Längtar ihjäl mig till att få inreda Catleyas rum, det här är några grejer hon kommer att få ha i hennes rum, sängen är helt fantastisk och är faktiskt påväg till oss nu. Jag och Cataleya befinner oss i Sverige vilket vi har gjort sedan i slutet på maj. När vi kommer hem kommer köket inte vara klart ännu men förhoppningsvis allt annat. Det ska bli så kul att få visa er före och efterbilder på lägenheten 😍

ha en fantastisk dag!


Likes

Comments

Marmor, guld och grått. Om ni frågar mig så är det den perfekta kombinationen! Vårat kök kommer att komma i mitten av Juli ungefär och jag ser sååå mycket fram emot när lägenheten är helt klar!


Här får ni se två bilder från vårat kök. I verkligheten är den gråa färgen lite ljusare och inte så mörk som på 3D bilden vi fick. Guld handtag och marmor skiva. Kan käket komma typ nu!?

Likes

Comments

Jag tänkte att det kan vara lite kul för er att veta lite mer om mig och vem det faktiskt är som ligger bakom den här bloggen. Jag heter Maricela, är 23, snart 24 år gammal. Jag är gift med Phlipp och tillsammans har vi en dotter som heter Cataleya. Jag är född och uppvuxen i Sverige, men är ursprungligen från Chile. Idag är jag bosatt i Tyskland med min lilla familj. För att göra en lång historia kort, så är vi idag bosatta i Tyskland för att Philipp är Tysk. Hemma pratar vi Tyska, men med Cataleya pratar jag enbart Spanska. Meningen är att Cataleya ska få lära sig Svenska också men det kommer, i och med att vi är i Sverige väldigt ofta så tror jag att hon kommer att lära sig det i vilket fall som helst.
Jag och min skatt i bilen ❤

Likes

Comments

åh det ska bli så kul att äntligen få berätta för er att vi ska renovera! Vi ska renovera HELA våran lägenhet. Detta har varit ett beslut som har tagit tid att ta.. Först var vi inne på att flytta till staden där philipp faktiskt jobbar, men efter mycket letande så kändes det inte riktigt rätt. Sen skulle vi bygga hus, men här vi bor finns inga tomter att bygga på, det kommer men om sisådär 3 år och så länge vill vi inte vänta haha. Så då bestämde vi oss för att renovera våran lägenhet, som har stor potential. Vi bor här sen lite mer än 2 år tillbaka, men har aldrig fixat något förutom att måla/tapetsera om. Nu ska det rivas väggar, renovering av kök, toalett, ja, ALLT. Vi har redan planerat klart vårat kök, som jag tänkte visa i ett annat inlägg lite längre fram. Hoppas ni vill följa med oss under denna resa, det ska bli så kul att få visa allt och speciellt före/efter bilder. Renoveringen börjar redan i slutet på maj, så nu ska allt packas ner i lådor inför renoveringen.


Här får ni se lite bilder på hur våran lägenhet ser ut nu..

Likes

Comments

Att vara förälder. Att vara förälder, är inte alltid en dans på rosor, men det är det finaste än människa kan uppleva enligt mig. Graviditeten i sig är helt fantastisk, sen får man inte glömma att man inte ska ta en graviditet för givet. Många kvinnor får inte möjligheten att vara gravida, men det finaste av allt är att många har möjligheten att få vara föräldrar oavsett om man inte får uppleva en graviditet. Jag är evigt tacksam att jag fick uppleva graviditeten. Vi vill absolut ha fler barn och jag hoppas innerligt att få uppleva en graviditet igen. Ett barn är så fantastiskt, att se ett barn utvecklas, se alla nya saker ett barn lär sig, allt som är så självklart för oss men för de små liven är allt nytt. De vill ta, känna och också smaka på allt ( så har det varit för oss med Cataleya iaf ;) ) Den enda nackdelen med att vara förälder är att man alltid kommer att ha någon att oroa sig över, och så kommer det att vara tills mina barn blir stora. Första inskolningen (kommer nog gråta mer än C), första skoldagen, när de flyttar hem ifrån, asså nee mina barn får bo hemma hela livet hahah. Listan är nog mycket längre än så. Men i slutändan så är det viktigaste av allt KÄRLEK. KÄRLEK kommer man så långt på, ska man ha barn, djur eller bara sättet att bemöta människor på, är enligt mig kärlek det viktigaste vi behöver i våra liv.

Likes

Comments

åh! äntligen har hösten kommit till Tyskland! Jag har på riktigt längtat till hösten! Vet inte riktigt om det är på grund av alla sjukt söta höstkläder jag har laddat upp med till C eller om det bara är för att det faktiskt är en mysig tid på året. Alla dessa filtar, ljus, mysbelysning, kvällar då man sitter framför en bra film och dricker varm choklad, ja listan är lång, men precis som hösten tycker jag varje årstid har något speciellt och mysigt att längta till!

​Bild från härom dagen, detta kallar jag en riktig mysig höstmorgon!  

Likes

Comments

Hej just du som läser just nu. Tack för att du tog dig tiden att börja läsa den här bloggen och förhoppningsvis väljer att följa den. Ni som känner mig eller följer mig sedan tidigare vet att det inte är första gången jag väljer att starta om min blogg på nytt, det börjar likna ett skämt. Men nej, nu ska jag faktiskt inte lägga ner bloggen igen. Har förut känt mer press över att det måste komma upp nya inlägg för att människor ska tycka om min blogg och det jag skriver om, men som rubriken lyder ''det finns inga måsten'' och precis så är det, här kommer jag att dela med mig om mitt liv som mamma, olika tankar jag har, inredning, tips, barnkläder lite gott och blandat helt enkelt. Detta gör jag för att jag tycker det är en rolig grej och ingenting som ska behöva ge mig någon ångest av något slag. Så alla fina människor där ute välkommna att följa min blogg och hoppas ni gillar den! :)


Likes

Comments