Kaffe och en regnig promenad

Som jag skrivit om innan så har jag beställt hem en mjölkskummare och imorse fick jag användning för den för första gången. Wow! Vilket gott kaffe det blev! Att lite skum lyfter upp en kopp kaffe så mycket!

Jag måste också passa på att berätta om min frukost/ brunch. Jag lagade våfflor igår och det blev två över och då passade jag på att göra en liten våffeltårta. Det är grädde i mitten,granatäppelsylt (som egentligen är marmelad men funkar utmärkt som sylt) och skivad banan. Till det blev det också en smoothie gjord på resten av bananen, blåbär, syrlig yoghurt och lite sötningsmedel med smak av vanilj.

Efter en lugn förmiddag tog jag mig ut på en längre promenad med Pollen. Det var nog den längsta aktiviteten på hela veckan utomhus för min del. Jag har varit försiktig med att ta ut mig i och med att jag haft förkylningssymtom. Men idag kände jag att det var dags, en promenad kan ju inte skada ( även om inte är helt frisk än). Det var så otroligt skönt att få komma ut, röra på mig och få andas något annat än luften som finns i lägenheten.

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Men gud så gott med våfflor, jag måste verkligen införskaffa mig ett våffeljärn! Du gjorde helt rätt i att ta en promenad, det måste man få göra för att kunna återhämta sig <3

nouw.com/msahakangas
Mariateresia
Mariateresia,

Jag tycker du absolut ska skaffa dig ett våffeljärn! Våfflor passar ju till frukost, förrätt och efterätt 😍

nouw.com/mariateresia