Nu är alla tavlor uppsatta

Jag kom hem till Göteborg igår efter att ha spenderat tid hos mina föräldrar uppe i Dalarna i tre veckor. Även om det var skönt att slappna av där uppe så är det verkligen "borta bra men hemma bäst". Jag bilade ner med mina föräldrar igår och de bor här med mig i ett par dagar. Idag är de iväg ner till Falkenberg och Varberg, men jag valde att stanna hemma för att bara andas ut. Jag har passat på att hänga upp några tavlor. Jag var iväg och hämtade upp mina posters som jag beställt imorse, så de är nu i sina ramar uppe på väggarna.

Dessa hade jag sedan innan.

Här har vi de nya. Ljuset reflekteras så det kanske inte syns så bra men det går att se helheten iallafall. Jag är så sjukt nöjd! Speciellt med den stora tavlan vid matbordet, färgerna matchar bordet och stolarna perfekt!

Jag fick med mig en tavla från Dalarna också. Denna fick jag av min farmor för något år sedan men jag har inte hittat en bra plats att hänga den på. Nu fick den hamna i korridoren mellan stora rummet och sovrummet.

Det är ju många olika typer av ramar jag har för tillfället, det ska ändras i framtiden men för tillfället får det se ut så här.

Gillar

Kommentarer