Hejsan!


Dessa små väskor är det tänkt att man kan använda till pass och telefon om man ska ut på äventyr. Du kan ha den antingen runt halsen eller längs sidan av kroppen. Dem funkar även som en liten handväska om man heller vill ha dem till det, med dem mest nödvändiga saker man behöver om man ska ut. Dem är otroligt fräscha till sommaren och dem är sjukt snygga men ändå lite diskretare färger (fast inte för diskreta). Är man intresserad av dessa eller andra färger så maila gärna, ni kan även maila om ni har frågor eller andra funderingar.

Ha det bra så länge!


mariazsdesign@gmail.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!


Dessa bestick och servetthållare gör enkelt en middag lite finare. När man vill göra en vardagsmiddag lite mysigare eller om man har en bjudning så är det enkelt att bara ta fram dessa och duka upp ett lite snyggare bord.

Vill man har dem i ett visst tema, t.ex. till påsk eller andra högtider så går det såklart att byta ut det silvriga mot en annan mer passande färg. Självklart så kan man även göra en annan design på pärlorna också om man vill att dem ska se ut på ett visst sätt.

Super enkelt knep för att piffa upp middagsbordet lite :)

Likes

Comments

Hej!


Dessa gympapåsar är helt prefekt för den som idrottar/ tränar eller helt enkelt bara vill ha en sådan här påse istället för en väska.

Den till vänster är gjord på tyg och den till höger är gjord på prasselmaterial (som dem flesta gympapåsar är). Den gula är så snygg till våren, i färger som syns och sticker ut. Lite som våren själv :)

Den svarta påsen är som sagt lite mer vänlig för den som tränar och kanske vill vara lite mer diskret då den är svart och materialet andas mer. På framsidan finns det även ett fack för plånbok, mobil eller sånt man inte vill ha i själva påsen. Dem är inte så stora men man får plats med det man behöver och därför blir dem heller inte otympliga.

Dessa går även att designa lite som man själv vill, som med tygpåsarna :)

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

Mariazs.design@gmail.com

Likes

Comments


Första inlägget.. nervöst..

Tanken är väl att jag ska försöka sälja det jag gör då det är fullt hemma hos mig, är ju pensionär så har inte allt för mycket att göra om dagarna. Samt kul å få se folk använda det jag gjort då det är min största passion i livet. Har även designat klänningar till brudnäbbar och mycket annat.

Dem här tygväskorna är helt perfekt när man ska handla lite mindre saker från affären, man slipper släpa på plastpåsar (bättre för miljön) och man får plats med så mycket i dem. Man kan även gå på designen, att man har en till t.ex grönsaker och en annan till övriga saker, så slipper grönsakerna bli mosade när dem trycks ner med allt annat. Det är även lättare att packa upp när man vet vad som ligger vart.

Dem funkar såklart att använda som en vanlig tygväska också, om man bara vill ha i dem nödvändigaste sakerna när man ska ut.

Man kan även välja design själv, man kanske bara vill ha en enfärgad väska eller har ett eget motiv som man vill sätta på, eller använda på hela väskan. Kan man inte det själv så hjälper jag gärna till.

Har ni frågor så tveka ej att maila :)

Ni når mig på mariazs.design@gmail.com.

Likes

Comments

Instagram@mariazsdesign