Liten har haft feber i 5dagar och de gör ont i mamma hjärtat att se han så slö ,han som annars är så vild..
Han bara sover,äter inget men får i han vätska..
Var upp till barn akuten igår och de tog prover men hittade inget och de sa att har inte febern försvunnit förens fredag så måste vi boka läkar tid..
Har ringt vc och de ringer upp imorgon bitti :/
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 74 Readers

Likes

CommentsSkriv inte, ring inte.. Det inte för att jag hatar dig eller vill inte se dig, men för varje gång du skriver/ringer, du ger mig hopp. Hopp om något som inte existerar. Du får mig att känna att saker och ting kommer att bli annorlunda den här gången, när de inte är så då du gör om misstag på misstag. Jag älskar dig, men jag är inte längre villig att sätta mig igenom detta, så om du åtminstone har någon respekt för mig, stanna borta ..
  • 79 Readers

Likes

Comments

Har ju emmaljunga citycross black/blue men ja har blivit sugen på att sälja den och köpa en scooter 2.0 eller scooter s ;)

Vagntokig som man är ;)

Denna har jag ! 
Men vill köpa denna ... 

Eller denna :) 


Likes

Comments

Vi har inte känt varandra så länge, men vi umgås nästan varje dag och gör vi inte de så pratar vi iaf.. Du har kommit mej och mina barn jätte nära! Du är min bästa vän här , du är min number 1 :) När man är med dej har man alltid kul och skrattar :) kunde vi inte träffats tidigare i livet haha ;)


  • 79 Readers

Likes

Comments

Denna vecka har varit lång, började med att i söndags natt vaknade Milton en gång i timmen och bara hostade, inget verkade hjälpa.. Så i måndags ringde jag vårdcentralen, fick komma dit 15.30 de konstaterade torr hosta, han fick medicin utskriven, men natten där va lika dan.. Så. på tisdagen ringde jag till barnakuten och fick komma dit, de sa att de va då ingen torr hosta utan han har krupp! Vi fick en annan medicin sen åkte vi. hem men var fortfarande inte bra på onadagen, så åkte upp till barnakuten igen, då inhalerade de honom 3gånger innan de hjälpte och så fick vi komma tillbaka på torsdagen och kolla om de blivit bättre.. De hadde det! Så denna vecka har bestått av sjukhus vistelser..
Men även hunnit med promenader och kaffe med bästa Jessica .. Nu mår han bättre och har även ätit mat för första gången sen i lördags (han har bara ätit lite välling) under veckan..
Nu rundar jag av och slappar lite innan sängen kallar ;)  • 85 Readers

Likes

Comments

Uuh känner mej som ja snart går in i väggen :( Har varit hemma med barnen en månad lite mer, först hadde saga halsfluss och feber så pencelin 10 dagar när de va över va vi till vårdcentralen me Milton då hadde han svinkoppor så pencelin 10 dagar..
Idag var första dagen vi var till öppnaförskolan, lekte, träffade folk . De va så. härligt 😄

Nu sover Milton och Saga med snart, så ska ta och hänga lite tvätt nu 😕

Tjohej 😊

  • 85 Readers

Likes

Comments

Godkväll :) 

Imorse gick jag och barnen upp runt klockan 8, gjorde kaffe och dukade fram frukost ! Sen kom Kalle innanför dörren, han drack kaffe och åt frukost med oss, sen gick han och la sej! 

Jag lekte med barnen, liten va riktigt gnällig idag så jag klädde på barnen och gick upp då kom även Malin med sin dotter ut, barnen lekte och härjade i några timmar, gick till affären innan vi gick hem ! 

Ja startade en maskin med tvätt när vi kom in, så väckte vi Pappa-Kalle , han kom upp , busade med barnen sen va klockan så mycket så vi började med maten, sen blev de bad och sovdags för dem små! 

När de lagt sej, började jag plocka undan alla leksaker som låg överallt förutom i deras rum , konstigt att de alltid är så ! Men kart de vill ju vara där vi är :) Mina små troll ! 

Föresten igår kom pappa/morfar förbi de va jätte trevlig, ibland går de så där länge mellan vi ses, fast ja vill träffa han oftare men kommer alltid något imellan men då kan de vara ;) <3 

Nu ska ja slappa framför tv`n och bara vara innan det är dags att krama kudden :) Morfar och Milton :) 

Likes

Comments

Idag gick vi upp klockan 8, barnen och jag.. Vi lekte och myste, sen kom Kalle upp straxt innan 9,då åt vi frukost och myste, älskar lördagar, då hela familjen är samlad vid frukostbordet ❤

Vid 10 blev liten trött så då fick han vila ett tag, och när han vaknade skjussade Kalle mej och barnen till tunapark, strosade omkring där i lugn och ro, inge stress och alla barnen var så snälla idag :) Hittade ett par skit snygga jeans med hängslen och en keps till liten och tights till stumpan :)

kom väl hem straxt efter 15 tiden, började med maten sen massa bus med barnen..

Fick besök av bästa Sara runt kl 18 hon stannade till 22, de va så kul, den tjejen har ju varit i thailand i två veckor och fick se massa fina bilder :)

Min pappa skrev ikvälk att han skulle komma förbi imorgon, får se hur de blir på den fronten!

Alla i familjen sover förutom jag och kasper så blir tv en stund sen sova,

Godnatt :) ❤  • 86 Readers

Likes

Comments

 till barnen ...så fina så 😍

Likes

Comments

 Idag fick vi sovmorgon till 10, inte igår precis :) Tack liten <3

Vi tog det lungt på förmiddagen , var bara hemma och strosade runt i myskläder, men sen åkte vi och storhandlade på Willys, skönt nu har man fyllt upp frys/kyl och skafferiet igen , kom hem så började jag med maten medans Kalle roade barnen :)

Kasper åkte till sin mamma en sväng på kvällen, då åkte vi till cicon (farfars jobb) kollade när farbror flög med sin radiostyrda helikopter, Milton var helt fasinerad (stavss) av den haha och saga va så uppspelt så hon sprang bara runt :)

Påvägen hem åkte vi till Ica maxi och köpte fredags gottis, sen åkte vi hem och Milton var med en stund när vi hadde fredags mys , han hadde sina majskrokar och riskakor, men han la sej vid 20 tiden och en timma senare somande saga!

Kalle har somnat i soffan, som vanligt så kul, men men ! Kasper spelar på xbox..

Nu blir de en cigg, sen sova ! :)

'

Likes

Comments