Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Oh my, i am in love! Fysøren så mange fine jakker man finner på nettet nå, blir helt gæærn jeg! Har alltid hatt en ekstremt stor elsk for grønne militærjakker, men i år har det virkelig tatt av. Bomber jakker og kåper så fine at lommeboken svir, for hva former ikke et enkelt antrekk mer enn en stilig jakke og noen kule sko? Disse er desidert noen av mine wanties til våren! 

@Nelly.no/ jakkene er hentet herfra! 

 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8791367454"

 

 

 

 

 

Likes

Comments


 

Søndagsøndagsøndag, det synger i ørene mine. Jeg hadde en utrolig koselig kveld i går og selv om kvelden endte mye tidligere enn forventet, våknet jeg opp i dag med et smil om munnen (og god i formen). Det er lenge siden jeg har vært så motivert og med det, mener jeg motivasjon til å gjøre alt som trening, kosthold, blogg og ikke minst, skole! Kanskje det er fordi våren nærmer seg med stormskritt! Solen titter fram å varmer mer enn noen gang, fuglene synger og jeg merker at vi er på vei inn i en ny årstid og veldig snart en ny måned. 

Jeg har ingen spesielle planer for dagen annet enn å komme meg på trening og gå en lang tur med min lille hund Lizzy før jeg får besøk av Anders i kveld. Jeg har også funnet ut, at det er på tide med litt tips og råd, så om det er noe dere kunne tenke dere å lese om så spytt ut i kommentarfeltet! I mellomtiden får dere ha en super fin søndag og kos dere masse! 


 

Likes

Comments

Dere kan tenke dere hvor mye jeg har gleder meg til å fortelle dere dette!!


Som dere sikkert skjønner ut i fra overskriften skal jeg nemlig ta over en snapchat konto og ikke hvilken som helst! Har dere hørt om saxegaard? Egentlig regner jeg med at de fleste av dere har sett de super fint og kule bildene han legger ut på instagram kontoen sin @saxegaardphotography  Såå, på førstkommende ONSDAG skal dere få følge meg en hel dag på snapchatkontoen hans - @Saxegaard_photo <3 husk="" å="" legg="" han="" til="" da="">

Dette blir så utrolig morsomt og ikke minst, spennende.

 

Likes

Comments

God morgen, søtingene!
I dag stod jeg opp grytidlig! eller, kanskje ikke grytidlig men tidligere enn jeg egentlig vil. Denne lørdagen er det nemlig jobbhelg, noe som egentlig passer meg helt perfekt. Jeg har ingen andre planer for dagen enn å slappe av og kose meg i armkroken til Anders. Og som jeg gleder meg! Men først, workwork. I tillegg til en kjedelig start på innlegget har jeg en skikkelig morsom nyhet som jeg tenkte å avsløre i morgen. Kan vel gi dere et hint om at jeg har gått inn i et veldig spennende og morsomt samarbeid, med noe jeg aldri før har vært med på. Nei, dette blir veldig spennende og jeg klør i fingra med å fortelle dere!

 

Har dere noen spesielle planer for helgen? 

Likes

Comments


Det er nok ikke bare meg. Det vet jeg egentlig innerst inne, men alle rundt meg ser ut til å ha en plan. En plan som allerede er i gang, noe sikkert i framtiden. Personlig er jeg langt unna det jeg vil og for å være helt ærlig, vet jeg ikke om jeg kommer til å finne det ut. 

Det temaet de fleste hater å snakke om, så langt de ikke har for seg hva de vil gjøre med livet. Selv om videregående gikk på skinner, har det alltid vært skummelt å tenke på hva som kommer etterpå. Hva skal jeg gjøre når det som er trygt, forsvinner?

Dette har alltid vært tanker som virkelig har slitt meg ut og jeg merker jeg blir langt mer enn sjalu når jeg ser andre er klar over hva de ønsker å gjøre med framtiden sin. Noen reiser, noen tar harde studier og presser seg igjennom år etter år for å nå mål de har satt seg fra de var unge. Yngre enn meg. Og ikke misforstå! Det er bra at noen har alt klart og er forberedt på hva de vil videre, men jeg. Jeg aner virkelig ikke. Det er så mye som forventes! 

Om man kan si det sånn, så er jeg ei jente som fort kan gå lei. Ikke at jeg mister motivasjon, men jeg har en ekstremt dårlig egenskap, og det er at jeg vil at ting skal gå fort. For å si det på en annen måte, så er jeg ikke den som liker å være tålmodig. Jeg liker bare ikke å vente. Jeg liker ikke å velge, for helst vil jeg ha alle muligheter åpene. Jeg vil kunne reise når enn jeg vil, men samtidig så har jeg en trang til å finne den ene tingen jeg vil gjøre resten av livet. For er det ikke egentlig sånn a? At om du ikke har en grad, så får du ikke en ordentlig bra jobb, og dermed dårlig råd? 

Hver gang dette spørsmålet kommer opp blir jeg satt ut. Hvem er det som ikke har en plan? Uten ambisjoner? Man blir dømt for noe man ikke selv velger. Er dere ikke litt enige? hvorfor skal jeg være en person som presser meg igjennom mange år med skole, uten å vite hva jeg vil? Det er jo ingen vits.. Men igjen, det er jo akkuratt det jeg gjør nå. Jeg sier i mot mine egne ord, fordi jeg er livredd. Livredd for å ikke ha et svar når noen spør. Livredd for å finne meg selv om ti år, stå på det nøyaktig samme stedet som nå.  

Likes

Comments

Jeg blåser virkelig bort av den kalde, grusomme vinden og jeg merker at jeg gleder meg til å kjenne varmen fra solen! 

Nå er det jo faktisk ikke lenge til før vi kan si farvel til vinteren og hilse på våren? for er det ikke sånn rett etter påske varmen begynner å smyge? Selv om jeg elsker den kjære, flotte høsten, er det ingenting som slår en deilig vårdag i mai! 

Selv om solen har forlatt meg for lengst, er det på tide å hilse på skolearbeid! I morgen har jeg nemlig full dag fra morgen til langt på natt.. Skole, jobb og det beste med dagen, å feire min flotte tjueårige venninne som hadde bursdag på mandag. Tror det ble bestemt at vi skulle på en liten førfest før vi beveger oss til et nytt utested i Oslo med navn Heidis. Noen som har vært der? eller skal dit i morgen? Studentorsdag er alltid hot! Husk at jeg har en snapchat som dere gjerne må legge til daa (MARIEBEKKEN) Om det er noe dere vil lese om eller se på bloggen min, gi meg gjerne tips og råd (NB!!)

Likes

Comments

Late as usual. Typisk meg. 

Hadde dere en fin helg? Det hadde nemlig jeg.

Så fin at jeg glemte at omverden eksisterer. Som dere sikkert har fått med dere, er jeg tilbake i armene på denne maskuline kjekkasen som dere ikke får se ansiktet til, haha. Vi bestemte oss for å bestille rom på Kragerø-resort natt til søndag, rett og slett for å komme oss litt vekk fra hverdags maset og fokusere på hverandre på denne kjærlighetens-dag. Og som vi koste oss! Dette var virkelig et friskt pust.

Vi bestilte bord på hotellet hvor vi ble servert italiensk buffet. Jeg må vel være ærlig å si at jeg foretrekker flere forskjellige retter, kun fordi jeg fort går lei smaken av en type mat. Så buffet var midt i blinken. 


Som dere sikkert ser hadde min kjære kjøpt det vakreste og fineste smykket jeg noen gang har sett. Ble helt forelsket! Det har ikke forlatt nakken min enda og kjenner jeg meg selv rett blir det nok værende på sin rette plass en stund til. 

Hadde dere en fin Valentine? og til alle dere mødre, gratulerer med dagen som var. Dere er alle helt fantastiske! 

Likes

CommentsLikes

Comments

 
Likes

Comments