Posters

Nu börjar det snart bli dags att fixa detaljer i lägenheten. Jag har länge funderat på vilket tema på tavlor jag vill ha, och jag har suttit i flera dagar på hemsidan Desenio för att hitta inspiration. Nu till sist gjorde jag en beställning och temat blev "hav" och det är ju passande eftersom jag ändå bor i en kuststad.

Dessa två kommer hamna bredvid varandra över soffan. Tycker den med båthuset påminner om Göteborgs skärgård och den med vägen ned till vattnet tycker jag är magiskt vacker på något sätt.

Över köksbordet tänkte jag ha denna, det blir mer eller mindre det första man möts av när man kliver in i lägenheten. Denna är större än de andra två, denna är 70x100cm medan de andra är 50x70cm.

Utöver dessa har jag ju flera tavlor som redan är upphängda. Och på de är de lite olika stil, men jag har inget emot att blanda så länge det inte blir allt för många olika. Jag har hängt upp en målad tavla av en dansös i naturella färger, sen har jag tavlan över sängen som föreställer någon växt. Och utöver dem har jag en texttavla med olika kaffedrycker i köket.

Gillar

Kommentarer