gjør virkelig noe med kroppen, så det å ha vekkerklokke på for å reise på jobb var ikke bare å bare i dag. Men det kommer seg fort så lenge jeg ikke sluntrer med rutinene.

2018 er i gang, og det er på tide å begynne året med blanke ark. Mye har skjedd i 2017, så jeg er veldig klar for å starte 2018 på en god måte. Mye skal endres dette året, og jeg starter med å komme inn i gode rutiner. Jeg ønsker å bli flinkere til å legge meg tidligere slik at jeg er opplagt og fungerer optimalt dagen etter. Jeg vil gi kroppen min det som gjør den godt, og bli flinkere til å ta vare på meg selv. Jeg er klar for å gå inn i et år hvor jeg skal ha fokus på meg selv, og jeg er så klar for å komme igang - new beginnings!

Ciapudding med banan og kiwi

Jeg har lyst til å bli flinkere til å dele oppskrifter og dele hva jeg liker å handle inn til uka. Dette er mer for at jeg skal kunne holde meg på rett spor når det gjelder hva jeg ønsker å ha i kjøleskapet. Jeg elsker også å lage mat, så jeg ønsker å dele flere gode oppskrifter med dere fremover, som kanskje kan inspirere dere til å prøve ut nye matretter. Dette er innlegg jeg selv elsker å lese, å få inspirasjon og motivasjon til å prøve ut nye og spennende ting.

Dette er ukens kjøleskap hos meg:

Søtpotet, grønnsaker, kalkun og mye godt. Nå skal det sies at jeg har litt kylling og annet kjøtt i fryseren, så jeg trengte ikke å handle inn så mye av det, så dermed endte det opp med mest tilbehør. Nå er jeg klar for å ta fatt på uka med god og sunn mat.

Jeg håper dere får en fin onsdag, så blogges vi senere!

Klem

Likes

Comments

Riktig godt nyttår dere! Jeg håper dere hadde en kjempe fin feiring og at dere har fått en god start på det nye året - det har ihvertfall jeg! Ole Anders og jeg reiste til København tidlig den 31 fordi vi skulle feire nyttårsaften sammen med noen venner der nede. Vi tik flyet som gikk klokken åtte, og var fremme på hotellet klokken ti, så vi hadde hele dagen tilgode. Vi møtte opp med vennene våre, tuslet rundt i København, tok en tur innom tivoli før vi gikk hjem og feiret nyttårsaften i en leilighet vennene våre hadde leid. Det ble en utrolig vellykket tur selv om den var ganske så kort. Jeg elsker København fordi jeg syns det er en så utrolig koselig by, så det å feire nyttårsaften der var helt utrolig. Virkelig en opplevelse!

Godt nytt åt! Jeg gleder meg til å se hva 2018 har å bringe!


Hadde dere en fin feiring?

Klem

Likes

Comments

God morgen og riktig god 1 juledag! Jeg hadde en fantastisk feiring med familien i går, og jeg må virkelig ha vært snill i år, for gavene jeg fikk var helt fantastiske! Jeg er så utrolig heldig! I går ble julaften feiret hjemme hos mamma og pappa, noe som er like koselig hvert år. God mat, godt selskap og fine gaver - alt i alt, en fantastisk julaften!

Furry blanket and soft slippers

Pledd og tøfler fra min kjære som virkelig har fulgt med når jeg har sagt hva jeg har ønsket meg! Dette pleddet har jeg siklet på så utrolig lenge nå, og tøflene var så utrolig gode og myke. Jeg er virkelig heldig!

Jeg ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en riktig god jul, så blogges vi mer senere!

God jul!

Klem

Likes

Comments

God morgen vakre mennesker. Nå gjør jeg meg klar for en lang dag med jobb. Jeg startet halv ni i dag og avslutter arbeidsdagen klokken elleve i kveld.

I går kveld gikk turen inn til Oslo på julekonsert med Kurt Nilsen. Fy søren for en mann! Han har virkelig en vakker stemme, og jeg syns han synger enda vakrere live enn på CD. Jeg får gåsehud bare av tanken på gårsdagen.

Christmas concert and holiday spirit 

En koselig kveld å se tilbake på. Det gir virkelig julestemning å reise på slike konserter, å være med familie og bare kose seg!

Som sagt så blir det en lang arbeidsdag så dette blir nok den eneste oppdateringen i dag. Tenkte egentlig bare å svinge innom for å ønske dere en riktig god torsdag!


Klem

Likes

Comments