Såklart vi måste ha en badring när vi far på semester jag och lillbus! En där vi båda får plats att flyta runt och koppla av.

Så vi letade runt på något som kändes som hela nätet efter den perfekta. Det fick bli den här, med en himla massa färger och allt. Får bara inte glömma något att blåsa upp den med, annars blir det en jobbig första dag.

Nedräkning!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det här en bild från helgen men hela veckan har vi haft helt underbart väder här i mälardalen. Precis vad man längtat efter den senaste tiden. Fika i solen.

Snart åker mina växter ut i växthuset, så snart minusgraderna under nätterna släpper. Vi har redan fått en gurka. Lika mycket som växterna växer kommer den här lille mannen att växa i sommar gissar jag. Det är som att barn i solen växer som ogräs och i höst är alla kläder för små igen. Tänk om jag kunde få byta ut min garderob lika ofta!

Imorgon peakar värmen den här veckan, se till att vara utomhus efter jobbet.

God kväll!

Likes

Comments

Jag och lilleman går på sommarsemester tre veckor innan pappan i huset gör det. Och även om vi älskar hemester så vill vi säkra värmen och åker utomlands i en vecka, bara Fillebus och jag. Förra året gick vi också mycket tidigare så då for vi iväg runt i Sverige tillsammans. Inte likadant som att åka iväg en vecka utomlands såklart men det är kul att få egentid med min lille. Maken får jobba och spela golf hela den veckan, win win för alla.

Bilderna på vårt hotell är så drömmiga, håller ni inte med?

Likes

Comments

Vi bodde på hotell SP34 under eventet.

På min hotellsäng fanns en jättestor låda! I denna fanns Monsieur BIG inbjudan till kvällen, en rosa hjärtformad ballong och presenter.

Monsieur BIG mascara, eyeliner, en highlighter och en brynpenna. (Brynpennan saknas, men ser likadan ut som highlightern)

Tänk om alla produkter kom inpacketerade i superstora lådor med ballong och allt.

Likes

Comments

Jag blev bjuden på lanserings event för Monsieur BIG förra veckan. Så jag for ner till Köpenhamn igen tillsammans med ett gäng kollegor. Vi förenade nytta med nöje och hade möten tillsammans med det danska kontoret.

På eventet florerade det massor av bloggerskor. Vi blev bortskämda med mat, dryck och härlig musik. Blev extra nöjd när de kom fram en sockervaddsmaskin på dansgolvet, vilken hit! Borde vara ett stående inslag på uteställen!

Likes

Comments

Idag testar jag en nyhet som lanseras i maj: Monsieur BIG familjen! Som består av en mascara, eyeliner och brynpennor.

Ursäkta dålig skärpa men man ser iallafall stor skillnad! Inga filter alls kanske syns lång väg, haha.

Är verkligen såld! Mascaran ger en fantastisk volym, perfekt till tillfällen då man önskar mycket av sin mascara. Brynen blir väldigt naturliga och brynserien innehåller också en highlighter som man kan lägga under brynen. Eyelinern ser ut som en tuschpenna, blir snygga linjer och den går att använda på fler olika sätt då den har en tipp som är rak på ena sidan och böjd på andra. Till alla er makeupjunkies: löp och köp!

Love it!

Likes

Comments

Till veckans äventyr, som jag upplevde i Köpenhamn nu i veckan tillsammans med Lancômes makeupexperter från våra största diskar i Stockholm. Två dagar fulla med kreativitet.

Onsdagen började vi med att leta inspiration i Köpenhamn. Jag var guide tillsammans med en kollega och visade runt tjejerna på diverse köpcentrum och torg. Jag gillar staden mer och mer för varje gång jag är där och kommer på varje gång att vi borde ta en weekend här igen, maten är alltid fantastisk och stadens alla färger gör en på så gott humör. Det togs mängder av bilder, ovan ser ni två väggmålningar från Kungens Nytorv. Sen for vi tillbaka till kontoret och gjorde kreativa makeuper. Jag var en av modellerna som de fick gå loss på.

Japp, det blev väldigt kreativt!

Sen var det makeup utbildning med Lancômes Skandinaviska makeupartist Henrik Steen båda dagarna som uppskattades väldigt mycket.

Torsdag eftermiddag spenderades i en riktig fotostudio med en erkänd fotograf, där fick tjejerna göra makeuper på modeller utefter vad de lärt sig under de två dagarna och sen fick de vara med och skapa sitt eget "tidningsomslagsfoto" som de sen fick ta med hem.

Vi var ett gäng trötta, glada som landade sent i torsdags kväll, fulla med inspiration och minnen från två oförglömliga dagar.

Nästa vecka åker jag igen, då för en spännande lansering som kommer nu i maj.

Likes

Comments

Igår vann Lancôme pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards för bästa ögonprodukt, Grandiôse Liner! Det var 10 års jubileum och flera av mina kollegor var på plats för att ta emot priset under kvällen. Själv satt jag på ett plan hem från Köpenhamn och kunde bara följa instaflödet från kvällen när jag landat.

Stort grattis Lancôme!

Jag är verkligen stolt över att få jobba för detta underbara märke. Världens vackraste skönhetsmärke!

Likes

Comments

I tisdags hade jag utbildning för 22 glada säljare i vårt nya utbildningsrum. Jag har varit med och valt stolar och bord till det här rummet. Tycker det blev så fint och stolarna är bekväma att sitta i en hel dag. De rosa färgerna gör sig så bra i det svart/vit/gråa rummet.

Hej på er!

Här rullar vardagen på som vanligt. Idag har jag jobbat en lite kortare dag då jag har varit i Köpenhamn i två dagar på spännande makeupkurs, mer om det i annat inlägg. Är trött och fredagkväll passar mig så bra idag. Ska bara ligga raklång i soffan under ett täcke och titta på film hela kvällen. Imorgon tar jag nya tag. Kanske ska få till ett riktigt träningspass.

Ha en fin fredagkväll!

Likes

Comments

Är så sugen på att börja utelivet som kommer med våren och sommaren. Under hösten vill jag alltid möblera om och göra nytt inomhus, och nu när våren är på väg då flyttar det intresset ut. Sitter och skrollar bland bambumöbler och vackra textiler.

Samtidigt har vi bokat in en mäklare som ska komma hit och börja förbereda en eventuell försäljning med fotografering och allt som kommer därtill. Det gör ju att nya utemöbler står lite längre ner på listan just nu. Men det betyder inte att man inte kan titta och inspireras, jag menar det kommer ju ut så mycket fint varje år.

Hur ser era uterum ut i sommar om ni får välja?

Likes

Comments