SÅ ER JEG TILBAGE! PYHA der er sket meget siden sidst. Jeg er jo alt for dårlig til at opdatere bloggen/min lille dagbog, men dagene flyver afsted, og i dag rundet jeg dag nr. 170. Helt ufatteligt at tiden går så stærkt. Men her vil jeg opdatere om min helt fantastiske uge med min bror og far som d. 20 December kom for at besøge og bo ved mig i mit hus i Darien. Min værtsfamilie skulle rejse afsted til Bahamas d. 22 December, så min far og bror havde lige mulighed for at have lidt tid med os alle inden deres afrejse. Jeg hentede dem kl. 17.30 om eftermiddagen d. 20 December på togstationen, og jeg stod og ventede edderspændt på at deres tog skulle ankomme på perronen. Da toget stoppede, kunne jeg ikke umiddelbart se dem, jeg kunne så spotte min far, og jeg begyndte at løbe hen mod dem. Som jeg løb og også så min bror, begyndte jeg af reaktion at græde. Jeg kunne ikke forstå at de stod her i USA, i Darien hvor jeg bor. Min bror var blevet så høj på de 4,5 måneder jeg ikke havde set dem, og det var bare fantastisk at se dem. Vi kørte hjem, og så var det super hyggeligt at de mødte min værtsfamilie, og især at de mødte pigerne. Vi hyggede os bare den aften med mad vi bestilte. Mine værtsforældre var ude til middag den aften, så det var bare pigerne, min far, bror og jeg. Det var ret hyggeligt, men de gik tidligt i seng fordi de forståeligt nok var trætte efter deres rejse.

Dagen efter, d. 21 December, skulle jeg arbejde hele dagen. Pigerne var jo hjemme, men det var en ret chill dag hvor vi bare hyggede. Min bror og far tog ud på egen hånd i Darien imens jeg passede pigerne, og så var de hjemme igen til frokost. Dagen gik jo bare sin gang, og om aftenen da jeg havde fri, tog jeg min bror og far med på den lokale diner kaldet "Darien Diner". Her spiste vi god mad, og Frida kom også forbi for at møde min far og bror. Der var så den her mand der stillede sig op og sang julesange, Elvis numre og andre klassikere. Han var virkelig en sjov type, og som jeg sagde til Frida, så lignede han en rigtig Casanova med guldarmbånd, en løs skjorte, slikhår osv. haha. Vii hyggede os alle 4 rigtig meget. Vi endte med at stå på gulvet midt i dineren og danse til manden der sang, for han bragte bare en helt fantastisk og energisk stemning på benene! Min far gav også et kortere solonummer fordi jeg tvang ham til det, og det var bare for sjovt. Et virkelig godt minde, og det var kun starten på vores fantastiske ferie sammen!

Men lad os hoppe videre til Fredag d. 22 December hvor vi for alvor startede vores ferie! Egentlig startede den tidligt om morgenen kl. 3 for min bror og jeg der skulle køre min værtsfamilie til JFK lufthavn. Men det var en hyggelig tur med den, men især hjemad, for der var vi jo alene og fyrede bare op for alle de fede hits haha. Vi tog hjem for at sove et par timer mere inden vi stod op for at tage til NYC med far. Vi ankom ved 11-tiden og gik imod Central Park for en morgen gåtur. Jeg elsker Central Park, men mest om sommeren. Dog var det også SÅ hyggeligt at gå rundt i December. Der er altid en rigtig god stemning. Vi købte chrurros fra denne her mand der solgte dem fra en stand, og efter en lille time derinde tog vi videre imod Times Square!

Lige da vi kom ud af parken mødte vi det her hyggelige lille julemarked med små boder. Her købte jeg en håndlavet "Ornament" eller juletræspynt hvor jeg fik skrevet datoen og vores navne bagpå. Et rigtig fint minde at have de næste år frem!

Ellers ramte vi nu Times Square hvor det jo altid er suuper flot med alle de store skærme og billboards. Min bror og far var i hvert fald også fans, og her tilbragte vi lidt tid. Jeg elsker stemningen i NYC, specielt ved juletid!


Vi besluttede os for at tage på Hard Rock Café for at spise, hvilket var et godt valg! Det var så lækkert, og mega hyggeligt.Efter maden gik vi alle ovenpå i Hard Rock butikken hvor vi købte matchene t-shirts, så det bliver sjovt nok når jeg er hjemme en dag igen, at vi alle kan have den på og tænke tilbage.

Efter vores frokost skule vi op i The Empire State Building for at se den smukke udsigt. Jeg har kun været oppe i Rockerfeller Centeret, men det var super fedt at opleve Empire State også! Det var også sidst på eftermiddagen, så det var mørkt da vi stod på toppen, hvilket også var et helt nyt syn for mig, da jeg kun har set NYC oppefra ved solnedgang, og ikke totalt mørke. Det var så smukt og facinerende. Man opdager virkelig hvor kæmpe stor NYC er, og f.eks. kunne man se Times Square lyse ekstra op, hvilket så ret vildt ud (Ses også på et billede nedenfor). Vi tilbragte en del tid deroppe, trods en del vind der gjorde det koldt. Men det var en oplevelse jeg er så glad for at have delt med mine to yndlingsgutter i verden.

For at slutte denne fantastiske dag i NYC af, så skulle vi lige forbi det ikoniske juletræ ved Rockerfeller Centeret. Her skulle der dog vise sig at være så mange mennesker, at vi ikke tilbragte mere end nok 5-10 minutter der, for det var også hundekoldt. Men smukt var det at se det! Derefter gik vi egentlig bare rundt i NYC's gader og nød den hyggelige stemning. Vi tog et smut forbi Starbucks, og så var det egentlig bare hjem efter en god dag!

Vi tog hjem ved en 20-tiden mener jeg det har været, og da vi var hjemme lagde vi os inden sengetid ind i stuen for at se Friends. Nogen af Jer derhjemme ved, at min far og jeg (til tider også min bror) har set hele Friends serien nok 2-3 gange fra start til slut, så det var bare mega hyggeligt at pludselig ligge i USA i mit hjem her at se det med dem. Efter et par afsnit var det godnat, så vi kunne være klar til næste dag!

D. 23 December tog vi egentlig bare en hyggedag hvor intet vildt skete. Jeg ville dog vise dem rundt i den nærtliggende større by, Stamford hvor jeg tilbringer meget tid. Vi tog i centeret hvor vi alle endte med at købe et par solbriller. Far købte et par Oakly, Peter et par Ray Ban og jeg et par Tom Ford. Derefter tog vi på The Cheesecake Factory, for det var et klart must! Jeg vidste de ville elske det, og det gjorde de! Vi sad og hyggede, og tog så hjem for at slappe lidt af. Om aftenen tog vi ud for at spise, og far havde snakket om at VI SKULLE på Outback for at få de famøse blooming onions. Og det gjorde vi! Vi bestilte blooming onions som I kan se på billedet nedenfor, og derefter fik vi de lækreste steaks! Et alt for godt måltid, og vi havde det møghyggeligt. Efter det store måltid var vi mere mætte end nogensinde, og derfor tog vi atter hjem for at se et på afsnit af Friends.

Så var det d. 24 December! Og vi havde egentlig ingen specielle planer for dagen. Men vi startede dagen ud med at tage til Rowayton som ligger 8 minutter fra Darien. Her ville far og Peter ud at bade... (Ja, de jo syge i hovedet). Der var nok 5 minusgrader udenfor, og dermed ville vandet jo være isende koldt, men far er jo helt vildt med det vinterbadning der, og nu ville Peter så give det et forsøg. Jeg har desværre ingen billeder af dem bade, men kun video som kommer med i min lille film jeg har lavet over ferien. Men HOLD NU OP hvor kunne jeg ikke stoppe med at grine! For det første var det super tåkrummende da de bare begyndte at smide tøjet til offentligt skue, men pluselig kunne vi høre folk fra det nærtliggende hotel begynde at klappe af dem. Og der var også en dame der spurgte om hvad pokker de havde gang i, hvortil jeg så svarede: "We're from Denmark, we do this all the time" og så svarede hun: "Oooorh THAT explains it aaaaall". Det var virkelig et øjeblik jeg ikke lige glemmer!

Efter den lille morgendukkert tog vi på dineren igen igen for at spise morgenmad. Vi fik pandekager, og de var jo som altid SÅ gode. Derefter tog vi hjem for at gøre klar til dagen, for vi var blevet inviteret over til Alina af hendes værtsfamilie til en julebrunch. Da i ankom til deres hus var der massere af mennesker, og både min far og Peter minglede helt fint med alle de fine folk til festen haha. Festen var hyggelig, og vi spiste lækre snacks der var sat frem og snakkede med folk. Da vi tog afsted fik jeg en besked fra Alina der sagde, at alle kvinderne til festen havde spurgt hendes værtsmor om hvem min far var, og om han var single. Jeg tænkte bare: "HAHA WTF", men det var virkelig sjovt! Også Alinas værtsmor skrev tak for at vi kunne komme til min far og jeg på Facebook.. lidt mærkeligt, men meget sjovt.

Vi kørte efter festen ud for at prøve og finde en omgang julemad. Kl. var 16 om eftermiddagen og vi havde slet ikke tænkt på at vi jo skulle lave en julemiddag. Så vi tog til Whole Foods og endte med at købe den mærkeligste sammenhæng af julemad. Vi købte en skinesteg, kartofler og en mærkelig svampesovs. Så ja, det var vores julemad haha. Vi tog hjem for at gøre klar til den hyggelige aften.

Vores julemiddag fejlede gavaldigt. Stegen var iskold da vi skar den over, kartoflerne var overkogte og sovsen passede slet ikke til maden. Men vi grinte bare over det, og nød at vi jo bare havde hinandens selskab. Vi satte os efter det ind i stuen hvor vi "åbnede gaver". Det skal forståes på den måde, at jeg var den eneste der havde købt gaver haha. Jeg havde fået penge af min far, mor og alle andre i familien i gave, hvilket jeg dog slet ikke klager over! Det er jo lækkert, især når jeg gerne vil ud og rejse herovre. Men min skønneste bror havde jo et par dage inden sagt, at han ville give mig mit Tiffany armbånd som jeg SÅ længe har villet have, men ikke lige har gidet at bruge så mange penge på. Men det synes han jeg skulle have, og derfor var vi i Greenwich et par dage før for at købe det, så da jeg pakkede det op vidste jeg jo hvad det var, men det gør skam ikke noget. Det var så sødt af at bruge så mange penge på mig, men jeg har det på hele tiden og tænker på ham når jeg ser på det

Resten af juleaften gik bare med at hygge i hinandens selskab, se Friends og så smuttede vi i seng ved midnatstid. Vi blev dog enige om, at det var den mærkeligste juleaften nogensinde fordi det jo egentlig er ret sjovt, at det var kun os tre alene i en andens families hus i USA. Det havde jeg ikke lige troet hvis du havde sagt til mig sidste jul.

D. 25 December

Dagen efter var det jo Amerikanernes julemorgen, men vi lavede ikke noget særligt. Vi lavede god morgenmad og hyggede, og tog derefter ud på en lille roadtrip. Vi tog til New Haven, da jeg tænkte det kunne være hyggeligt at vise dem byen hvor at Yale universitetet jo ligger. Men allerede da vi kom ud på vejene kunne vi godt fornemme at det var julemorgen. Der var helt dødt... kun få biler på vejene, og det samme var New Haven. Har været der en gang før, og der var der så meget liv og traffik, men det lignede nærmest en spøgelsesby sammenlignet med før. Det var lidt creepy haha. Alt var også lukket, men vi gik en hurtig tur rundt omkring Yale universitetet. Vi tog dog meget hurtigt hjemad igen fordi det var så hundekoldt at man ikke kunne holde ud at være udenfor.

Om aftenen tog vi til Stamford for at spise. Der er en bar/klub/restaurant der hedder Brother Jimmy's BBQ hvor jeg går meget i byen når jeg tager til Stamford, så det sted ville jeg gerne vise dem. Her havde de en julebuffet sat op, og den nød vi godt af! Det var super hyggeligt at vise dem det sted, for det er jo et af de steder jeg kommer meget.

D. 26 December tog vi igen imod New York City. Den dag var det EKSTREEEMT koldt, næsten helt uudholdeligt, men vi skulle ind på 9/11-museet. Inden det, så vi selvfølgelig Ground Zero, og selvom jeg har været der mange gange før, så gør det et stort indtryk på mig hver gang, og det gjorde det også på min far og bror. Men det var tid til museumsbesøg, og det havde jeg selv også glædet mig rigtig meget til, for det har jeg ventet med at gøre indtil de kom. Vi ventede udenfor I kø i isende kulde i ca 45 minutter. De længste 45 minutter i mit liv! Det var SÅÅÅ koldt og mine tæer var følesesløse da vi kom ind. Men anyway, det var virkelig en stor og sentimental oplevelse... det var simpelthen så rørende og skræmmende at se fragmenter, folks ejendele osv fra den dag, samt at høre folks historier. Vi brugte rigtig lang tid derinde, da der var rigtig meget der skulle ses, men det var virkelig spændende!

Efter museet skulle der shoppes! Min bror havde jo planer om at bruge super mange penge på shopping, så nu skulle han da have chanchen. Vi tog ind i Tommy Hilfiger, Macy's, Ralph Lauren osv. og han fandt nogen lækre ting. Egentlig bare en rigtig hyggelig dag, igen! Vi tog toget hjem kl. 22 om aftenen, og gik stort set direkte i seng da vi kom hjem, da det jo havde været en lang dag.

d. 27 December tog vi bare på dineren igen igen og kørte derefter til New Canaan hvor at min bror shoppede lidt. Dagen var ret stille og rolig, og vi nød bare den sidste hele dag vi havde sammen. Den sidste dag , d. 28 December var ikke ret sjov... for jeg skulle jo sige farvel til mine to yndlingsidioter. Vi stod op tidligt, tog til Manhattan for at klemme det sidste ud af vores dejlige uge sammen, og min bror fik shoppet lidt mere haha. Det var igen HUNDEKOLDT og man kunne knapt nok holde ud at være udenfor i mere end 5 minutter. Vi spiste som afskedsmiddag Shake Shack som vi også var helt vilde med den uge - især min far var helt begejstret for burgerne, og med god grund. Men derefter tog vi til busstoppestedet hvor at deres shuttlebus skulle køre dem til lufthavnen. Da jeg stod og skulle til at sige farvel begyndte jeg jo med det samme at græde, og det samme gjorde min far og bror. Især knuste det igen mit hjerte at se min bror sidde i bussen, kigge på mig og græde. Det var altså bare møghårdt at stå der alene og sige farvel til dem midt på Manhattan. Da bussen kørte stod jeg også og tudede, men jeg skyndte mig grædende at gå op til Grand Central hvor jeg skulle møde Frida. Hun fik mig i det samme i bedre humør, og det gik okay derfra, men jeg savner dem stadig så forfærdelig meget!

Til at afslutte dette lange indlæg, og dermed vores uge med, så valgte vi den sidste aften at tage et lille familiefoto med vores matchende gear på som vi havde købt i løbet af ugen. Vores Hard Rock Cafe-trøjer, vores nyindkøbte solbriller og vores kopper fra dineren i Darien. Det var en helt igennem fantastisk uge med dem, og jeg er så taknemmelig for at det kunne lade sig gøre. Vi har skabt verdens bedste minder, og jeg elsker Jer SÅ meget far og Peter

Xoxo Maria 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej til alle Jer derhjemme! Stilheden har ramt bloggen... men jeg har simpelthen haft så meget at tænke på, og dagene går bare så stærkt. Jeg har sjældent tid eller overskud til at sidde ned og skrive alle mine fantastiske oplevelser ned, idet at jeg i løbet af mine frie timer om dagen enten bruger på fitness, ærinder, være sammen med pigerne eller andet. Og om aftenen er jeg ofte for træt til at blogge. Men jeg vil nu fortælle om min fantastiske weekend jeg havde i Philadelphia (d. 25+26 November)for godt 3 uger siden nu (bedre sent end aldrig). Jeg skulle besøge min veninde, Anna som er au pair i Bala Chynwd i Pensylvania. Jeg kender Anna hjemmefra folkeskolen, og vi har igennem årene desværre mistet kontakten, men da hun i marts rejste herover for at være au pair, genoptog vi kontakten - og det er jeg glad for!

Jeg tog først et tog til NYC kl. 14 og skulle derefter med en bus der gik direkte til Philly. Turen fra NYC til Philadelphia tog ca 2 timer, så det var ikke slemt. Jeg blev hentet af søde Anna ved busstoppestedet, og imens jeg stod og ventede på min kuffert ved bussen, kom hun uventet og krammede mig bagfra. Det var så mærkeligt og surrealistisk at se hende... især herovre i USA. For vi har ikke set hinanden SÅ længe. Men det var så hyggeligt, og jeg vidste allerede at vi ville få det sjovt! Vi tog på Chipotle for at få aftensmad, hvilket jo var fantastisk lækkert, og derefter tog vi hjem til hende. Hendes hus er mega hyggeligt og hjemligt, og hendes familie er virkelig cool! Vi gik bare ned i hendes kælder for at slappe af, snakke og for så at ligge os til at sove.

Dagen efter var vi færdige og klar kl. 9 til at tage ud for at udforske Philadelphia. Anna kender jo byen ret så godt fordi den er så tæt på hende, og jeg så derfor frem til at få en lille rundvisning i byen. Og da vi ankom til Philly, tog vi med det samme til det kendte sted med de ikoniske trapper. Jeg forstod aldrig helt hvad det gik ud på, for selvom de er kendte og var med i en film, så var jeg ret ligeglad med den del, idet at jeg ikke har set eller kender til filmen.. det burde jeg måske kende? Haha. Men der var en fantastisk udsigt udover Philly fra toppen af trapperne!

Efter det gik vi turen ind til centrum af Philadelphia. Her oplevedede vi en rigtig hyggelig efterårs stemning, og vi kom forbi den her hyggelige vej/sti med træer. Farverne var så flotte, og derfor skulle vi have et par billeder, selvfølgelig;

Vi gik rundt i Philly og kiggede på butikker, snakkede og udforskede egentlig bare byen. Jeg kan rigtig godt lide den vibe der er i byen. Den minder mig lidt om Washington. Jer derhjemme ved, at NYC er min nr. 1 favorit by, men byer som Washingtion D.C. og Philadelphia har en helt anden vibe. Til trods for at det er en storby, så får man en fornemmelse af hygge og ro, da der ikke er nær så meget travlhed og stress som på Manhattan i NYC. Vi tog ved en 13-tiden ind på the Cheesecake Factory for at spise frokost, hvilket var SÅ lækkert! Jeg havde aldrig prøvet at få mad derinde før, kun deres cheesecake. Og maden var så lækker!

Efter maden tog vi videre ud for at gå rundt i byen. Vi så tidligere på dagen det her julemarked, og havde besluttet os for at tage derind senere, så nu var det tid! Det var SÅ hyggeligt med lys, små boder og mere. Man kom i hvert fald i rigtig julestemning af at gå rundt derinde. Der var også en virkelig hyggelig skøjtebane overdækket med lys, så det skulle vi også prøve! Jeg har ikke skøjtet i godt et år, så mine skøjteevner kom på prøve. Vi var lidt usikre på isen til at starte med, men hånd i hånd fandt vi vores rytme, og vi mestrede det tilsidst! Det var så fantastisk hyggeligt at skøjte med Anna! Det var sidst på eftermiddagen, så det var ved at blive mørkt hvilket bare gjorde det endnu mere "cozy". Der var også julemusik i baggrunden,så det var bare prikken over i'et!

Efter vores skøjteeventyr var det på tide at tøffe hjemad. Jeg skulle med bussen mod NYC kl. 19, og Anna kørte mig hen til busstoppestedet for at sige farvel. Det var lidt vemodigt, for jeg synes ikke jeg havde nok tid med hende, men heldigvis er Philly jo ikke så langt væk igen! Og hun vil også gerne besøge mig. Jeg havde en fantastisk weekend med hende, og jeg glæder mig også bare til at se hende når vi er hjemme i DK igen!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Endelig tilbage! Pyha, tiden går så stærkt, og det er allerede 2 uger siden jeg skrev om mine 100 dage her i staterne. Det er nu snart december, og inden det bliver det, vil jeg lige fortælle om min Amerikanske Thanksgiving og en endnu en bytur i NYC. Sidste torsdag var det Thanksgiving (1 uge i dag), og jeg havde glædet mig super meget! Alle (inklusiv jeg) havde fri sidste uge fra onsdag af, og derfor tog vi onsdag aften i byen i NYC. Det var denne gang igen med Frida og Louise (surprise), men Fridas norske veninde Charlotte var også med. Hun var på besøg fra San Fransisco hvor hun er au pair, og hun er rigtig sød! Vi gjorde os alle klar og mødtes I Fridas hus for at gøre klar. Frida var alene hjemme hele Thanksgiving ugen fordi hendes familie var i Paris, så det var lækkert! Her sad vi i deres kæmpemæssige køkken og gjorde os klar, drak og hørte musik. Og så gik turen imod NYC! Denne gang tog vi igen på Moxy som er en natklub med rooftop bar ved Times Square. Her ventede der os endnu en af de lækre, gratis middage med massere af champagne, vin og vodka (bliver jeg altså aldrig træt af) ;-). Vi hyggede os rigtig meget, dansede og havde det sjovt. Charlotte havde fødselsdag dagen efter, så da kl. slog 24 sang vi fødselsdagssang for hende - og hele vores bord var med os. Vi skulle ved 2-tiden videre til Marquee som er en anden stor og kendt klub i NYC, men her havde Ftida, Charlotte og jeg ikke meget held med os. Vi havde splittet os op i grupper sådan at Louise gik med nogen andre svenske piger ind først med en promoter, og så ville vi komme efter. Men Frida, Charlotte og jeg kunne altså ikke komme ind... Louises gruppe kom ind fordi de åbentbart havde en bedre og mere kendt promoter, og derfor måtte vi skuffede blive udenfor. Men vi endte med at tage til Greenwich med en Uber til $82 for at have afterparty hos Jim der spurgte mig om vi ikke kunne komme. Det var ganske hyggeligt, og der endte vi så med at overnatte, da det var sent. Så en rigtig god aften, selvom det var virkelig nedtur at vi ikke endte på Marquee. Better luck next time for us haha.

Om torsdagen var det eeeendelig Thanksgiving. Jeg havde faktisk glædet mig som et lille barn, og til at bruge dagen med min elskede værtsfamilie. Wills forældre var også på besøg og skulle fejre Thanksgiving med os denne gang, og de er super søde og mega cool. (Det var også dem vi boede ved på Nantucket hvis I husker det). Jeg tog ved middagstid over til Frida for at bage æblekage til om aftenen, og forventningerne fra familien var høje! I hvertfald fra Wills far, Malcom der flere gange havde sagt at han havde høje forventninger til min klassiske, danske æblekage. Så jeg gjorde mit ypperste for ikke at skuffe! Nedenfor ser i Frida midt i hendes kageprocess, for hun skulle fejre Thanksgiving ved nogen naboer og skulle medbringe en kage også.

SÅ var det blevet aften, og dermed tid til at have den store, traditionsrige Thanksgivingmiddag! Jeg bliver helt sulten nu her af at tænke på det, for hooold nu op det var lækkert! Jeg elskede især stemningen i huset imens at maden blev lavet. Lidt ligesom juleaften hvor at alle bare hyggede omkring pejsen, laver mad, griner og snakker. Jeg har desuden lært familien ordet "hygge" og især Keri er god til at bruge det. Det brugte hun f.eks. om stemningen i køkkenet, og jeg gav hende helt ret og sagde at hun ikke kunne bruge ordet mere perfekt haha. Nedenfor ser i et par billeder fra aftenen. Pigerne havde fine prinsessekjoler på, hvilket var mega nuttet! Vi sad længe ved bordet bare og snakkede og havde det hyggeligt. Jeg blev helt varm om hjertet da vi alle skulle sige hvad vi var taknemmelige for, og at min værtsfar, Will sagde at de alle var taknemmelige for at jeg var kommet til deres familie og at de alle elskede mig. Jeg smilte stort og sagde virkelig meget i lige måde. Jeg er virkelig vild med konceptet omkring Thanksgiving. Jeg elsker det faktum at der intet gaveræs eller pres er om hvem der får mest, hvad man skal give for og det irriterende bytteri dagene efter. Det handler bare om at være sammen med ens familie, spise god mad, hygge sig og være taknemmelig for det man har.

Da aftenen var slut var den oprindelige plan egentlig at gøre klar til Black Friday shopping ved midnat, men det droppede vi af træthed. Vi besluttede os for at stå op tidligt næste dag for at tage i Stamford Town Center i stedet for, og det gjorde vi. Vi stod op kl. 6 for at tage i centeret kl. 7, selvom det først åbnede kl. 8. Vi forventede et kæmpe kaos overalt, men til vores store overraskelse lignede det bare hvilken som helst morgen. Og da vi endelig blev lukket ind, var tilbuddene ikke engang så gode. Da Victorias Secret åbnede styrtede vi ind og forventede jo det helt store, men det var intet særligt... jeg endte da med at købe noget undertøj, men det var intet banebrydende. Og det samme med de andre butikker.. jeg fandt ikke rigtigt noget. Men jeg tror det er fordi at der herovre tit er vildt gode tilbud alligevel. Der er tit 50% på alt i fx. Abercrombie alligevel, og det var måske derfor jeg blev lidt skuffet. Men så sparede jeg de penge jeg ellers havde regnet med at bruge haha. Fik dog nogen fine ting til ret gode priser!

Jeg vil allerede i løbet af i morgen udgive et indlæg om i lørdags/søndags hvor jeg var i Philadelphia for at besøge en veninde hjemmefra, nemlig Anna. Så det skal jeg bare lige have smækket sammet, og så kommer det ud!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hej derude! Jeg sidder lige nu i min seng og har et par frie timer inden jeg skal være on duty igen. Jeg har i dag været her i 100 dage, og det er for mig helt ufatteligt! Seriøst... hvor blev disse 100 dage lige af? Det skræmmer mig lidt at de er gået så hurtigt, for hvor hurtigt vil de resterende 265 dage så ikke lige gå med alt det der kommer til at ske? Jeg vil her snakke om mine tanker om mit ophold indtil videre, godt på ondt og om de hårde tider, for dem har jeg også haft mange af - spørg bare min nærmeste familie og vennekreds.

Efter lidt over 3 måneder i Staterne har jeg endelig fundet en rutine og en god måde at håndtere mange ting på. Dermed ikke sagt at jeg ikke har udfordringer, for de er der stadig - mange gange i løbet af én dag. Ift. at håndtere pigernes opførsel er jeg kommet SÅ langt siden den første uge i Westhampton hvor jeg kan huske at fortalte om mine problemer med at få dem i seng en aften hvor jeg endte med at græde ude på altanen. Det er ikke sket siden. Jeg er god til at kontrollere dem alle, selvom jeg tit har lyst til at skrige og bande ad dem når de slås, diskuterer med mig om hvad der er fair og ikke fair eller lignende. Det handler om at stå ved hvad man har sagt, sætte konsekvenser op og ikke lade deres onde ord gå én på. Jeg ville dog ikke kunne udføre dette job uden at have barnepigen, Guirlande til at hjælpe mig, og hende har jeg også haft mine op og nedture med. Jeg havde i en periode for 2-3 uger siden lyst til at pakke alt og tage hjem udelukkende pga. barnepigen. Min nærmeste familie og venner ved hvor ked af det jeg var. Hun har til tider været rigtig modbydelig imod mig. Jeg har tit følt mig som én af børnene i stedet for at være en der samarbejder med hende, idet at jeg tit føler hun taler ned til mig. Hun har sagt ting som at: "Du er kun 20 år, du ved ingenting, du er uerfaren..." og at "Jeg er 41, har 20 års erfaring med børn" osv. Og ja, hun har da ret, men helt ærligt så er børnepasning altså ikke "rocketscience", og mange ting handler bare om at vurdere ud fra ens sunde fornuft, så jeg sukker tit inde i mig selv når hun snakker om hvor krævende jobbet er. Helt rigtigt at jobbet er hårdt, men så skal man heller ikke gøre det værre end det er. Min mening er forøvrigt ikke at hænge hende ud, men jeg bliver nødt til at skrive mine tanker ned, da jeg bruger denne blog ligesåmeget som en dagbog for mig selv, så jeg kan læse om oplevelser, tanker og lignende senere hen. Og jeg har haft mange tanker omkring det at skulle arbejde sammen med en person som hende. Vi er HELT forskellige personer, og jeg har det stadig rigtig svært med det. Hun har adskillige gange fået mig til at græde fordi hun har beskyldt mig for at lyve eller gøre ting som jeg ikke har gjort. Jeg husker en dag hvor jeg satte en serie på for pigerne, hvor hun så kommenterer at Keri har sagt at pigerne ikke må se TV i hverdagene. Men Keri havde netop den morgen sagt til mig at de kunne pga. det dårlige vejr, og selvom at jeg fortalte hvad Keri havde sagt osv., så troede hun ikke på mig og blev nødt til at skrive til Keri hvad jeg gjorde. Heldigvis skrev Keri jo så at det var i orden, og jeg havde lyst til at give hende det ondeste blik nogensinde og sige: "Hvad sagde jeg?", men jeg holdte bare mund og satte tv-showet på. Bare ét ud af mange eksempler. Vi er bare helt forskellige... hun mener ikke at vi skal være børnenes venner, men at vi KUN er her for at opdrage dem, og hun har helt ret, men jeg har som au pair flere roller. Rollemodel, ven, storesøster, you name it. Jeg BOR med dem, og er der ikke kun for at opdrage dem, men også skabe minder og gode oplevelser. Men nok snak om hende, for hun fylder egentlig ikke særligt meget i min hverdag herovre, da jeg har fri fra 9-14 de fleste dage, og dermed ikke tilbringer såå meget tid med hende igen. Det skal så lige siges, at jeg de seneste par uger har haft det fint med hende, og vi griner også tit sammen. Det er dog kun fordi jeg føler at jeg fedter for hende og snakker hende efter munden, men hvis det er det som der skal til for at hun kan lide mig, så er jeg egentlig ret ligeglad. Om 9 måneder er vi færdige med at arbejde sammen, og så ser jeg hende aldrig igen. Jeg er bare glad for at være sammen med mine skønneste piger når jeg arbejder.

Med det negative snak ovenfor kunne det lyde som om jeg ikke er glad for at være her, og det passer slet ikke! JEG ELSKER livet her i USA og har det helt fantastisk. Jeg har mødt fantastiske mennesker og er mere spontan end jeg nogensinde har været, hvilket jeg elsker. Jeg har de to bedste veninder i hele verden, Louise og Frida, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Jeg har aldrig mødt nogen som dem, de er helt fantastiske. Hvis der er det mindste, Facetimer jeg dem eller køre hjem til dem for at snakke. Og vi snakker om alt, og jeg kan sige alt til dem. Hvad enten nogen af os har hjemve, familie eller kærlighedsproblemer eller lignende, så er der ikke det vi ikke kan snakke om. Jeg elsker min hverdag herovre, og jeg får en klump i halsen når jeg tænker på, at jeg om 9 måneder ikke skal se dem hver dag, men hvor vi derimod er spredt udover Skandinavien. (Louise i Sverige, Frida i Norge). Vi lever lidt i en bobbel herovre i vores egen lille tilværelse, og hvor at der ikke bliver tænkt på hverdagen derhjemme.

Min hverdag herovre er helt unik, og jeg har ikke det samme "ansvar" som jeg har derhjemme . Det skal ikke forståes som at jeg ikke har regler der skal følges, for dem har jeg nærmere flere af end derhjemme, men jeg har ingen skole, lektier, lejlighed, regninger eller socialt ry jeg skal tage mig af. Har naturligvis et ansvar overfor pigerne og for at passe mit job, men jeg bor her gratis, får alt kost og logi betalt, og kan egenltig bare gøre hvad jeg vil uden at blive dømt af min omgangskreds derhjemme. Jeg elsker at jeg en kedelig mandag aften bliver ringet op af en af mine venner der spontant spørger om jeg vil med til en rockkoncert, hvorefter jeg svarer ham uden at tænke: "Of course!". Her ender vi med at møde op med Louise, nogen af hans venner og har en rigtig sjov aften! Det er ikke en stor ting, men mindre spontane ting som disse gør livet herovre mega fedt, for det er ikke sådan jeg levede derhjemme. Jeg vil dog prøve at tage det med hjem til Danmark, for spontane beslutninger leder oftest til de bedste minder - det har jeg i hvert fald erfaret herovre. Hvad enten det er større ting som at beslutte at rejse til D.C. en weekend, eller at snige sig ind i en lukket Squash klub hvor Jim arbejder for at spille Squash kl. 22 en tirsdag aften, så er det følelsen af at være spontan og fri der føles så pisse god. At være spontan har også gjort at jeg har mødt fantastiske mennesker og jeg har haft så mange øjeblikke hvor jeg har tænkt: "This is the good life".

I løbet af disse 100 dage har jeg dog også oplevet hjemve, men det var ikke indtil for ca 2 uger siden. Det kom bare pludseligt uventet hvor jeg bare savnede dem derhjemme så ufatteligt meget. Jeg har haft de dage hvor alt har været meningsløst og bare tænkt, at jeg hellere bare gerne ville være hjemme ved min egen familie jeg elsker og bare være 100% tilpas i mit eget hjem. For selvom jeg føler mig super meget hjemme her i huset, så er det jo stadig ikke ens rigtige familie og jeg vil jo aldrig blive helt ligeså tilpas her som med min egen familie. Men jeg vælger at leve efter følgende citat jeg fandt kort inden mi rejse til USA; “You don’t grow when you’re comfortable”, og det lever jeg efter. Jeg tager chancer og springer ud i ting der er udenfor min komfortzone. Det i sig selv at tage til USA er et kæmpe skridt for mig som person. Især Jer derhjemme ved, at jeg som yngre led a svær seperationsangst for især min mor, og jeg kunne ikke engang være væk fra hende mere end én dag ad gangen. Og nu er der gået 100 dage uden at jeg har set dem, hvilket er vildt for mig at tænke tilbage på. Men de hårde dage herovre er det hele værd når mine 4 skønne piger kommer og giver mig en krammer og siger: "I love you Mimi, I never want you to leave". Så sent som i morges gav min skønneste Lucy mig en tegning og sagde, at jeg skulle tage den med hjem til DK for at have noget at huske hende for. Og måtte lige minde hende om, at det jo altså er 9 måneder endnu inden jeg rejser, men at hun var for sød at lave et fint billede til mig.

Jeg kan mærke på mig selv at jeg ikke er den helt samme pige som der tog nervøst afsted d. 7 August. Naturligvis er jeg stadig de samme, men vil sige at jeg er en forbedret udgave af mig selv. Jeg var ved et punkt derhjemme hvor jeg følte mig lidt tabt og var dårlig til at håndtere modgang. Jeg blev let påvirket af de mange ting der skete i mit liv på daværende tidspunkt, og bekymrede mig meget om hvad folk tænkte om mig. Jeg forlod Danmark på det helt rette tidspunkt, for jeg havde bare brug for en ny start og komme væk fra alt derhjemme. Dermed ikke sagt at det ikke var hårdt at sige farvel.. det var nok noget af det hårdeste jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg arbejder med mig selv hver dag, og Frida og Louise er fantastiske til at snakke med mig når der er noget. Jeg har haft nogen ting der har gået mig på herovre også, og en dag sagde Frida til mig: "Maria, jeg kan se at noget går dig på, så i stedet for at gå i gang med at se den her film, så synes jeg vi skal snakke om dine følelser omkring det her". Hvor en fantastisk person er hun ikke lige? Jeg anede ikke engang at det var så tydligt at noget gik mig på, men det gik op for mig hvor "blessed" jeg er over at have en person som Frida i mit liv.

Jeg er en stærkere person, og jeg er bedre til at styre mine følelser og hvad jeg vælger at bruge energi på, men jeg har stadig lidt vej endnu inden jeg er der hvor jeg vil se mig selv være. Det er super svært at formulere, men jeg kan mærke at jeg i hvert fald er en stærkere Maria end hende der forlod Danmark. Jeg har især fundet ud af hvor fantastisk det er at være på egen hånd, føle sig uafhængig og bare være MIG. Det er også skræmmende hvor let det er at tilpasse sig nye tilværelser, mennesker, steder og lignende så længe man har sig selv. Det har jeg snakket med Frida om. At så længe man har sig selv med, så kan man et nyt sted hurtigt møde nye mennesker der får en til at føle sig hjemme. Jeg kom herover og havde ingenting, og nu føler jeg at jeg har alting jeg kunne bede om herovre.

En anden ting jeg var bekymret for inden jeg rejste var om jeg ville tage på herovre, for her er godt nok mange fristelser! Men det er ikke tilfældet. Jeg kan passe alt tøj hjemmefra, og mine bukser er endda blevet en lille tand løsere. Men igen, så er det en del af min gode rutine hvor jeg enten hver morgen eller om aftenen tager i fitness med Frida. Her elsker vi holdtræning som f.eks. Thai Boksning, Zumba eller lignende, eller blot at have vores eget træningsprogram. Jeg tænker over alt jeg spiser, men gør også plads til at tage på Cheesecake Factory for at spise en Cheesecake på 1000 kalorier eller en dag hvor man snacker lidt mere end andre. Jeg har en god balance, og jeg er glad for at Frida, Louise og jeg holder hinanden igang!

Selvom jeg har haft op og nedtyre herovre i løbet af disse 100 dage, så er jeg sikker på, at når dagen kommer hvor jeg skal hjem, så bliver mit hjerte knust. Jeg skal sige farvel til verdens bedste værtsfamilie, mine 4 skønne piger og Louise & Frida. Heldigvis er der lang tid til endnu, så jeg gider ikke bruge krudt på det endnu, men det er stadig noget der popper op i mine tanker en gang imellem. At jeg ikke skal se disse fantatiske mennesker hver dag mere. Life is good here in the States, og jeg tager intet forgivet. Så til Jer derhjemme - Don't you worry about me, i'm fine! 

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Heeeeeeej! Endelig tilbage med nyt! Som altid går dagene herovre bare super stærkt, og derfor har jeg sjældent tid til at sætte mig ned og skrive for at opdatere Jer derhjemme. Men nu er det tid igen! Denne gang handler det om min helt fantatiske halloween jeg har haft. Jeg vil fortælle om min weekend op til Halloween og naturligvis om min perfekte Amerikanske halloween!


Lørdag

Om lørdagen arbejdede jeg kun i 2 timer fra 8.30-10-30 om morgenen. Jeg skulle se Ryann spille fodboldkamp, og efter kampen gik turen hjem hvor vi skulle udhule græskar, eller mere Amerikansk sagt så skulle vi lave "pumpkin carving". Det var sååå hyggeligt! Vi brugte lang tid på at finde sjove designs og udtryk, og jeg hjalp pigerne med at lave deres som de ville have den. Det var virkelig hyggeligt, selvom der var meget oprydningsarbejde bagefter haha.

Lørdag aften/søndag

Jeg så nu mest frem til om aftenen hvor vi skulle til NYC for at gå i byen. Allerede ved 14-tiden kom Frida over for at gøre sig klar sammen med mig. Vi kørte først til en ægte amerikansk spiritusbutik hvor vi købte vin, cidere og lidt andet - alt for nemt haha. Jeg startede i god tid med min makeup, da jeg ville have den skulle være perfekt. Jeg var en sort svane (Eller en black swan som det hedder, det lyder lidt mere fancy), og dertil hørte der en vild øjenmakeup. Havde set vidoer på Youtube om hvordan man lavede en god black swan makeup, men jeg havde ikke halvdelen af de redskaber pigerne i videoerne brugte, så jeg prøvede mig bare frem med en sort, flydende eyeliner. Synes selv det er pænt godt lavet hvis jeg selv skal sige det haha. Til kostumet havde jeg købt en fjerboa og et mini tylskørt i Forever 21's børneafdeling. I kan se billeder af mit look nedenfor

Jeg var vild med Fridas kostume! Hun var en fodboldspiller, og havde endda ægte merchandise på. En ven af hendes værtsfamilie spiller fodbold i Darien, og dermed havde hun autentisk udstyr på haha. Hun var en rigtig babe!

Vi to toget til Grand Central Station i NYC omkring kl. 19.30. Jeg var nervøs for om vi ville være de eneste udklæte og at folk ville glo mærkeligt, men ligeså snart jeg trådte ud af toget fandt jeg ud af, at vi nærmest var underdrevet klædt ud. Folk var jo helt latterligt stadset op. Nogen af kostumerne var virkelig vilde, haha. Vi mødtes med Louise inde på stationen og gik ind på en hyggelig restaurant der skulle vise sig at være lidt mere eksklusiv end vi regnede med. Én enkelt drink kostede fra $20 og op, og det var jeg for nærig til at betale for haha. Jeg bestilte sammen med pigerne cidere til det halve af prisen, og vi sad der et par timer inden vi skulle hen til en natklub/bar kaldet Lavo. Lavo er et kendt og eksklusivt sted i NYC og Louise havde kontakt med en promoter der kunne skaffe os gratis middag i restaurant afdelingen. Og selvom kl. var 22.30 inden vi satte os ned til middag, så klagede jeg ikke! Maden var SÅ lækker! I kan se et lille udklip på et af billederne nedenfor. Dertil var der gratis vin og hvad vi ellers ville have. Jeg smagte de her rigtig lækre friturestegte løgringe som jeg bare guffede i mig. Og pludselig siger pigerne så: "Jeg kan se at du rigtig er vild med den friturestegte blæksprutte Maria?". Jeg stivnede i kroppen og følte jeg blev ligbleg i ansigtet hahaha. Jeg kunne ikke lige fatte at jeg havde siddet og spist blæksprutte i troen om at det var stegte løg. Og så tanken om blæksprutte fik mig til at få gåsehud, men jeg kunne jo godt lide det da jeg ikke vidste hvad det var, så jeg fortsatte med at spise. Da vi så havde tømt tallerknerne kom der blot mere mad, hvilket jeg ikke havde forventet, men igen - så klagede jeg bestemt ikke! Er bare taknemmelig for al den lækre mad vi fik gratis, for det ville have kostet os omkring $200 at spise der selv (jeg kiggede priser på nettet dagen efter haha). Nedenfor er der diverse billeder fra vores mega fede aften

Efter Lavo tog vi videre på en klub kaldet Moxy der var en rooftop bar. Her havde vi det sjovt, og her fik vi også al alkohol gratis fordi vi kom ind med en promoter. Vi dansede og havde det bare fedt. Jeg falder i snak med en fyr ved navn Lee der fortæller at han arbejder for Joe & the Juice i NYC (Hvilket jo er dansk!!!), og så fortalte han at hans venner ved bordet er danskere! Jeg går så hen til ham her den danske gut og siger: "Hej hvad så?" og så faldet vi i snak. Vi endte med at tage med dem hjem i deres lejlighed til at afterparty. Her sad vi til kl 6 om morgenen og sang, drak og havde en fest. Men det var på tide at skulle hjem, og efter et hurtigt besøg på McD var vi tilbage til Grand Central. Her sad vi kl. 6.30 om morgenen midt på gulvet på stationen og spiste Ben&Jerry is inden vi tog med toget. Ret underligt haha.

Togturen hjem var laaaang, og vi var først helt hjemme i Darien kl. 8.30... Frida og jeg sov hele dagen og om aftenen mødtes vi med Louise i den lokale diner i Darien for at snakke om den vilde bytur. Det var også her jeg kiggede vores opslag på Instagram/Snapchat igennem og så en story hvor Louise havde nakket en flaske fra klubben (hvilket jo er mega grineren), men så på snappen gik og drak af den på gaden. Jeg gøs ved tanken om hvad der kunne være sket hvis politiet havde været der... for i USA er det ekstremt ulovligt at drikke på gaden! Og så er vi ovenikøbet ikke gamle nok til at drikke lovligt, så det kunne have endt HELT galt. Men jeg tror at Gud var med os denne gang så vi kunne lære af vores fejl til næste gang. Jeg vil i hvert fald have det i baghovedet! Men det var en mindeværdig aften hvor der skete mange flere sjove og vilde ting end dem jeg har fortalt om her. Et rigtig godt minde!

Mandag (d. 30 okt)

Mandag var det en normal arbejdsdag, men da jeg havde fri om aftenen kl. 7 ringede en af mine venner, Jim og spurgte om jeg spontant ville med til en rockkoncert i Port Chester. Jeg sagde JA og kørte over for at mødes med ham, og sammen kørte vi til koncertstedet. Louise endte med at komme også, og vi mødtes med nogen andre af Jims venner derovre også. Det endte med at være den fedeste mandag aften i mit liv. Det var simpelthen for sjovt. Jeg hverken drak alkohol eller noget, for jeg skulle jo køre, men sjældent har jeg gået så meget amok. Vi var ligeglade med at gøre os selv til grin, for for det første er det en rockkoncert hvor at alle alligevel går amok, og så ser vi heller ikke personerne igen. Det er socialt acceptabelt at gå amok her, så det gjorde jeg. Selvom musikken var ret ringe, så kom vi for oplevelsen, og jeg havde en fantatisk aften i godt selskab med Louise, Jim og hans venner. Jeg elsker at gøre spontane ting som disse, og det er virkelig noget jeg prøver at leve efter herovre!

Tirsdag (D. 31 okt) - Officelt Halloween og Trick-O-Treating!

Så var det officielt halloween, og dermed tid til Trick-O-treating! Jeg gjorde mig endnu engang klar med min vilde makeup og så tog pigerne, Will, Keri og jeg over til Fridas nabolag for at Trick-O-treate sammen med hende og hendes værtsfamilie. Jeg var vild med Fridas valg af kostume denne gang. Hun var klædt ud som vindruer. Et kostume der havde kostet hende $1 idet at hun kun skulle ud og købte lilla balloner - genialt haha. Halloween var ligesom jeg havde forestillet mig. Rigtig Amerikansk med børn over det hele, huse med overdrevede dekorationer og mere. Vi var ved nogen af Fridas naboer der da bare lige havde bestilt en Pizza lastbil til at komme. Her kunne man så få lige så meget frisklavet pizza som man ville. Men efter pizzavogenen var det tid til at Trick-O-treate. Her gik vi allesammen rundt fra dør til dør for at samle slik. Det var super hyggeligt, især fordi hele familien var samlet. Efter vi var færdige var klokken ca 20, og vi skulle til et mindre familiehalloweenparty i Fridas hus. (Vores værtsfædre er jo brødre). Her var der børn overalt, men vi hyggede os med dem, smagte på slik og tullede bare rundt. Vi var hjemme sent den aften, men det var rigtig hyggeligt, og endnu et godt minde at have!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hejsaaaa! Så er jeg endelig tilbage! Jeg har endelig tid til at fortælle om min helt fantastiske tur til Washington D.C. i weekenden med Frida og Louise. Det var simpelthen en skøn weekend hvor vi skabte massere af minder! Jeg er så pisse taknemmelig for de to. Vi har vores lille Scandinavia Squad som vi kalder det, for Frida (som I kender) er jo fra Norge, Louise fra Sverige og så mig fra DK. Vi måtte desværre sige farvel til vores fjerde led i slænget, Jennifer fra Sverige der tog hjem i sidste uge. Det gik desværre ikke med familien... men anyway, vi 3 skulle til Washington, og vi glædede os sindssygt meget i dagene op til! Vi havde alle vores månedlige friweekend, så da vi havde fri kl. 17 om eftermiddagen i fredags, skyndte vi os med et tog ind til Grand Central i NYC for at tage en Uber til busstationen. Her ventede vi i lidt tid, og steg endelig på bussen der skulle føre os til D.C. Turen varede i 4,5 time, og vi var fremm kl. 01 om natten, så det var selvfølgelig lidt sent.. men vi hyggede os på turen med American Horror Story, slik og musik, og tiden gik stærkt i deres selskab! Da vi ankom om natten, tog vi en Uber ud til vores lejede Airbnb. Værelset var super hyggeligt, og umiddelbart kunne vi rigtig godt lide området vi boede i. Vi smuttede ret hurtigt i seng for at være friske til dagen efter der blev lang, men god!

Lørdag

Da vi vågnede næste morgen ved 8-9 tiden var vi spændte og gjorde os klar, valgte outfits osv. Da vi så kommer ud ad døren, tager vi lidt billeder, og det første billede nedenfor er taget lige overfor vores airbnb. Det var dog her som vi gik rundt i nabolaget at vi fandt ud af, at det var et ret så shady og sketchy nabolag. Med andre ord, så var det ikke et nabolag jeg ville bo i. Jeg holdte godt fast på min taske, især hver gang jeg gik forbi en gruppe af mystiske mænd eller hjemløse. Vi fik også kommentarer, eller oplevede såkaldt "catcalling" med på vejen, hvilket jeg bare må vende mig til herovre.. for det sker bare desværre tit. Pigerne og jeg snakkede også om det en dag, og vi forstår simpelthen ikke folks (mænds) behov for at sige sådanne ting til kvinder der passerer dem.. Vi fik kommentarer som; "Oh daaaaaamn", "How is your day going baby?", "Uhm I would hit that" og lignende. Jeg synes det er en personlig grænse der bliver overskredet for mig, men jeg himler bare tydeligt med min øjne af dem, for de er bare ynkelige i mine øjne, og skal ikke vide at de påvirker mig. Men nok om det!

Vi tog så en Uber til Union Station i D.C. hvor vi spiste morgenmad på Jamba Juice. Det bestod af en god smoothiebowl, som vi bare elsker, pigerne og jeg. Derefter tog vi endnu en Uber til centrum af D.C. hvor alle monumenterne er. Her startede vi ud ved Capitol Hill (Som jeg til forveksling troede var Det Hvide Hus, upsiiii) haha. På billedet nedenfor poserer jeg desuden helt glad med vores smoothiebowls. Jeg var lykkelig, for vi havde ledt længe efter dem!

Ovenfor ses smukkeste Louise og jeg, og nedenfor er mine to yndlings; nemlig Frida og Louise.

Efter Capitol Hill gik vi videre til The Library of Congress. Jeg forstod aldrig rigtigt helt hvad det var, men Louise snakkede om det, og noget om en National Treasure film haha. Jeg er virkelig ikke ret kulturel overhovedet, jeg tog bare billeder af stedet indeni fordi jeg elskede det hvide marmor og de flotte gulve. Jeg var ret ligeglad med resten haha

Vi fortsatte vores sightseeingtur, og gik nu ned imod Lincoln Memorial. Her så vi på vores vej Washington Memorial i horisonten, og her gik vi så hånd i hånd imod den haha. Vi valgte dog at smutte ind et sted for at få noget at spise, for vi var blevet sultne. Så vi smuttede ind i midtbyen, og her så vi også Det Hvide Hus fra fronten af. Super fint, men mindre end jeg havde forestillet mig, haha.

Efter besøget ved Det Hvide Hus, gik vi og ledte efter en Chich-Fil-A. Det er en fastfood kæde som Frida har hypet super meget, så her skulle forkosten spises. Den nærmeste vi fandt var inde i selveste George Washington Universitetet, så vi endte med at sidde i deres cafeteria sammen med alle de studerende og spise som om vi selv gik der. Det var en cool oplevelse! Frida havde ret i at det var godt, men jeg havde mega høje forventninger, så blev en anelse skuffet, men godt var det stadig!!!

Efter frokost gik vi imod Lincoln Memorial. Her mødtes vi af en stor og virkelig flot bygning! Her havde vi det super sjovt og brugte en del tid, for det var mega smukt! Jeg tror vi i løbet af dagen indtil videre havde spurgt 10-15 forskellige fremmede om at tage billeder af os, men det havde ingen heldigvis noget imod haha.

Her sidder jeg så fint og poserer på trappen, og pludselig kommer Frida stormende imod mig, sætter sig ovenpå mig og krammer mig. Louise tog naturligvis billeder af det hele. Folk gloede helt vildt, men vi var ret ligeglade, for vi havde det mega sjovt, som tydeligt ses på billederne her, haha.

Efter det mindre Photoshoot på trappen, gik vi ned til the Reflecting Pool. Det var super smukt at se bygningerne blive spejlet i vandet, og her skulle et billede naturligvis også tages!

Efter Lincoln Memorial besluttede vi, at det var nok sightseeing for i dag. Derefter gik vi på jagt efter en Irish Coffee, men det er åbentbart ikke en stor ting herovre. Vi gik ind på et hotel der havde en lækker bar, og her fik vi noget der mindede om. Her tog jeg min første slurk og forventede en stærk smag af whiskey, men jeg udbrød med det samme jeg smagte den: "UUUUHMMM DEN ER GOD" som dog midt i sætningen blev afbrudt af mig der hostede vandvittigt fordi whiskeysmagen først kom lidt efter og kradsede i halsen. Pigerne grinede lidt af mig og sagde at jeg skulle mikse den for at fordele al whiskyen haha. Men god var den stadig!

Efter vores lille forfriskning var det tid til at gå på jagt efter noget alkohol! Vi havde nemlig besluttet os for at tage i byen om aftenen, og vi skulle jo have lidt forfriskninger til vores lille forfest i lejligheden. Her fandt vi en kiosk hvor vi købte øl, cidere og vin. Og så tog vi en Uber hjem for at gøre os klar!

Vi havde en hyggelig forfest hvor vi sad i lejligheden på gulvtæppet og drak, spiste chips og havde dybe, sjove og skøre samtaler. Da klokken var omkring 19 tog vi ind mod byen på en restaurant/bar kaldet El Centro hvor vi fik Tacos. Her var vi dog allerede ret fulde, og vi fik en riiiigtig stærk drink. Vi bestilte Magaritas, og jeg har en sjov Snapchat video af Frida der smager den første gang og udbryder: "Damn, that tastes like Spain". Dermed altså rigtig stærk på Tequila haha. Her hyggede vi i en times tid inden vi mødtes med en fyr som Louise kendte. Han tog os til den her klub kaldet "Flash". Her poserede vi lidt berusede på billederne nedenfor. Men det var sjovt! Vi havde simpelthen er alt for sjov aften. Jeg har så mange mærkelige billeder på min telefon efter den aften som jeg ikke lige deler her haha. Vi endte med at tage hjem kl. 05 om morgenen hvor vi forinden fik pizza hvilket var tiltrængt! Der er så mange sjove små historier jeg kunne bruge så lang tid på at fortælle om, men det ville tage for lang tid at skrive om dem alle.

Søndag:

Her stod vi ligeså stille op ved 10.30-tiden og begyndte at gøre os klar. Frida gik i bad, og vi slappede bare lidt af. Lige indtil at Frida kommer i tanke om, at der er udtjekning kl. 11! Her fik vi travlt. Kl. var her allerede 11, så vi skyndte os alt vi kunne, og tjekkede ud kl. 11.40.. men heldigvis var udlejerne søde nok. Vi følte os alle lidt trætte og lidt tømmermændsramte, men vi havde det ok ift. at vi ikke havde fået mange timers søvn. Så tog vi ind til byen for at spise en god brunch, som dog i stedet for æg, bacon og lignende endte med at blive en burger med fritter. Jeg var simpelthen for sulten haha. Det her sted var endda et finere sted. Kan ikke huske nanvnet, men det var noget med "The Old.." et eller andet. Og jeg var bange for priserne, men at "spise fint" kan man åbnetbart for $17, for det var det jeg kom af med i alt! Altså ca 100 kr., så det jo vildt nok haha. Vi havde den sjoveste brunch på stedet. Det var her vi for første gang kiggede telefonerne igennem for billeder der blev taget, og jeg fandt et billede af Frida som jeg viste til pigerne hvorefter vi (bogstaveligt talt) begyndte at græde af grin midt i restauranten. Jeg ved slet ikke hvad pokker vi har haft gang I, men vi havde det for sjovt mens vi snakkede om alle de ting der var sket aftenen før.


Egentlig havde vi ikke de store planer for søndagen udover bare at tage den som den kom. Vi ville dog se Det Hvide Hus fra den anden side, som vi ikke lige magtede dagen før, så det gjorde vi. Da vi kommer til bagenden af huset, ser vi en maaaaasse mennesker, og opdager at ca 95% af dem er kinesere haha. Der var en mand der på et tidspunkt mumlede til os og gav os hans telefon, så vi gik ud fra at han ville have at vi skulle tage et billede af ham. Men nææ nej, han ville have et billede MED os. Vildt underligt, men vi poserede på et billede med ham mens han lavede en stor thumbs up. Jeg fatter stadig ikke helt hvad det gik ud på...

Efter Det Hvide hus gik vi blot lidt rundt for at kigge i gaderne. Vi ville shoppe, men heller ikke bruge for mange penge. Frida endte dog med at købe den flotteste jakke i Massimo Dutti, men hun var lidt øm over at smide $350 for den - men lækker var hun i den! Der var på et tidspunkt vi gik på gaden hvor Louise sagde: "I wanna shop, but I don't feel like I have the money today", og så udbrød en stemme bag os agressivt: "I don't even have money to buy food, and you worry about shopping?!". Vi blev ret chokerede, for det var tydeligvis en kvinde der ikke havde penge, men vi vidste på ingen måde at hun hørte det, idet at vi jo bare gik på gaden og snakkede. Det var lidt en øjenåbner, men egentlig blev jeg bare sur og irriteret... for vi arbejder jo også for det vi har, så hvorfor skulle vi ikke have lov til at bruge penge på fornøjelser?

Ellers tog vi efter shopping hjem til lejligheden for at hente vores kufferter. VI skulle ind til midtbyen igen for at tage med bussen til NYC, og her havde vi den mest sjove Uber chauffør nogensinde. Vi havde en mega grineren samtale. Blot én af de ting vi grinte over var, da en mand i en anden bil ved siden af os var en af de typer der rigtig tror de er noget i deres grimme pimpede bil og har ekstremt høj musik. Her udbrød Louise i vores Uber: "Grow some balls" eller sådan noget, og vi startede alle med at grine fordi han rigtig sad og fyrede den af i hans lille pimpede bil. Man skulle have været der, men vi havde en sjov tur!

Vi gik ind og fik noget hurtigt aftensmad på en lækker mexicansk takeaway og tog det med over til stationen for at vente på bussen. Ellers er der ikke noget specielt at fortælle om fra busturen.. den var lang hjemad. Jeg var smadret, men vi så mere American Horror Story og hørte musik. Da vi så endelig kom til NYC var kl 00.15, og vi skyndte os med det nærmeste tog kl 00.30. Og toget var fyldt med stive piger og fyre. En pige knækkede sig udover det hele, og jeg fik det seriøst dårligt da jeg allerede i forvejen havde småkvalme efter en lang køretur og underskud af søvn. Men hjem kom vi, og jeg sov kl 2. Arbejdsdagen startede kl 7 dagen eftter som den normalt gør mandag morgen, o det var hårdt at komme op, men det var okay. Alt i alt en helt fantastisk tur som er et af mine bedste minder herovre indtil videre. Jeg er glad og taknemmelig for de oplevelser og muligheder jeg har herovre.

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hej igen! Endnu en uge er ved at være gået. Jeg sidder lige pt. og ser Friends i stuen. Det er lørdag aften kl. 9.52, og jeg har lige sagt godnat til pigerne, så nu har jeg tid til en update. Livet går fortsat godt her i Staterne! Min mandag morgen startede godt. ud. Jeg kunne sove længe fordi Keri og Will var hjemme hele morgenen til at få pigerne klar, så jeg stod op veludhvilet og tog i fitnesscenteret. Jeg havde en aftale med en personlig træner, og det var dælme en hård time! Hun pressede mig til det ypperste, men jeg lærte en masse nye maskiner, øvelser og metoder at kende som jeg allerede har taget i brug, så det er dejligt! Jeg er inde en en rigtig god fitnessrutine med træning ca 4-5 dage om ugen, så det er skønt! Jeg næææægter at blive fed herovre haha. Dog tog jeg mandag aften endnu engang på the Cheesecake Factory for at spise en god omgang cheesecake med 1000 kalorier sammen med Alina. Vi har lavet en lille tradition (som jeg vidst har fortalt om), om at vi hver måned tager på the Cheesecake Factory for at fejre endnu en måned i Staterne! Og det var som sidste gang mega lækkert! Virkelig noget jeg kommer til at mangle hjemme i DK haha. Desuden elsker jeg seriøst området hvor the Cheesecake Factory ligger ved i Stamford by. Det er mega hyggeligt med lys og god stemning. Jeg har prøvet at tage et billede af det nedenfor. Det er ligesom en lille hyggelig promenade haha. Man kan spotte The Cheesecake Factory ved det røde logo i baggrunden.

Ellers tilbragte jeg de andre dage stille og roligt. Onsdag morgen besluttede Frida og jeg os for at gå en lang tur. Vi tog til den anden ende af Darien og gik en smuk tur ved vandet. Husende var vandvittigt flotte, og området var bare så fint! Vejret er desuden perfekt herovre. Når jeg snakker med Jer i DK fortæller i om 8-10 grader, men her er der stadig 25-28 grader, og iiiiiingen bruger jakker endnu haha. Det er stadig helt rart at komme ind i et hus med aircondition fordi der er så varmt udenfor haha. Nedenfor ser I lige Frida lave et lille morgenhop haha.

Jeg tog i onsdags også i centeret med Frida og fandt en jakke i Zara som jeg bare mååååå eje. Jeg har ledt efter en grå uldfrakke længe, og denne er et rigtig godt bud på den perfekte jakke! Men man må prioritere sine penge herovre, og jeg vil spare mange af dem op så vi kan komme ud at rejse!

Om torsdagen mødtes jeg med Frida og Louise over en smoothiebowl i Stamford, for vi har nemlig booket tur til Washingthon D.C. i næste weekend (WUHUUUU!!!). Jeg er SÅ spændt på at opleve byen for en weekend, tage fine billeder og bare skabe gode minder! Derfor mødtes vi torsdag formiddag i vores frie timer et hyggeligt sted i Stamford hvor vi fik et par smoothiebowls. De var sååå gode! Her snakkede vi om bestilling af togbilletter osv. Vi har bestilt en Airbnb, for det er bare billigt og let! Desuden kender Louise en fyr der går på college i Washingthon, så vi skal formentlig til et ægte Amerikansk collegeparty haha. Det bliver awesoooome. 

Torsdag var en almindelig hverdag. Jeg havde dog travlt, for pigerne har så mange aktiviteter. Lucy tog med mig for at aflevere Ryann til fodbold, og her sad vi så i bilen i en time og kiggede på hende, fortalte historier og hørte musik. Hun er min lille guldklump!

Fredag aften arbejdede jeg sent til kl. 22, men efter børnene var gået i seng ved 21-tiden kom Frida forbi til en sleepover. Stakkels Frida havde et uheld tidligere på dagen.. hun skulle skære tynde skiver af kartofler og brugte sådan en maskine der laver skiver, og ved et uheld smuttede hendes hånd og blev nærmest skrællet i maskinen. Da jeg så såret fik jeg et mindre chok, for det så reeet nasty ud! Men hendes hostmom sagde, at det nok ikke var nødvendigt at tage på skadestuen, så de rensede og forbandt det, men jeg synes nu at det så lidt for voldsomt ud... men vi tænkte ikke mere over det den aften. Vi ville ringe til min mor om morgenen for at høre hvad hun synes om det, for mammi er jo selv sygeplejerske haha. Jeg tog et close-up billede af skaden, men det er ret så klamt, så her har I et på afstand. Hun er stadig ret så kæk i forhold til hvor slemt det egentlig er haha. Resten af aftenen gik med at se en ny serie kaldet Riverdale på Netflix, og så smuttede vi i seng ved midnatstid. .

I morges ringede vi til min mammi, og hun kunne med det samme se, at vi altså skulle på skadestuen. Så derfor skyndte vi os at spørge mine hostparents om hvor det nærmeste lå, og så ræsede vi afsted. Da vi endelig kom frem, skulle vi udfylde forskellige skemaer osv., men det gik ret hurtigt, og der var ikke ret lang kø. Vi sad og ventede i rummet på at en sygeplejerske skulle komme, og de sagde også, at det var godt at vi var kommet, og at vi faktisk skulle have været kommet med det samme da det skete. De ville egentlig have syet hende sammen, men fordi der var gået over 12 timer siden skaden var sket, så ville de ikke grundet øget risiko for infektioner. Så de rensede det med noget der på Fridas ansigt så ud til at svie ret så meget, tog vores hjemmelavede bandageting af, og så puttede de strips på for at holde det tæt. Hun fik også en af de der ret så irriterende metaldimser på for at holde hånden stabil. Det tog alligevel 1,5 time fordi vi skulle have styr på al det her bøvl med forsikring osv., men det gik fint! Jeg er virkelig taknemmelig for sundhedssytemet i DK, for herovre er det altså bøvlet ift. papirarbejde og praktiske ting haha. Men vi havde faktisk en virkelig grineren tur på skadetuen, for folkene derinde var så søde og sjove! Specielt ham manden der lappede hende sammen var mega sjov, og sagde at vi var et par tossede normænd (tror ikke han forstod da jeg sagde jeg var fra DK haha). På vej hjem i bilen blev vi enige om, at dette faktisk er et godt minde haha. I kan nedenfor lige se et par billeder fra skadestuen. Frida er igen igen mega cool. Hvis jeg havde en skade som den, ville jeg være en rigtig tøs haha. Hun er desuden ikke ved at dø på billede nr. to, jeg aner ikke lige hvad hun havde gang I hahaha.

Ellers brugte vi resten af dagen på at slappe af, spise god mad og fortsat se serien Riverdale. Det har været en rigtig god dag, og nu sidder jeg bare og venter på, at Keri og Will er hjemme så jeg kan gå i seng. I morgen har jeg fri, og skal ikke noget særligt, så det er rart nok! Jeg tror egentlig det var det for nu.. jeg glæder mig så meget til næste weekend der skal tilbringes i D.C.! Der kommer naturligvis et indlæg derfra også!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hej! Så er jeg (endelig) tilbage med et nyt indlæg. Jeg har nu færdiggjort mit indlæg om min hverdag herovre, så det kommer her en af dagene, men i dag tænkte jeg, at jeg først ville fortælle lidt om min weekend. Den har været vild, og der er sket mange ting haha. Jeg vil også gerne allerede nu advare om at der er maaaange billeder i dette indlæg, men jeg fik taget nogen gode nogen af slagsen som jeg bare lige må have med, haha.

Egentlig startede min weekend fredag aften kl.19 da jeg havde fri. Pigerne og jeg havde planer om at tage til Norwalk som er en by 10 minutter fra Darien, hvor vi så ville prøve at tage i byen haha. Og uden ID eller noget kom jeg ind! Vi havde inden lagt en større plan om hvad vi skulle sige i døren, hvilken vagt vi skulle gå hen til osv., og da vi så kommer op til dørmændende kigger de kortvarigt på os og åbnede døren for os. Hahaha jeg var nødt til at grine lidt da vi kom ind, for vi havde brugt nok 1 time på at prøve at få fat i et andre veninders ID eller lignende, og så går vi bare lige ind. Men anyway. Det var en god aften, og et okay sted. Ret chill med en fed stemning. Der var en af de der rodeotyre midt på klubben som mange fulde mennesker havde det sjovt på, men jeg skulle ikke nyde noget haha. Vi bestilte et par drinks og faldt i snak med en fyr fra Østrig der var studerende i Norwalk, og han var mega flink. Sammen med ham købte vi lidt andet at drikke, og jeg endte med at bruge for mange penge, til trods for at jeg fik en del gratis, men sådan kan det jo gå haha. Alina og jeg var sammen hele aftenen, mens at de andre piger tog hjem lidt tidligere. Inden vi tog hjem smuttede vi forbi en diner for at få natmad. Og når jeg tænker over det, så var det egentlig ret så klamt det jeg fik. En bakke med slatne pomfritter, klam og fed smeltet ost og noget oksekød. Men jaja, der var jo nok en grund til at det kun kostede $4 haha. Men anyway, det var en god første aften ude her i Staterne!

Om lørdagen fik vi gæster fra Keris side af familien, og her skulle jeg så arbejde. Ikke så meget spændende at sige, men jeg havde fri kl. 20, og så tog jeg over til Frida for at holde en sleepover, for vi skulle alligevel tage toget sammen søndag morgen til New York. Vi brugte aftenen på at sidde på Youtube og finde videoer, da vi jo skulle besøge Brooklyn denne gang, og dermed gerne ville have gode tips til hvad man bare skulle se. Ellers gik vi i seng ved 23-tiden, og så var det endelig søndag morgen!

Søndag morgen tog vi toget kl. 10.16 mod NYC. Da vi endnu engang ankom til Grand Central Station, mødtes vi med nogen andre af vores veninder, Jennifer og Louise som begge er fra Sverige. Alina mødtes også med os derinde, og sammen tog vi subwayen til Brooklyn! Og synet da vi kom ud fra subwayen var fantastisk! Brooklyn Bridge var foran os! Vi gik langt broen og fik skudt EN MASSE billeder haha. Det var desuen nok en af de varmeste dage jeg længe kan huske... omkring 33 grader, hvilket jo er vildt i slutningen af september! Selvom jeg havde en let kjole på, kunne jeg mærke sveden ned ad ryggen og at min pande skinnede mere end selve solen haha. Jeg tog et par smukke billeder på turen over broen som I kan se her nedenfor

Vi grinte også lidt over det her skilt der var på broen der advarede om en bøde hvis man satte en lås på broen. Tydeligvis er der nogen der (undskyld mit sprog), bare har tænkt: "Fuck this shit, I'll put my lock on this bridge".

Her ses Jennifer (til venstre) og Louise (til højre). De er for skønne!

Ellers fik vi taget nogen rigtig fine billeder af os på broen også. Jeg er rigtig glad for at have disse billeder, for vi havde det virkelig sjovt på gåturen påvej over den, og vejret var jo bare perfekt. Alt var perfekt, og selvom det lyder så cheesy, så var der så mange øjeblikke hvor jeg bare tænkte: "Det her er seriøst livet". Det var en perfekt dag, og dette var kun starten.

Verdens bedste Frida og jeg. Vi ligner lidt et ægtepar her, men vi elsker billedet! Haha

Her ses Alina til venstre, mig, Louise og Frida <3

Da vi endelig kom til selve Brooklyn efter vores længere gåtur, var jeg ved første øjekast helt forelsket i denne bydel af New York City! Brooklyn har sin egen charme, og hvis jeg skulle bo i New York City, tror jeg faktisk at jeg indtil videre ville vælge Brooklyn! Vi så ret hurtigt det Flea Market vi havde hørt om, hvor der var en blanding af lækre boder med mad og andre fine ting. Vi så den her bod med donuts som vi ikke kunne stå for, men vi havde ikke samvittighed til at købe en hver, da de var kæmpestore og sikker indeholdte 1000 kalorier haha, så vi delte alle 5 én. Og hoooold nu op den var god! Jeg kunne godt have spist mere end de tre bidder vi hver og især fik haha, men det må blive en anden gang!

Ellers fortsatte vi ned ad gaderne og så den berømte gade hvor man kan få et perfekt billede af broen. Det var så cool at man faktisk nedenunder broen i det lille "hul" i midten af den lige kan ane Empire State Building på nederste del af broen. Det ses desværre ikke på billedet, men det var så cool! Desuden er den røde bygning ved siden af til højre for broen, den bygning der skulle forestille at være Dan Humphreys lejlighed i Gossip Girl - vi var Starstruck. Jeg så desværre ikke Dan i Brooklyn denne gang.. men jeg kommer tilbage for at lede haha. Jeg tog tog forskellige billeder fra samme spot, men med 3 timers mellemrum. Jeg kunne ikke vælge mellem dem, så her har i begge billeder. Jeg synes det ret cool haha.

Ellers gik vi på jagt efter et sted at spise frokost. Jeg elsker virkelig Brooklyns gader, og Frida og jeg gik fra tid til anden hånd i hånd som det gamle ægtepar vi nu er haha.

Vi fandt det her lille spisested hvor jeg fik nok verdens bedste panini! Jeg bliver helt sulten ved tanken haha. Og så kostede den kun $6, og var altså ret stor!

Efter frokost fortsatte vi rundt i Brooklyn, indtil at vi tog en subway tilbage til Manhattan. Her havde vi aftenen før fundet et sted kaldet Wowfulls der laver de beeeedste vafler med is og andet fyld, så det måtte vi prøve. Og vi fortrød ikke! Er du gal hvor var det lækkert! Jeg SKAL derhen igen. Det var en lille hyggelig butik som I kan se nedenfor, og vi besluttede os for at bestille. Jeg delte en vaffel med Frida, for de var ret så store, og så havde vi ikke plads i maven til mere efter en god frokost haha. Men jeg har ikke ord for hvor lækkert det var! Og butikken duftede bare så godt af hjemmelavede vafler. I kan se vores vaffel med is og andet topping nedenfor.

Da vi var færdige ved vaffelstedet var klokken omkring 17 om eftermiddagen, og det var tid til at mødes med en promoter som Alina kendte. Han kunne nemlig få os ind et ekslusivt sted kaldet Phd Rooftop midt på Manhattan. Det er et ret kendt sted hvor mange kendte mennesker også kommer. Vi krydsede bare fingre for at kunne komme ind med ham, for jeg havde hverken et falsk id eller en andet jeg kunne bruge, så jeg tænkte ikke at det ville lykkedes. Men det gjorde det! Vi stod i noget tid forinden ude foran og ventede på at han hentede os, og han var super flink. Han lignede en rigtig Kanye West-type med en Versace lignende t-shirt, guldur og dyre sneakers. Han var ret så cool og hed Barak. Han mødtes med os, og vi kom ind! Han snakkede med dørmanden, og vi gjorde det umulige; nemlig at komme ind haha. For de er vidst ret så strenge ved Phd, så jeg var glad!

Og da vi kom op blev jeg helt overvældet over udsigten! Det var stadig lyst, men folk festede allerede, og selvom jeg ikke havde regnet med det, så fik jeg et par drinks. Det var altså en ret fed oplevelse, for da vi kom stod et bord klar hvor alt var gratis. Som I ALT... vi skulle forresten heller ikke betale entre for at komme ind, hvilket normalt koster 50 dollars. Så ja, selvom det var en høj og hellig søndag aften, så endte jeg alligevel med at blive en smule beruset (for at sige det mildt), men jeg var på et godt stadie hvor jeg havde det sjovt! Vi dansede og hyggede os bare! Selvom jeg slet ikke var forberedt på at vi skulle feste på en søndag var det fedt! Jeg havde dog ikke lige gå-i-byen-tøjet på, men derimod min blå kjole og sandaler. Det gik dog fint an haha. Jeg fik ikke rigtigt nogen gode billeder fra de lyse timer, men tog lige hurtigt i min berusede tilstand et af udsigten fra Rofftop'en. Det her er helt sikkert en aften jeg vil huske. Stemningen og alt ved aftenen. Vi sad ved bordet, og når man drejede hovedet til højre kunne jeg ligesom bare lige se Empire State Building foran mig. Jeg følte mig virkelig heldig over at opleve ting som dette! Jeg er jo ikke vant til at man bare lige fester med en så smuk udsigt som selveste NYC! Og så endda med alt betalt. Barak sagde desuden at jeg bare kunne skrive hvis vi får tid igen, så vi har planlagt en tur her om to uger til New Yorks natteliv igen haha. Det er godt med gode kontakter, haha.

Trods en god aften, så blev kl. 23, og vi skulle hjem. Det var helt mærkeligt at tage så tidligt hjem fra en fest der nærmest lige var startet, og det var jeg slet ikke klar til, men en mandag morgen og dermed hård arbejdsdag var i vente. Så vi sagde tusind tak for nogen fede timer til Barak og på gensyn, og drog imod Grand Central Station. Inden da købte jeg verdens bedste burger på Shake Shack (som jo bare smager bedre når man er lidt beruset), og så tog vi toget hjem. Frida kørte mig fra stationen hvor hendes bil var, og så hjem til mit hus. Hun drak forresten ikke(!!). Men ellers gik jeg i seng og vågnede faktisk OK frisk ok mandag morgen.

Og nu sidder jeg her onsdag aften og skriver indlægget, og ugen er godt i gang. Jeg bliver helt glad af at tænke tilbage på denne weekend. Alt var perfekt. I denne weekend går turen igen imod Westhampton hvor at Keri og Will skal til et bryllup imens jeg passer pigerne, så denne weekend bliver intet særligt, men jeg ser frem til næste! Vi ses snarest muligt i et nyt indlæg. Jeg håber I nød dette!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Endelig tilbage! Jeg har så svært ved at finde tid til at skrive alle disse blogindlæg, for når jeg er færdig om aftenen er jeg tit sammen med venner, eller er for træt til at blogge. Men nu er jeg tilbage! Er lige vågnet efter en god lang lur, da jeg har nogen off-timer her midt på dagen. Jeg vil egentlig bare fortælle om den mest fantastiske weekend indtil videre herovre! Camilla kom nemlig på besøg. Jeg er så glad for at jeg har hende herovre, for det er rart at have en anden dansker, og så har vi det jo bare oveni mega fedt. Jeg er seriøst så glad for at have lært hende at kende, for vi har det mega grineren. Men anyway. Jeg fik fri sent fredag aften, gik direkte i seng, for skulle være frisk til weekenden. (Jeg har haft hele weekenden fri btw). Hun kom lørdag morgen kl. 8.30, og vi skyndte os at gøre os færdige og tage et tog fra stationen i Darien kl. 9.45. Togturen er der jo intet spændende at fortælle om, men 1 time senere stod vi midt inde på den berømt Grand Central Station. Jeg var ret starstruck da jeg så den, for man har jo set den mange steder, og specielt tænkte jeg på første afsnit af Gossip Girl da jeg stod der, haha. Jeg var super excited over at være i NYC igen sammen med Camilla, og så frem til en god dag!

Og da vi så trådte ud af GCS, så vi ligesom skønne New York City once again. Vi gik lidt rundt for at orientere os (stort set umuligt i NYC), men kiggede bare lidt i butikker og nød synet af de flotte bygninger. Der var overalt i New York demonstrationer imod Donald Trump med både parader og alt muligt hurlumhej. Vejende var sågar spærret af politiet pga. dette! Men vi var ret sultne, så vi gik imod Central Park og fandt en hyggelig Italiensk Restaurant som vi spiste frokost på. Nedenunder kan I se vores mad. Og det var ikke min portion spaghetti bolognese der var lille, det var Camillas pizza der var KÆMPE (det ses dog ikke rigtigt på billedet) Har aldrig set noget lignende haha, men hun formåede faktisk at spise op haha.

Ellers gik vi en tur i Central Park som jeg længe gerne har villet besøge. Og den er fantastisk hyggelig! Mennesker der går ture med deres hund, familier der holder picnic og mennesker der spiller musik. Jeg var vild med stemningen. Det er også en sjov kontrast. For man kan ikke rigtigt mærke at man er midt i en storby, men når man så kigger på, så ser man alligevel skyskrabere rundt om en. Se fx. billederne nedenfor. Jeg synes det var mega fedt!

Vi gik hen til en stor plæne i Central Park, og her mødte vi et super smukt syn. Jeg har ikke engang redigeret billedet nedenfor, da jeg synes det var flot i sig selv. Himlen var helt blå, og så var det bare et fantastisk smukt syn med bygningerne i baggrunden. Et øjeblik jeg ikke glemmer, for det var så smukt i virkeligheden

Da vi trådte ud af Central Park fandt vi ret hurtigt ud af, at vi var kommet til Trump Tower. Her var der en kæmpe folkemængde med bannere, skilte og flyers. Det var et af de her øjeblikke jeg kunne mærke at "det her er rigtig Amerikansk", for det var ligesom man ser det på TV. Vi befandt os der dog ikke længe, for vi ville videre på vores tur gennem NYC, men nedenfor er et lille billede fra demonstrationen.

Ellers ramte vi Times Square, og her kiggede vi også i butikker osv. Vi mødte en mand ved et lyskryds der råbte efter os: "Oslo girls? Norwegian? Danish?", hvorefter jeg bare var sådan: "Yes, we're Danish girls". Og så sagde han." Aaaarh I know the football club FCK" Og så sagde han at en af spillerne var hans fætter. Camilla sagde bare "Jaer, som om" Hahaha. Men han var da meget flink, men vi gik videre. Ellers gik eftermiddagen jo bare med at hygge, shoppe og lidt diverse. Vi fandt dog ikke engang særligt meget vi købte, hvilket kom til vores store overraskelse. Men det var ok, for vi brugte jo meget af tiden på også bare gå rundt.

Jeg tog også lige (endnu) et billede af de smukke bygninger. Solen var ved at gå ned, og synet var (igen) mega flot! Jeg er forelsket i New York! På billedet af bygningerne er der heller ingen form for redigering!

Om aftenen spiste vi aftensmad ved en lille plads som lå imellem to store vejbaner. Det var super hyggeligt! Streetfood derhjemme kan godt pakke sammen, for det her var bogstaveligt talt street food haha. Det var blevet mørkt, så det var super hyggeligt med en god stemning!

Ellers shoppede vi igen igen lidt efter aftensmad, og så gik turen hjem. Vi var sent hjemme.. kl. 23 om aftenen eller sådan noget, men dagen skulle udnyttes fuldt ud, og det blev den! Der har været så mange sjove små stunder at fortælle om fra den dag, men indlægget ville blive aaaalt for langt. Vi har i hvert fald skabt nogen gode minder!

Lørdag morgen skulle jeg med min au pair gruppe til au pair møde. Intet særligt, men Camilla tog med, selvom det ikke er hendes område/gruppe, og det var hyggeligt. Bagefter kørte vi til en center en halv times tid væk der hedder Trumbull Center, men jeg er faktisk større fan af centeret i Stamford som jeg hele tiden render rundt i haha. Har ingen billeder fra den dag, men vi havde en nice roadtrip til centeret som to længere tid pga. vejarbejde og diverse udrykninger. Vi jammede til danske hits, og især Gilli er vi store fans af haha. Vi mødtes med Frida og Vivien i centeret og hyggede. Vi spiste kinesisk til aftensmad, og så tog vi hjem, for Camilla havde en lang køretur op til Simsbury foran sig. Hun kørte ved 7-tiden, og alle pigerne kom ud og gav hende en stor krammer og sagde på gensyn. Så stod jeg sammen med alle pigerne og vinkede farvel. Det var ét af de øjeblikke som jeg vil huske. Det var jo i princippet intet særligt, men jeg får nogengange de her små fornemmelser og hint af at være lykkelig. Pigerne var bare mega søde og det havde været en god weekend. De ville alle holdes af mig da vi vinkede, men 4 piger er alligevel lidt meget på en gang i armene haha. Men vi vinkede farvel, og det var en perfekt afslutning på en perfekt weekend.

Jeg tænker at jeg snart skriver et indlæg om min rutine og skema herovre, så I fr en fornemmelse af hvad jeg laver hver dag og hvornår jeg arbejder. Men nu vil jeg smutte nedenunder og "arbejde". Jeg skal hente pigerne vil skolebussen om et par timer. Så indtil næste gang, så må I have det godt, men jeg snakkes jo med jer i min tætte vennekreds og familie inden. Over and out, peace & love og hvad man ellers siger. Ses!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

SÅ kom dagen hvor jeg officielt har været i Staterne i en hel måned! Det er både gået hurtigt, og så alligevel ikke. For når jeg tænker på at en måned er gået, så er den gået hurtigt, men når jeg så tænker på at jeg har 11 tilbage, så føles det som lang tid. Og jeg har haft mange op- og nedture. Dog flest opture, heldigvis. Jeg havde dog igår min nok første seriøse nedtur. Jeg havde en træls dag med pigerne. De gad ikke lytte og var helt oppe og køre, og jeg var helt færdig om aftenen. Til trods for at jeg efter arbejde hyggede med Alina (en au pair jeg snakker vildt godt med fra Tyskland), og en pige ved navn Vivien, så blev jeg ked af det da jeg kom hjem - helt uventet. Jeg gjorde det som man nok burde undgå.. at kigge videoer og billeder igennem fra skønne tider derhjemme med venner og familie, og jeg tudede mine øjne ud. Men jeg tænkte samtidig på hvor meget jeg allerede har fået ud af denne måned; jeg har mødt venner fra hele verden, allerede forbedret mit engelsk, fået en fantastisk familie og lært nok jordens skønneste piger at kende. Og selvom jeg har nogen hårde stunder med dem hvor jeg bliver nødt til at hæve stemmen og være "the bad cop", så er det det hele værd når de så siger godnat og giver mig verdens største krammer og siger "I love you Mimi". Mimi er desuden blevet noget jeg efterhånden reagerer på, for det er ikke længere kun lille Avery der siger det, det er også resten af familien. Det er ret hyggeligt, haha! Men jeg har allerede lært så meget i løbet af den her første måned.. jeg tror, at hvis jeg allerede nu kom hjem til mit normale liv i DK, så ville jeg og min familie kunne mærke en forskel på mig, for det kan jeg i hvert fald på mig selv. Jeg føler jeg er bedre til at tænke positivt og selvstændigt i situationer hvor jeg egentlig før var afhængig af at snakke med andre. Selvfølgelig har jeg virkelig nogengange brug for at snakke med venner eller familie hjemmefra, men det er tit at jeg selv løser mine "indre problemer" og humørsvingninger. Jeg var f.eks. i morges også rigtig ked af det da jeg stod op for at lave morgenmad.. da jeg tømte opvaskeren tænkte jeg samtidig på hvor meningsløst dette egentlig var. At mit liv det næste år hver dag består af at stå op kl. 6 for at lave morgenmad til 4 piger, og andre ting som bare køre i en rutine, men der skal jeg huske at det heller ikke bare er det. Jeg har allerede set fede steder i USA (Westhampton, Nantucket, New York), og fået nye bekendtskaber. Dette er en unik oplevelse for at udvikle mig som person, og det skal jeg huske på! For jeg glæder mig til at jeg om 11 måneder kan sige "I fucking did it!". Jeg har desuden snakket med Camilla om, om det er forkert at glæde sig til at komme hjem til DK i lufthavnen og se sin familie stå og vente, nu hvor man lige er kommet, men jeg tænker at det mere er følelsen af at have gennemført noget så stort for mig, at jeg glæder mig til. Hvis det overhovedet giver mening? Anyway, jeg har i hvert fald et godt liv her i USA, selvom der er MANGE ting jeg savner fra DK. Især rugbrød! Jeg har prøvet så meget forskelligt brød, men kan slet ikke finde noget der kommer i nærheden af det haha. Og så savner jeg bare små ting fra DK... og bare det at være på hjemmebane og vide hvordan man ligesom begår sig.

Ellers har jeg fejret 1 måned i Staterne sammen med Alina i dag, som jo også har været her ligeså lang tid som mig, da vi gik i klasse sammen på træningsskolen. Så vi tog i shoppingcenteret, hvor jeg købte lidt nyt, hvilket ikke var så godt, da jeg jo skal til NYC på lørdag! Haha, men det var hyggeligt, og I kan se et par billeder nedenfor! Ellers vil jeg aflsutte her, og snart smutte i seng. Det er fredag i morgen, og dermed sidste arbejdsdag inden min friweekend, så det glæder jeg mig til! NYC HERE I COME AGAIN! (Indlæg kommer selvfølgelig!) Vi snakkes!

Ovenover ses fineste Alina

Xoxo Maria 

Likes

Comments